Üniversite okuyor. Birkaç üniveriste bitirmiş. Bir daha konuşmamYasin kucuk oldugundan parayla kandirabilecegini sanmis.Sakin ayip olur felan diye cevap verme hemen engelle canim.Senin arkadasinla nasil tanisiyor onu da anlamadim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Üniversite okuyor. Birkaç üniveriste bitirmiş. Bir daha konuşmamYasin kucuk oldugundan parayla kandirabilecegini sanmis.Sakin ayip olur felan diye cevap verme hemen engelle canim.Senin arkadasinla nasil tanisiyor onu da anlamadim.
Öyle yapacağım şimdi sosyal medyadan engelledim. Numaramı da değiştireceğim çünkü fırsat buldukça yazıyor. Teyzemle annem konuşmuş teyzem o adam sürekli kızlarla gezen birisi demiş. O yüzden ayıbı falan boşverdim. Görmeyim yeterAdamdan uzak dur. Sana zarar verebilir. Bir dana görüşme. Görüşmeyi bitir
hay agzina saglikSapığa bak sen... Niyeti evlenmek de olsa 36 yaşındaki bir kazığın, 19'undaki genç bir kıza o niyetle bakması sapıklıktır, başka da bir şey değildir. Ay böylelerini ıslak odunla döveceksin, vallahi midemi bulandırıyorlar. 4 sene sonra kırk yaşında olacaksın dingil, daha hayata başlamamış kızla ne işin olur? Yalnız buluşmalar, ev alma hayalleri filan da tamamen göz boyama maksatlı. Aman uzak dur, bir daha hiçbir davetini kabul etme, hatta yerinde olsam akrabamın yanında olduğundan %100 emin olsam da gitmem, görüşmem. Ayrıca teyzene bu durumu anlat kesinlikle, hatta ailene de anlat, seni nasıl yalnız başına alıp götürdüğünü, yalan söylediğini...
Iyi bravo teyzeye boyle bi adamla seni niye tanistiriyor o da ayri bi cinsmis.Öyle yapacağım şimdi sosyal medyadan engelledim. Numaramı da değiştireceğim çünkü fırsat buldukça yazıyor. Teyzemle annem konuşmuş teyzem o adam sürekli kızlarla gezen birisi demiş. O yüzden ayıbı falan boşverdim. Görmeyim yeter
Merhabalar ben 19 yaşında üniversite öğrencisiyim. Dönem içinde başıma gelen bir olay hakkında fikir almak istiyorum. Okuduğum şehir de bir akrabamız var. Teyzem hem onu hem beni ziyaret etmek için geldi. Teyzemin eşinin bir akrabası da yanında geldi. 36 yaşlarında birisi. İşte o gün ilk geldiği zaman 1 saat duracağım demesine rağmen benim yurda gitme vaktime kadar kaldı. Ben de abi olarak ilgilendi diye mutlu oldum. Teyzem tanıştırdı işte sana burada bir ihtiyacın olursa yardımcı olur diye. Ben de teyzemin akrabası diye güvendim. Telefon numaramı aldı. Ertesi gün mesaj attı. Normal konuşuyordu. Ben bir şekilde mesajlaşmayı kestim.
Sonra bir gün beni aradı. İşte buradaki akrabamın yanında olduğunu beraber yemek yiyelim dediklerini söyledi. Buradaki akrabam kuzenim sayılır. Ben de kabul ettim. Yurttan aldı beni. Ama akrabamız yoktu. Bana sürekli evlilikten bahsediyor. Yemekten sonra beni bir evin önüne götürdü. Bu evi almak istiyorum. Evleneceğim kızın ailesi ile de yaşarım falan dedi.Ama alanen bana evlenme teklifi etmedi. Ben hayallerini anlatıyor diye düşündüm ama Gerçekten kötü hissettim neden bilmiyorum. O an ondan iyi elektrik almadım. Ama yanlış da anlamadım. Sonra arkadaşıma benim sevgilim olup olmadığını sormuş. Arkadaşımla tanışıyorlarmış zaten.Bir kaç buluşma daha teklif etti. Çeşitli bahaneler üreterek. Kesinlikle kabul etmedim .Şimdi mesaj attığında çok soğuk davranıyorum. Anlamsızca ondan çok kötü bir elektrik aldım. Sizce abartıyor muyum ?
Teyzen de hayli ilginçmiş.Adamın zampara olduğunu bile bile seni bir de o adama mı emanet etti?Öyle yapacağım şimdi sosyal medyadan engelledim. Numaramı da değiştireceğim çünkü fırsat buldukça yazıyor. Teyzemle annem konuşmuş teyzem o adam sürekli kızlarla gezen birisi demiş. O yüzden ayıbı falan boşverdim. Görmeyim yeter
Elimden geldiğince görmemeye çalışacağım. Ne sosyal medya üzerinden ne de telefondanNeyine güveniyor bunlar ya Allahım yarabbim!! Senden bir karşılık görmeden etmeden nasıl böyle şeylere kalkışıyor?? Kendilerinin istemesi yeter bunlar için!
