Niyeti kotumu yoksa normal şeyler mi ?

Kullaniliyorsun. Muhtemelen daha da dozunu artıracak.

Internette tanıştığım biri var baya etrafı tarafından sevilen biri olduğu belli oluyor ben ilk defa ona resim attığimda cok güzel guluyorsun be diye bu mesaj atmıştı çok ictendi neyse 1 ayı biraz geçti hiç bulunmadık buluşmanın konusu açılmıyor ama hergün benden fotoğraf istiyor bende bazen atmaya useniyorum sonra diyorum neyse bugün attım bana cok tatlilar diyip opücük emojisi atmış sonra sende öpsene dedi bende öperek video çektim attım sonra sonra bana dediki o önce belini sarasim geldi dedi ne diyecegimi bilemedim

Çok tatlılar derken?
Nerelerini çok tatlı bulmuş?

1 ayda fotoğraflarda belini kavrayası geldiyse buluşsaydınız ne yapardı bilemiyorum. Ayrıca çok beğense, etkilense buluşma talep ederdi daha ciddi konular üzerine düşerdi değil mi? Bariz sapık

Kızlar yapmayın ya etrafta o kadar sapik varken resimlerinizi atmayın tanımadığınız insanlara,resimler masum olsa bile atmayın,adam senden yüz bulsa hemen cinsellik konuşacak çok net

Huyuna suyuna şahit olmadığınız, internette yazdığı bir kaç cümleden ibaret olan, kendini nasıl anlatmak istiyorsa muhtemelen öyle anlatan, bilmediğiniz, tanımadığınız bir adam... Ve sizden her Allah'ın günü fotoğraf istiyor, siz de gönderiyorsunuz. Sebep? Arşiv mi yapıyormuş, yüzünüzü bu kadar göresi varsa, neden buluşmak istemiyormuş? Neyine dayanarak bu kadar güvendiğinizi merak ettim. Bu kadar çabuk güvenmek sizin için çok tehlikeli. Bu adam da saçma sapan biri yüksek ihtimalle. Sizi gerçekten tanımak istese, fotoğraflara bu kadar kafayı takmaz, laubali muhabbetlere girmezdi.

Tanımadığın birisine asla atma fotoğrafını. Laflara bak tam sapık ya

Yine mi yanlış bir insan buldum ya :) yarın yazarsa cevap vermeyim mi ne yapmaliyim

Bence foto göndermeyin ileride zaten bir bahane bulur o yazmaz gerçekten de ciddi düşünen birinin yazacağı şeyler değil onun yazdığı yarın öbür gün mesaj içerikleri değişecek saçma sapan mesajlara dönüşecek baş tekmeyi gitsin en guzeli

İnternetten tanısıp huyunu suyunu bilmediginiz tanımadıgınız bi insanın nekadar iyi niyetli oldugunu bilemessiniz..

Ki bence konusmaya devam ettiginizde bu işin sonu fizigini merak edyorum bacaklarını atsana vs diye devam edicek,olduki şaşırıp attınız sonra gelip buraya fotolarımla beni tehtid ediyor diye konu acarsaniz.

Dışarda,çevrenizde,okulunuzda,işyerinizde ya hiç mi adam yok? İnternetten tanısmaya sıcak bakmadm aslada bakamam

Yaşın küçük belli.resimler kapalı,masum falan diyorsun da kes yapıştır yöntemiyle uygunsuz bir resimde yüzünü kullanabilir bu şahıs.internette hiç tanımadığın biriyle bu tür samimiyet hiç doğru bence.

Internette tanıştığım biri var baya etrafı tarafından sevilen biri olduğu belli oluyor ben ilk defa ona resim attığimda cok güzel guluyorsun be diye bu mesaj atmıştı çok ictendi neyse 1 ayı biraz geçti hiç bulunmadık buluşmanın konusu açılmıyor ama hergün benden fotoğraf istiyor bende bazen atmaya useniyorum sonra diyorum neyse bugün attım bana cok tatlilar diyip opücük emojisi atmış sonra sende öpsene dedi bende öperek video çektim attım sonra sonra bana dediki o önce belini sarasim geldi dedi ne diyecegimi bilemedim
Vakit geciriyor egleniyor. Sakin guvenmeyin.

Tanımadığın adama attığın o masum foto yarın seni tehdit etmesine sebep olabilir mi ?
Adamın niyeti iyi değil seni daha doğru düzgün tanımıyorken beline sarmış.

Sen neden öpücüklü video atıyorsun .?

Yarın da ağlarsın birşey yapmadan önce biraz düşünün kendinize zarar vermeyin bırakın bu boş kişileri lütfen....

Tanımadığınız adamlara neden resimlerinizi videolarınızı göndriyorsunuz. öpücüklü möpücüklü. birgün kendi videolarınızı resimlerinizi cinsel içerikli sitelerde görürseniz başınızı taşlarar vurursunuz. günümüzde fotoğraf ve videolar çok hızlı yaygınlaşıyor. lütfen bu kadar cahil olmayın.

Resim istemesi normal geldi açıkçası ama niyeti kötü mu diyorsunuz
bu Konuşmanın devamı Üzerinde ne var En çok sevdiğin renk en çok hangi renk iç çamaşırları giyersin bu gece uyurken birlikte yatalım mı Ama hiçbir şey yapmayacağım söz diye diye dilerler seni düşünerek kendimi rahatlattı m seni hayal ettim seni çok özlüyorum seni öpmek istiyorum seni çok arzuluyorum diye devam eder. Bu Bu şekil başkası yazınca bir şey ifade etmez fakat zaafin olan birisinden birisinden içinin yağları erir o o yüzden bu tipten uzak dur özellikle Yaşın küçükse elindeki fotoğraflar masum bile olsa sana şantaj tehdit tuzak yapacak kadar işe yarar sonrası Dipsiz Kuyu .. umarım bablanmam ama maalesef Masum başlayıp sonu intihara kadar giden teknolojik bir felaket genç kızlarımızın çok sık düştügu bir tuzak

Belki senin fotolar başka hesaplara paylaşılıyordur? Bu devirde babana bile güvenme

Birincisi “her beline sarılmak isterdim “veya “beline sarılıp seni öpmek isterdim”diyen birini sapık ilan edemezsiniz.

Adam hoşlanmıştır beğenmiştir ki gayet masum bir söz ayrıca konu sahibide adamla arkadaş niyetine görüşmüyor reel flört olmasada bir flört söz konusu.

“Seninle yatmak isterdim” dememiş veya sapık ilan edilecek daha aleni bir söz söylememiş.

Bana tuhaf gelen bir şey olmadı açıkcası. Niyetini bilemem orası ayrı ama sözleri sapık bir insanın sözleri değil.

Back
X