Evet?Selam kızlar bir konuda fikir almam
Bu hikayenin devamını biz tamamlayacağız herkes 1 cümle ekleyecek
Başla o zamanBu hikayenin devamını biz tamamlayacağız herkes 1 cümle ekleyecek
Bana Instagram'dan beğeni atan Can sizce aşık mı ?Bu hikayenin devamını biz tamamlayacağız herkes 1 cümle ekleyecek
Bence bir çocuk var, sürekli beğeni falan atıyor ama mesaj atıp adım atmıyorBaşla o zaman
Şimdi görebilirsin :)Fikir vermeye geldim ama neye fikir vereceğimi göremedim
Ahahaha amatör kullanıcının mesajı yazmadan göndere basmasıBu hikayenin devamını biz tamamlayacağız herkes 1 cümle ekleyecek
Peki o amatör kullanıcının sen olmasıAhahaha amatör kullanıcının mesajı yazmadan göndere basması
Biriyle bi sure konustuk sonra tartistik konusmadik ama fotolarima begeni atmaya devam ediyor niyeti nedir?Bu hikayenin devamını biz tamamlayacağız herkes 1 cümle ekleyecek
Eee ben söylemiştim işteBence bir çocuk var, sürekli beğeni falan atıyor ama mesaj atıp adım atmıyor
Ahahaha amatör kullanıcının mesajı yazmadan göndere basmasıBu hikayenin devamını biz tamamlayacağız herkes 1 cümle ekleyecek
e kendime dedim zatenPeki o amatör kullanıcının sen olması
Tam tersi çıktıBence bir çocuk var, sürekli beğeni falan atıyor ama mesaj atıp adım atmıyor
Sonunda "konu dışı mesaj"dan banlanacaksak ben oynamamBu hikayenin devamını biz tamamlayacağız herkes 1 cümle ekleyecek
Gayet alakalı yorumlar atıyoruz benceSonunda "konu dışı mesaj"dan banlanacaksak ben oynamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?