Bir kadın böyle konularda kolay kolay yanlış hissetmez. Fırsatını buldukça boz, tersle ve hatta mümkünse hiç görüşme bir daha. Ama sebebini de bilsin. Rahatsızlığını açıkça söyleyebilirsin. Sen anlamaza yatıp böyle üzüleceğine o üzülsün. O sıkışsın köşeye.
Benim annem ve babam ayrı. Sanırım teyzem onu anlatmış. Kardeşime çok bağlıyım. Galiba ondan ailesi ile yaşarım dedi. Şimdi anlıyorumNapak yani ev alcaksan deseydin
Sorduk mu deseydin evlencegin kisinin ailesiyle yasayacak misin diye deseydin
Birak uzak dur bundan yasi 25 26 falan olsa sende kotu elektrik almamis olsan hani senden hoşlanmıştır falan derdim
Ama uzak dur boyle madem kotu elektrik aldin
Benim babasız ve sahipsiz olduğumu sürekli adama vurguladı. Adam da bana yardımcı oluyor diye düşündüm. Belki de beni sahipsiz gördükleri için kendilerince bir şey yapmaya çalıştılar. Ama bu benim için geçerli değil teşekkür ederim yorumlariniz içinTeyzen de hayli ilginçmiş.Adamın zampara olduğunu bile bile seni bir de o adama mı emanet etti?
Teyzeniz,kuzuyu emanet edecek kadar saf bir kadın değilse ,teyzem dediğiniz kişide de art niyet arayın.
Adama da açıkça görüşmek istemediğinizi ve bir daha iletişimde bulunarak taciz etmemesini söyleyin.
Şimdi gençsin 19 yaşındasın tamam da şimdiki genç kızların saf oldjğunj da düşünmjyorjm. Kesinlikle uzak dur.şunj da bil elaleme hiçbir zaman ahıp olmaz.akrabana da ayıp olmaz.elalem kelimesini bu yasında hayatından cokarmayı öğren.bu elalem yeri gelir ailen bile olabilir. Cinsel istismarların yuzde doksan yakın cevreden geldiğini biliyor musun. Akraba eş dost hikahe bunlar canım.Eayrıca arabasına bşnmen de hataymış.dikkatlı ol.kimsenın de arabasına binme.yemege cagırdılar teyzen meyzen dese bile. uni de çok şey başına gelebilir uyanık olmazsan.amca dede abi bu kavramları unutucaksın.karsındaki erkek boyle dusunceksın. Benım abarttıfjmı sanabılırsın ama ben de uni okudum okudugum şehirde ıkı yılda çalıştım 6 yıl tek basımaydım çok şey öğrensim.lütfen dikkatli ol.o kişinin mesanlarına cevap verme.soguk cvp yaz demıyorum bak cvp yazma.kıme ne .kıme heaap vermen gerek.ayıp olur lafını lügatinden cıkarman lazım. biraz yırtık olucaksın anlayacağın.çünkü sen kadınsın.kadın olarak yasamak her dönem zor.cocukken zor genc kızken zor.yetişkin kadınken zor.evliyken dulken her zaman zor...Merhabalar ben 19 yaşında üniversite öğrencisiyim. Dönem içinde başıma gelen bir olay hakkında fikir almak istiyorum. Okuduğum şehir de bir akrabamız var. Teyzem hem onu hem beni ziyaret etmek için geldi. Teyzemin eşinin bir akrabası da yanında geldi. 36 yaşlarında birisi. İşte o gün ilk geldiği zaman 1 saat duracağım demesine rağmen benim yurda gitme vaktime kadar kaldı. Ben de abi olarak ilgilendi diye mutlu oldum. Teyzem tanıştırdı işte sana burada bir ihtiyacın olursa yardımcı olur diye. Ben de teyzemin akrabası diye güvendim. Telefon numaramı aldı. Ertesi gün mesaj attı. Normal konuşuyordu. Ben bir şekilde mesajlaşmayı kestim.
Sonra bir gün beni aradı. İşte buradaki akrabamın yanında olduğunu beraber yemek yiyelim dediklerini söyledi. Buradaki akrabam kuzenim sayılır. Ben de kabul ettim. Yurttan aldı beni. Ama akrabamız yoktu. Bana sürekli evlilikten bahsediyor. Yemekten sonra beni bir evin önüne götürdü. Bu evi almak istiyorum. Evleneceğim kızın ailesi ile de yaşarım falan dedi.Ama alanen bana evlenme teklifi etmedi. Ben hayallerini anlatıyor diye düşündüm ama Gerçekten kötü hissettim neden bilmiyorum. O an ondan iyi elektrik almadım. Ama yanlış da anlamadım. Sonra arkadaşıma benim sevgilim olup olmadığını sormuş. Arkadaşımla tanışıyorlarmış zaten.Bir kaç buluşma daha teklif etti. Çeşitli bahaneler üreterek. Kesinlikle kabul etmedim .Şimdi mesaj attığında çok soğuk davranıyorum. Anlamsızca ondan çok kötü bir elektrik aldım. Sizce abartıyor muyum ?
