Niyeti gönül eğlendirmek olan erkek ?

Genelleyecek olursak, sana değer verdiğini hissetmezsin. Sadece kendi çıkarları, kendi mutluluğu doğrultusunda hareket eder. İlla cinsellik anlamında olmak zorunda değil, o an mutsuzdur seni arar dertleşirsiniz, senin derdin olduğunda ilgilenmez. Bu bile gönül eğlendirmektir. Bir insanın sana değer verdiğini anlarsın zaten, gönül eğlendirdiği aklına dahi gelmez böyle olursa.

Genelleyecek olursak, sana değer verdiğini hissetmezsin. Sadece kendi çıkarları, kendi mutluluğu doğrultusunda hareket eder. İlla cinsellik anlamında olmak zorunda değil, o an mutsuzdur seni arar dertleşirsiniz, senin derdin olduğunda ilgilenmez. Bu bile gönül eğlendirmektir. Bir insanın sana değer verdiğini anlarsın zaten, gönül eğlendirdiği aklına dahi gelmez böyle olursa.
gönül eğlendirmek lafı da çok tuhaf ya erkeksiz güzel vakit geçirmek te gönül eğlendirmek bana göre ahaha

Aslında o da belli etmiş ama uzun hikaye. Bana anlattığı eski ilişkisini hayali canlandırmış ama yalan olduğunu sonradan itiraf ettiği için hayali olduğunu sonradan algıladım. Aman ya Allah karşımıza iyi insanları çıkarsın inşallah böylesini değil.
Amin çok zor yanılmak

- evlilikten bahsetmez
- ailesiyle tanıştırmaz
- genelde eğlenceyi seven arkadaşları olur
- senin ailenle tanışmak istemez
- gelecek Vaad eden şeylerden bahsetmez , ilerde şöyle yaparız böyle yaparız gibi
- evine davet eder ya da beraber tatile gidelim vs der
Bendeki model sık sık kendi soyadını bana eklerdi gelecek planlarım var ama sen bana güvenince anlatacağım derdi. İnşallah bir gün sizin eve geleceğim derdi aile evime. Aklıma gelmeyen tonla şey. Hep imalar. Sen benim hayalimdeki aklımdaki kalbimdeki kadınsın sen benim iyi yanımsın seni hayatımın sonuna kadar dinleyeceğim. Seni seviyorum dediğinde evlencez. Çocuk isimleri vs. Sonra sevgim bitti deyip her yere rahat gidebileceği birine gitti. O ulvi insanın en yakın arkadaşları bana yürüme cesareti buluyor bu arada. Aşırı travma yarattı bende atlatamıyorum.

Bendeki model sık sık kendi soyadını bana eklerdi gelecek planlarım var ama sen bana güvenince anlatacağım derdi. İnşallah bir gün sizin eve geleceğim derdi aile evime. Aklıma gelmeyen tonla şey. Hep imalar. Çocuk isimleri vs. Sonra sevgim bitti deyip her yere rahat gidebileceği birine gitti. O ulvi insanın en yakın arkadaşları bana yürüme cesareti buluyor bu arada. Aşırı travma yarattı bende atlatamıyorum.
Tam numaracıymış Allah öylelerinden korusun.

Bendeki model sık sık kendi soyadını bana eklerdi gelecek planlarım var ama sen bana güvenince anlatacağım derdi. İnşallah bir gün sizin eve geleceğim derdi aile evime. Aklıma gelmeyen tonla şey. Hep imalar. Sen benim hayalimdeki aklımdaki kalbimdeki kadınsın sen benim iyi yanımsın seni hayatımın sonuna kadar dinleyeceğim. Seni seviyorum dediğinde evlencez. Çocuk isimleri vs. Sonra sevgim bitti deyip her yere rahat gidebileceği birine gitti. O ulvi insanın en yakın arkadaşları bana yürüme cesareti buluyor bu arada. Aşırı travma yarattı bende atlatamıyorum.

narsisitik kişilik bozukluğu. kendine bağlayana kadar bir kadına nasıl yaklaşacagını iyi bilir

ilk ve her fırsatta yalnız kalma isteği
sen konusurken nereye ve nerene baktığı
gelecekten ve geçmişten asla konu açmamak açılırsa geçiştirmek

ayrıca değer vermekle umursuyormuş gibi yapmak arasındaki inci çizgiyi görebilmelisin

ilk ve her fırsatta yalnız kalma isteği
sen konusurken nereye ve nerene baktığı
gelecekten ve geçmişten asla konu açmamak açılırsa geçiştirmek

ayrıca değer vermekle umursuyormuş gibi yapmak arasındaki inci çizgiyi görebilmelisin
İşte o ince çizgi nasıl görülür ki

narsisitik kişilik bozukluğu. kendine bağlayana kadar bir kadına nasıl yaklaşacagını iyi bilir
Aynen canım ilk ilişkim olmasaydı rahatlıkla atardım bu kıymetsizi içten içe anlamama rağmen belki de görmezden geldim. Farkettim sonradan dediğin gibi olduğunu. Ama kendimi rezil etmiş bulundum. O yüzden yazmak istedim başkaları okuyup tecrübelensin keşke o zamanlar ben de burayı takip böyle kişileri okuyup kendime gelseymişim.

öbür mallar hemen kendini belli ediyor da, narsisistikler çok iyi rol yapıyor ama. mesela bana 5 yıl oynamış ustalıkla böyle bir herif..ki kendimi akıllı sayardım, düşün rol yeteneğini

valla canım korkunun ecele faydası yok. küllerimden doğdum, müthiş bir deneyim kazandırdı bana bu olay.
iyi tarafından bakıyorum, bu olayları yaşamasam kötü ve iyiyi asla bu derece çabuk ve isabetli ayırdedemezdim.
hayatta herseye hazırlıklı olacaksın

Back
X