Niyeti kotumu yoksa normal şeyler mi ?

burda bir konu vardı kadının eşi eşinin resimlerini arkadaşlarına gösterip çok fena muhabbetler yapıyordu, aklıma o geldi birden.
kimseye güvenip resim falan yollamayın.
söylediği normal ama çok fazla yüz verip ileri düzeyde konuşmaya gitmesini engelleyin

Internette tanıştığım biri var baya etrafı tarafından sevilen biri olduğu belli oluyor ben ilk defa ona resim attığimda cok güzel guluyorsun be diye bu mesaj atmıştı çok ictendi neyse 1 ayı biraz geçti hiç bulunmadık buluşmanın konusu açılmıyor ama hergün benden fotoğraf istiyor bende bazen atmaya useniyorum sonra diyorum neyse bugün attım bana cok tatlilar diyip opücük emojisi atmış sonra sende öpsene dedi bende öperek video çektim attım sonra sonra bana dediki o önce belini sarasim geldi dedi ne diyecegimi bilemedim
Bu kadar mı çaresizsiniz?

Bu kadar olaylar oluyor( cocuklar kaciriliyor, komada kiza tecavuz ediliyor..) siz hala tanimadiginiz birine her gun fotograf gonderdiginizden bahsediyorsunuz!! Niyeti neyse ne 1 ayda sadece konusarak ne kadar tanidin? tanimadiginiz insanlarla buusmayin uyfen. insan tanidiklarina guvenemiyor.
bugun yolda cocugumun yanagina dokunan insan hakkinda " ne niyetle dokunuyor acaba dedim ben. iyi niyet goremiyorum kimsede artik!

Sanalda yazistigin birinin kasi gozu neye benziyor gormek istersin tabi eyvallah ama hergun resim isteyip opucuklu videolar falan beklemezsin galiba.. Adam baya baya sanal tatmin ariyor. Birkac haftaya belli olur. Kanmayin.

Şu devirde hala nasıl internetten tanıdığınız adama güveniyorsunuz hayret doğrusu ya.. Hiç reelde görüşmediniz ve adama fotoğraf gönderiyorsunuz. Kac yaşındasınız bilmiyorum da bu kadar dış dünyadan bi haber olmayın ya. Hiç mi görmüyorsunuz sapık pislik insanların neler yapabileceğini. Burada ülkede olan her kötü haberde bizim içimiz gidiyor siz de biraz kendinize dikkat edin artık ya. Allah akıl fikir versin

Sapıklık dozunu arttıracak zemin hazırlıyor şuanda sana ilerleyen zamanlarda daha farklı yaklaşımlarla gelecek sana bundan emin olabilirsin tipik erkek zihniyeti işte ne bekliyorsunki kullandırtmayın kendinizi.

Dikkat edin o resimler, videolar internette olumsuz sitelerde yayınlanmasın.

Geçen burada okumuştum sanırım kendi akrabalarını bile atanlar varmış uygunsuz sitelere. Nasıl güveniyorsunuz hayret. Ben eşime bile atmıyorum akıllı cihazlar ne olur olmaz diye.

Sapık ve ergen .

Abisinin resmini koyarak konuştuğunu düşünürdüm.

Internette tanıştığım biri var baya etrafı tarafından sevilen biri olduğu belli oluyor ben ilk defa ona resim attığimda cok güzel guluyorsun be diye bu mesaj atmıştı çok ictendi neyse 1 ayı biraz geçti hiç bulunmadık buluşmanın konusu açılmıyor ama hergün benden fotoğraf istiyor bende bazen atmaya useniyorum sonra diyorum neyse bugün attım bana cok tatlilar diyip opücük emojisi atmış sonra sende öpsene dedi bende öperek video çektim attım sonra sonra bana dediki o önce belini sarasim geldi dedi ne diyecegimi bilemedim
Bu kadar saf olmayın ya ciddiyim bak

adam can sıkıntısını gideriyor
elin adamına öpücük atacak kadar saf misin

takılıyor senle
neden buna müsaade ediyorsun

Ohooo. Çok gördüm bu tipleri. Yol ver. Foto atmayı kes. Foto atmadigin için sorun çıkardığında farkedersin amacini

Buluşmak yerine neden foto istiyor ki ?
Ayrıca fazla yüksekten uçuyor bence daha yüzyüze selamlastiginiz yok öpücükler sarılmalar havada uçuşuyor .

Sizin fotolarinizi malum sitelerde kullanilmak icin veriyordur belki. Ne bileyim nasil guveniyorsunuz ki? Gunumuzde bunca cirkin olaylar yasanirken?

Cok buyuk bir tehlikeyle karsi karsiyasin.

Sanirim her..cok guzelsin soylesin boylesin.diyen erkege inanacak ve her dedigini yapacak yastasin.

Sana abla tavsiyesi; sakin bir daha gorusme o kisiyle
Sakin!!!!!!

Adam kötü niyetli sapık kesin yani ama sende ona yol açmışsın öpücüklü video nedir Allah aşkına.

Herkes ısrarla yaşını sorarken senin bu cevapları es geçmen peki? 15den yukarı olduğunu zannetmiyorum ve evet adam bildiğin sapık sen de kullanılıyorsun

Back
X