Niyeti kotumu yoksa normal şeyler mi ?

Hallem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2016
885
198
53
Internette tanıştığım biri var baya etrafı tarafından sevilen biri olduğu belli oluyor ben ilk defa ona resim attığimda cok güzel guluyorsun be diye bu mesaj atmıştı çok ictendi neyse 1 ayı biraz geçti hiç bulunmadık buluşmanın konusu açılmıyor ama hergün benden fotoğraf istiyor bende bazen atmaya useniyorum sonra diyorum neyse bugün attım bana cok tatlilar diyip opücük emojisi atmış sonra sende öpsene dedi bende öperek video çektim attım sonra sonra bana dediki o önce belini sarasim geldi dedi ne diyecegimi bilemedim

Son düzenleme:
Ben internette tanıştığım birine güvenip resim atmazdim açıkçası. Hem de daha bir ay falan olmuş ve hiç bulusmamissiniz. Dört beş ay tanisaydiniz birbirinizi. Onun söylediği laf ta fazla hızlı geldi bana. Hiç yüz yüze görüşmeden iyi guveniyorsunuz. İnsan yüz yüze görüştüğü, yıllardır sevgilisi olan kişiyi bile hiç taniyamamisim diyebiliyor bence dikkatli olun.

Ben internette tanıştığım birine güvenip resim atmazdim açıkçası. Hem de daha bir ay falan olmuş ve hiç bulusmamissiniz. Dört beş ay tanisaydiniz birbirinizi. Onun söylediği laf ta fazla hızlı geldi bana. Hiç yüz yüze görüşmeden iyi guveniyorsunuz. İnsan yüz yüze görüştüğü, yıllardır sevgilisi olan kişiyi bile hiç taniyamamisim diyebiliyor bence dikkatli olun.
Attığım resimler masum resimler üstüm başım kapalı filan

Bir insan neden resim isterki cok sacma acıkcasi zaten sosyal medyada vardir resimlerniz baksin ordan szinde opucuklu video atmanz sacma olmus adamın niyeti belli zaten kotu oldugu yoksa neden resim isteyip belini kavrayasm geldi desin ki
Resim istemesi normal geldi açıkçası ama niyeti kötü mu diyorsunuz

Internette tanıştığım biri var baya etrafı tarafından sevilen biri olduğu belli oluyor ben ilk defa ona resim attığimda cok güzel guluyorsun be diye bu mesaj atmıştı çok ictendi neyse 1 ayı biraz geçti hiç bulunmadık buluşmanın konusu açılmıyor ama hergün benden fotoğraf istiyor bende bazen atmaya useniyorum sonra diyorum neyse bugün attım bana cok tatlilar diyip opücük emojisi atmış sonra sende öpsene dedi bende öperek video çektim attım sonra sonra bana dediki o önce belini kavrayasım geldi dedi ne diyecegimi bilemedim

Niyeti kotu degil , niyeti kopkotu.

Hem gorusmemissin hem de etrafi tarafindan sevilen biri mi diyorsun .

O resimleri istemesenin altinda baska nedenler yatiyor.

Sen de opsene bilmem ne , sanal cinsellik yasamak istedigi cok acik.

Ciddi olan erkek bunlarla ugrasmaz ve senin duygusal yonunu tanimaya calisir.

Sana tavsiye artik resim atma cunku su aralar resim istedigi ve opmek istedigi kiz tek sen degilsin. :KK12:

Resim istemesi normal geldi açıkçası ama niyeti kötü mu diyorsunuz
Net te vardır resimlerimiz diyelim hadii guncel resmnizi istedi snra neden opucuklu bir resim ve cinsel icerikli bir msj buda normal degil yani szinle bir adim atmak istese ciddi bir konusma bulusma isterdi boyle sacma resimler degil bnce kendnizi kullandırmayn ciddi olsa ciddi davranrdi (kullandırmayın derken yanls anlamayın )

Net te vardır resimlerimiz diyelim hadii guncel resmnizi istedi snra neden opucuklu bir resim ve cinsel icerikli bir msj buda normal degil yani szinle bir adim atmak istese ciddi bir konusma bulusma isterdi boyle sacma resimler degil bnce kendnizi kullandırmayn ciddi olsa ciddi davranrdi (kullandırmayın derken yanls anlamayın )
Yarın yazarsa cevap vermeyim mi

Back
X