Bunu anlamak cok buyuk bir meziyet olsa gerek. Artik dunyada o kadar kotu erkekler var ki, anlayabilmek icin her sozunden suphe duymak ve 10 kez dusunmek gerekir galiba, diger sekilde hepsi suya goturur sussuz getirir tipte.
Oncelikle, elbetteki "Gonul eglendirme" kotu bir tabir fakat hayatimiza illa ki bize o sekilde bakan erkek olmustur, bu sorun sizinle alakali degil, erkegin bakis acisiyla ilgili. Soyle ki, bende eskiden "Acaba beni takilmalik bir kiz olarak mi goruyor?" diye dusundugum her erkege asla oyle biri olmadigimi, iliski istedigimi ve cinsellige uzak oldugumu vs soyleyip sinyalleri bastan yakiyordum. Ciddi olan devam ediyordu, olmayan "Hic mi yasamiyorsun, neden bu kadar onyargilisin?" diyordu. Nitekim, isime gelmiyorsa bitiyordu. Yani eger icine bir suphe dustuyse gercekten bu konuda dikkatlice dusun derim, cunku sozleriyle bile belli ediyorlar inan bana. Cunku bunu istediklerini bastan bazi mesajlar vererek alttan alttan senin dusuncelerini ve cevaplarini ogrenip ona gore sekilleniyorlar. Sahsen ben artik takilmiyorum bu gonul eglendirme islerine, iliskide cinsellik onemlidir, benim icin de onemli oldugunu soyluyorum, sadece iliskinin gidisatina goe hareket ediyorum. Baktim, sadece cinsellik icin konusuyor ve gunde sadece 1 kez mesajlasiyoruz, yuzune bakmiyorum. Ha 2. olarak her gun konusuyor, bulusuyor ve arada da cinsellik konusuyorsak tanimaya devam ediyorum.