Niyeti ne çözemedim ?

Zavakk

Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2014
15
1
6
35
İstanbul
Eski sevgilimle görüşmeye başladık bana hiç bir şekilde dokunmasına izin vermiyordum ,zaten öpüşmek bile çok kötü oluyor oda söylüyor kötü olduğunu,neyse ayrıldık bu mevzu yüzünden sonra ben onu sevdiğimi anladım bır ay sonra aradım görüştük bir kaç kez bu sefer özlemden mı ne dokunmasına ırzın verdim opuştuk falan goguslerımıde elledı bende onun ama dokunduğunda bile çok kötü oluyor,uyumak istiyordu benimle uyuyamazsın dedım benimle evet senı arzuladığım ıcın duramıyabilim dedi,o gün msj attım çünkü ilk defa erkek arkadasıma bu kadar güvenerek sarılıyorum öpüyorum hoşuma gıttı,ona bugün güzel dıye msj attım Cvp vermedi zaten bir haftadır sürekli whatsappta online acaba bırısımı var hayatında dün dedım bırısı var sana ınanmıyorum artık dedım bırdahada senı aramaycam sürekli online hayatında bırısı var dıye açıkça söyle ,ama msj yanıt dahı vermedi ..bügünde artık whatsapp asık sık gırmıyor ,acaba o benden hoşlanmıyor mu ?

Yanlış yazmışım :)) sık sık onlinede ama dün öylen dediğimden berı yok gırmıyo .yada tesadüf mu

Niyetini sende farkındasın aslında. ama sevgi olmadan tek taraflı bir şey.. Sadece cinsel dürtü için yanında... Sevgi ok. bir önceki konunda da aynı şey geçerliydi...9 haftalık bir arkadaşlıkmış...

sadece cinsel dürtü olsa tamtersi yatağa atmak için fırsat bilmez mi yada beni kaybetmemek sonuçta çıkarı var kendisince

sadece cinsel dürtü olsa tamtersi yatağa atmak için fırsat bilmez mi yada beni kaybetmemek sonuçta çıkarı var kendisince

atması an meselesi gibi duruyor. Sen görüşmeye devam edersen

Hayır görüşmüyorum dün söyledım oda görüşmek Istemıyor demekki ,yatağa atmak gıbı derdı olsaydı görüşürdu :

Boşver kurcalama istersen nefret edersin. Çünkü yaptığı iğrenç aslında. Belki dışardan fark etmedin ama :)

9Yazdıklarını 3 kere oku anlarsın bence. Sende istediği belliymiş. Onu yaşamak için başkalarını tercih etmiş. Daha açık nasıl olabilirim

Seninle tek gecelik yaşamasını isterdin.

9 ay değil , 9 hafta uzun değil biliyorsun

Son düzenleme:

Ya dolu dolu her her dk yanyanaydık,ne güzel işte cinsel istekleri için beni kullanmıyor ,başklarına gidiyor ,sevmeden beni kandırsaydı daha mı iyi sonuçta onu sevdıgımı biliyor

Ya dolu dolu her her dk yanyanaydık,ne güzel işte cinsel istekleri için beni kullanmıyor ,başklarına gidiyor ,sevmeden beni kandırsaydı daha mı iyi sonuçta onu sevdıgımı biliyor

Gerçekten farkında değilsin. keşke fark edebilseydin. Söylediklerinin çok saçma olduğunu. Eşin olsa sen hamile olsan seni aldatması için cesaretlendirecekmissin gibi konuştun

bana anlık cinsel dürtüleri için gelmiş gibi geldi yanına..
seven adam böle davranmaz.. aynı arar sorar ilgilenir vs..

Gerçekten farkında değilsin. keşke fark edebilseydin. Söylediklerinin çok saçma olduğunu. Eşin olsa sen hamile olsan seni aldatması için cesaretlendirecekmissin gibi konuştun

Hayır sonuçta ben onunla evlenmeden oncen birşeyler yaşatmak istemem oda bunu biliyordu ,son görüşmemelidir birazcık tavız verdım görmedi göğsümü ama elledı

Hayır sonuçta ben onunla evlenmeden oncen birşeyler yaşatmak istemem oda bunu biliyordu ,son görüşmemelidir birazcık tavız verdım görmedi göğsümü ama elledı

erkek misin sen* çok çocukça konuşuyorsun.. İşin gücün yok mu :)

Bir filimde derler.... göster elletme :) sen tam tersini yapmışsın

Son düzenleme:
Yahu arkadaşım hem niyetini çözemedim yazmışsın niyetini söyleyenede yok öyle değil böyle değil yazmışsın madem öyle niyetinden eminsin niye konu açıyorsun yada niyeti kaldıramıyacaksan niye soruyorsun bal gibi niyeti ortada kabul et yada etme ayrıca kendini avutuyosun yok yalan söylese daha iyimiymişte ihtiyacını onla bunla gidersinmiş böyle düşünüyosan zaten sana normal gelir davranışları senin gibiler hayatı boyunca aldatılmaya mahkum

Tövbe tövbe... Valla böyle konularda şaka olmaz.

Konun gerçek olmadığını düşünüyorum

Gerçeksede arkadaşım sonra çok üzülcen ... Sana fikir versilsede canın yanmadan kurtulamayacaksın... İnşallah kendine gelebilir gerçekleri görebilirsin. Allah sana göz açıklığı versin..

Erkek isen de aklını başına al.

Kadın sitesinde neyi merak ediyorsun. Dürüst ol adam ol...

Gerçeklerin farkındayım belkide yinelemediniz içinde olabilir ,bir insan nasıl karşısındakinin gerçekten sevdiğini bile bile bukadarı kötülük barındırabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…