Niyetini sende farkındasın aslında. ama sevgi olmadan tek taraflı bir şey.. Sadece cinsel dürtü için yanında... Sevgi ok. bir önceki konunda da aynı şey geçerliydi...9 haftalık bir arkadaşlıkmış...
sadece cinsel dürtü olsa tamtersi yatağa atmak için fırsat bilmez mi yada beni kaybetmemek sonuçta çıkarı var kendisince
atması an meselesi gibi duruyor. Sen görüşmeye
Hayır görüşmüyorum dün söyledım oda görüşmek Istemıyor demekki ,yatağa atmak gıbı derdı olsaydı görüşürdu :
Hayır görüşmüyorum dün söyledım oda görüşmek Istemıyor demekki ,yatağa atmak gıbı derdı olsaydı görüşürdu :
Boşver kurcalama istersen nefret edersin. Çünkü yaptığı iğrenç aslında. Belki dışardan fark etmedin ama :)
9Yazdıklarını 3 kere oku anlarsın bence. Sende istediği belliymiş. Onu yaşamak için başkalarını tercih etmiş. Daha açık nasıl olabilirim
Seninle tek gecelik yaşamasını isterdin.
9 ay değil , 9 hafta uzun değil biliyorsun
Ya dolu dolu her her dk yanyanaydık,ne güzel işte cinsel istekleri için beni kullanmıyor ,başklarına gidiyor ,sevmeden beni kandırsaydı daha mı iyi sonuçta onu sevdıgımı biliyor
Gerçekten farkında değilsin. keşke fark edebilseydin. Söylediklerinin çok saçma olduğunu. Eşin olsa sen hamile olsan seni aldatması için cesaretlendirecekmissin gibi konuştun
Hayır sonuçta ben onunla evlenmeden oncen birşeyler yaşatmak istemem oda bunu biliyordu ,son görüşmemelidir birazcık tavız verdım görmedi göğsümü ama elledı
Tövbe tövbe... Valla böyle konularda şaka olmaz.
Konun gerçek olmadığını düşünüyorum
Gerçeksede arkadaşım sonra çok üzülcen ... Sana fikir versilsede canın yanmadan kurtulamayacaksın... İnşallah kendine gelebilir gerçekleri görebilirsin. Allah sana göz açıklığı versin..
Erkek isen de aklını başına al.
Kadın sitesinde neyi merak ediyorsun. Dürüst ol adam ol...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?