Niyeti gönül eğlendirmek olan erkek ?

Niyeti gönül eğlendirmek olan erkek sonunda aşık olur ev adamı olur. Bunun için karşısında aynı derecede eğlenmek isteyen bir kadın olmali. Eğlenirken bı bakmış ki o kadinla ömür boyu eğlenmek istiyor.
Ama yani tek amacı faydalanmaksa nasıl olur demek istedim ben :(

Bunu anlamak için birilerine sormaya gerek yok ki.. Belli olur zaten hal ve hareketlerinden..
En iyisi siz durumlar nedir onu yazın biz ona göre cevap verelim :)

Bunu anlamak için birilerine sormaya gerek yok ki.. Belli olur zaten hal ve hareketlerinden..
En iyisi siz durumlar nedir onu yazın biz ona göre cevap verelim :)
Aslında bir durum yokta bende güven sorunu olduğu için kafam karışıyor

Bence bir kadının bunu anlaması zor çünkü belli etmeyenleri de çok.
Bir de şöyle bir şey var bazıları başta gönül eğlendirmek öylesine takılmak için başlıyorlar sonra başlarda ki
kötü niyetleri onlara dolanıyor. Böyle biri vardı adam bir kızla çıkmaya başlayıp nasıl cinsel ilişkiye girdiklerini detaylarına varan kadar arkadaşlarına anlatıp kızı aşağılayıp dalga geçiyordu. Sonra hesap tersine dönüyor ve bu aklıevvel karaktersiz kişi kızdan kopamıyor ve evlenmeye karar veriyor ve işten ayrılıp o her şeyi anlattığı arkadaşlarıyla da iletişimi tamamen kesiyor.

Kadın büyük ihtimal hiçbir zaman bu adamın neler yaptığını nasıl biri olduğunu mesela hiçbir zaman anlamamıştır.
O yüzden kocasının o tarz bir adam olduğunu, ilişkiye bu niyetle başladığını hala bile bilmiyordur.

Bence bir kadının bunu anlaması zor çünkü belli etmeyenleri de çok.
Bir de şöyle bir şey var bazıları başta gönül eğlendirmek öylesine takılmak için başlıyorlar sonra başlarda ki
kötü niyetleri onlara dolanıyor. Böyle biri vardı adam bir kızla çıkmaya başlayıp nasıl cinsel ilişkiye girdiklerini detaylarına varan kadar arkadaşlarına anlatıp kızı aşağılayıp dalga geçiyordu. Sonra hesap tersine dönüyor ve bu aklıevvel karaktersiz kişi kızdan kopamıyor ve evlenmeye karar veriyor ve işten ayrılıp o her şeyi anlattığı arkadaşlarıyla da iletişimi tamamen kesiyor.

Kadın büyük ihtimal hiçbir zaman bu adamın neler yaptığını nasıl biri olduğunu mesela hiçbir zaman anlamamıştır.
O yüzden kocasının o tarz bir adam olduğunu, ilişkiye bu niyetle başladığını hala bile bilmiyordur.

Yaaaa çook ilginçmiş

Yaaaa çook ilginçmiş

Böyle çok kişi olduğunu düşünüyorum.. bizim gibi Ortadoğu ülkelerinde cinsellik erkek için
çapkınlık, övünç kaynağı, elinin kiridir; kadın içinse utançtır, ayıptır, günahtır.
Bu kültürde, bu mentalitede yetişen erkeklerin çarpık fikirleri biraz da karaktersiz ve onursuzlarsa böyle durumlar ortaya çıkabiliyor.. ama kendi kazdıkları kuyuya kendileri düşüyor sonunda ve o aşağıladıkları kadından vazgeçemeyince e yedikleri haltlar tutamadıkları çeneleri başlarına bela olup kime anlattılarsa onları hayatından çıkartmaktan başka çareleri de kalmıyor.