BIyi bravo teyzeye boyle bi adamla seni niye tanistiriyor o da ayri bi cinsmis.
Ben maalesef fanusta büyüttü annem dışarı çıkınca saf bir şekilde kaldım. Şimdi kendimi bulmaya çalışıyorum. Zaten bu adam bana bunları söyleyince 3 gün ağladım korktum saçma bir şekilde. Ama şuan ne yapmam gerektiğini biliyorum çok şükür teşekkür ederimŞimdi gençsin 19 yaşındasın tamam da şimdiki genç kızların saf oldjğunj da düşünmjyorjm. Kesinlikle uzak dur.şunj da bil elaleme hiçbir zaman ahıp olmaz.akrabana da ayıp olmaz.elalem kelimesini bu yasında hayatından cokarmayı öğren.bu elalem yeri gelir ailen bile olabilir. Cinsel istismarların yuzde doksan yakın cevreden geldiğini biliyor musun. Akraba eş dost hikahe bunlar canım.Eayrıca arabasına bşnmen de hataymış.dikkatlı ol.kimsenın de arabasına binme.yemege cagırdılar teyzen meyzen dese bile. uni de çok şey başına gelebilir uyanık olmazsan.amca dede abi bu kavramları unutucaksın.karsındaki erkek boyle dusunceksın. Benım abarttıfjmı sanabılırsın ama ben de uni okudum okudugum şehirde ıkı yılda çalıştım 6 yıl tek basımaydım çok şey öğrensim.lütfen dikkatli ol.o kişinin mesanlarına cevap verme.soguk cvp yaz demıyorum bak cvp yazma.kıme ne .kıme heaap vermen gerek.ayıp olur lafını lügatinden cıkarman lazım. biraz yırtık olucaksın anlayacağın.çünkü sen kadınsın.kadın olarak yasamak her dönem zor.cocukken zor genc kızken zor.yetişkin kadınken zor.evliyken dulken her zaman zor...
Şuan zaten memleketeyim. Herhangi bir sıkıntı yok yazmıyor da ama ben yinede numaramı değiştireceğimKonu sahibi olaylardan haberdar edin bizi merak ettiğim konulardan biri bu konu![]()
Yok zaten ben öyle bir insan değilim kendimi sahipsiz olarak da görmüyorum. Teyzem böyle düşünüyor sadece. Evet güvenmemem gerektiğini anladımKesinlikle teyzeniz bu işin içinde öncelikle onu söyleyeyim.adam evlenmeyi düşünüyor ve bence sizide ailemle yaşar diye düşünüp yaş farkını gozardi etti,ben okuyor olsam karşımda 40 yaşında da olsa bekar bı adamın benimle iletişime geçmesinden rahatsız olurdum,hemen güven duymaniz hiç olmamış.bu olay size tecrübe olsun yaş farkı var diye aman abimdir demeyin şu yabancılara.adam için subyanci v.b deyimler kullanmayacağım.36 yaşında evlenmeyi düşünen genç bir adam.sizinle bunu düşünmesi çok yanlış ama subyanci demekte doğru olmaz.20 yaş büyükler evlenen insanlar var ve mutlular.sizse artık kendi kararlarını kendinizin vereceği bir yetiskinsiniz.uzak durun okulunuzu güzelce okuyun,kimsenin de sizi sahipsiz görmesine izin vermeyin.teyzenizin tutumunu doğru bulmadim
Sana fanusta büyümemiş bir ablan olarak bir tavsiye vereyim. Hiç kimseden korkma, korktuğunu hissettirme. Kendine güven ve bunu hissettir herkese. Sapık ve sapkın insanlar korku ve güvensizlikten beslenir. Aman ha ..B
Ben maalesef fanusta büyüttü annem dışarı çıkınca saf bir şekilde kaldım. Şimdi kendimi bulmaya çalışıyorum. Zaten bu adam bana bunları söyleyince 3 gün ağladım korktum saçma bir şekilde. Ama şuan ne yapmam gerektiğini biliyorum çok şükür teşekkür ederim
Kız arkadaşlarına da guvenmemelısın.yanı tabıkı arkadasların olacak ama hep bı mesafen olmalı.sırrını kımseye vermemelısın.cunku senı tehdit edebılırler.sımdı bunlar komık gelebılır ama yasanan cok ornek var.bu demek değil kendını soyutla.tabıkı dostlukların erkek arkadasların olucak ama hep kendı aklına sağduyuna guwenmelısın.bıs ey yapmadan ınce bu benı zor durumda bırakır mı dıye sormalısın kendıne. Harıka anılar biriktiricepin bi üni hayatın olur inşallah:)B
Ben maalesef fanusta büyüttü annem dışarı çıkınca saf bir şekilde kaldım. Şimdi kendimi bulmaya çalışıyorum. Zaten bu adam bana bunları söyleyince 3 gün ağladım korktum saçma bir şekilde. Ama şuan ne yapmam gerektiğini biliyorum çok şükür teşekkür ederim