Gönül eğlendirmek ne kadar çirkin ve cinsiyetçi bir tabir. Kimse atom fiziği konuşmak için sevgili olmuyor. Bundan kastınız cinsellik beklentisiyse ilişki başladıktan sonra erkek ya da kadın elbette bunu bekleyecek ya da evlilik düşüncesi olmamasıysa bu da normal kimse evşenmek için ilişkiye başlamamalı. He llaki evlilik düşüncesi olsun ama c insellik olmasın diyorsan oturup konuşacakson bunun başka türlü anlaşılması olanaksız

Bunu anlamak cok buyuk bir meziyet olsa gerek. Artik dunyada o kadar kotu erkekler var ki, anlayabilmek icin her sozunden suphe duymak ve 10 kez dusunmek gerekir galiba, diger sekilde hepsi suya goturur sussuz getirir tipte.

Oncelikle, elbetteki "Gonul eglendirme" kotu bir tabir fakat hayatimiza illa ki bize o sekilde bakan erkek olmustur, bu sorun sizinle alakali degil, erkegin bakis acisiyla ilgili. Soyle ki, bende eskiden "Acaba beni takilmalik bir kiz olarak mi goruyor?" diye dusundugum her erkege asla oyle biri olmadigimi, iliski istedigimi ve cinsellige uzak oldugumu vs soyleyip sinyalleri bastan yakiyordum. Ciddi olan devam ediyordu, olmayan "Hic mi yasamiyorsun, neden bu kadar onyargilisin?" diyordu. Nitekim, isime gelmiyorsa bitiyordu. Yani eger icine bir suphe dustuyse gercekten bu konuda dikkatlice dusun derim, cunku sozleriyle bile belli ediyorlar inan bana. Cunku bunu istediklerini bastan bazi mesajlar vererek alttan alttan senin dusuncelerini ve cevaplarini ogrenip ona gore sekilleniyorlar. Sahsen ben artik takilmiyorum bu gonul eglendirme islerine, iliskide cinsellik onemlidir, benim icin de onemli oldugunu soyluyorum, sadece iliskinin gidisatina goe hareket ediyorum. Baktim, sadece cinsellik icin konusuyor ve gunde sadece 1 kez mesajlasiyoruz, yuzune bakmiyorum. Ha 2. olarak her gun konusuyor, bulusuyor ve arada da cinsellik konusuyorsak tanimaya devam ediyorum.

Bence kolay anlaşılacak bir şey değil bu, insanların içini,kalbini bilmek çok zor

Böyle çok kişi olduğunu düşünüyorum.. bizim gibi Ortadoğu ülkelerinde cinsellik erkek için
çapkınlık, övünç kaynağı, elinin kiridir; kadın içinse utançtır, ayıptır, günahtır.
Bu kültürde, bu mentalitede yetişen erkeklerin çarpık fikirleri biraz da karaktersiz ve onursuzlarsa böyle durumlar ortaya çıkabiliyor.. ama kendi kazdıkları kuyuya kendileri düşüyor sonunda ve o aşağıladıkları kadından vazgeçemeyince e yedikleri haltlar tutamadıkları çeneleri başlarına bela olup kime anlattılarsa onları hayatından çıkartmaktan başka çareleri de kalmıyor.
Genelde böyle yapanlar o kadından da vazgeçer diye biliyorum da ben.

Bazı erkekler oscarlık oyuncudur bu konuda sizi önce tavlar sonra da isteklerini kabul ettirmeye calısır ve sömürmeye başlar narsıstlerdir aynı zamanda.

Niyeti gönül eglendirmekse her eğilimi cinselliğe gider bu kadar basit.

Herkes cinsellik yazmis.
Bende çok aşık olunca sürekli bir dokunma öpüşme ve o yolun sonunda cinsellik istiyorum . Bende mi milletle eğleniyorum ?
Ayrıca cinsellik benim bildiğim birlikte yapılıp haz alınan bir şey . Neden yapınca bir taraf diğeriyle eğlenmiş oluyor ? Kazan kazan olayı cinsellik .?
Ben cinsellik yerine başka bir şey mi yaşıyorum anlam veremedim ki .

seni bol bol kıskanır nereye ne zaman gideceğine karışır arkadaşına çevrene karışır vs vs gönül eğlendirdiği kişiyle başkasının hemen kandırıp gönül eğlendirebilceğini düşündüğü için

Back
X