Merhaba arkadaşlar,
6 ay önce biriyle tanıştım,kendisi aynı zamanda iş arkadaşım,aynı firmanın farklı şubelerindeydik(farklı şehirler).tanışmamızın 2. Haftasında beni tanımak istediğini söyledi.o zaman arada işte olunca başka birini tanıma aşamasında olduğumu ve kendisine farklı bir gözle bakmadığımı söyledim.hakikatende hiçbirşey hissetmemiştim ona karşı.fakat zaman geçtikçe düşüncelerim değişti.iş konuşmak için açılan telefonları saatlerce kapatamaz hale geldik.o ayda 6-7 gün tatilini ailesi yerine hep benim bulunduğum yerde geçirdi.sabahtan akşama sürekli birlikteydik.ben onun yanında zaman nasıl geçiyo anlayamıyorum,aşık mıyım alıştım mı onuda bilmiyorum.o kadar vakit geçiriyoruz konuşuyoruz ama konu hiç farklı yerlerede gitmiyor.sadece güzel bakıyo,normaldede pozitif bi insan ondan mı böyle acaba diyorum.işin özü ben bu adamın ne düşündüğünü çözemedim.açık açık soramamda bunu.ne yapmalıda anlamalı niyetini
Zaman ile anla bnce yasadiklarininbtadini cikarMerhaba arkadaşlar,
6 ay önce biriyle tanıştım,kendisi aynı zamanda iş arkadaşım,aynı firmanın farklı şubelerindeydik(farklı şehirler).tanışmamızın 2. Haftasında beni tanımak istediğini söyledi.o zaman arada işte olunca başka birini tanıma aşamasında olduğumu ve kendisine farklı bir gözle bakmadığımı söyledim.hakikatende hiçbirşey hissetmemiştim ona karşı.fakat zaman geçtikçe düşüncelerim değişti.iş konuşmak için açılan telefonları saatlerce kapatamaz hale geldik.o ayda 6-7 gün tatilini ailesi yerine hep benim bulunduğum yerde geçirdi.sabahtan akşama sürekli birlikteydik.ben onun yanında zaman nasıl geçiyo anlayamıyorum,aşık mıyım alıştım mı onuda bilmiyorum.o kadar vakit geçiriyoruz konuşuyoruz ama konu hiç farklı yerlerede gitmiyor.sadece güzel bakıyo,normaldede pozitif bi insan ondan mı böyle acaba diyorum.işin özü ben bu adamın ne düşündüğünü çözemedim.açık açık soramamda bunu.ne yapmalıda anlamalı niyetini
Iyi de sen zamaninda reddetmissin o yuzden teklif edemiyor.adını koyamıyorum ki,yanımda olmasını istiyorum.sesini duymadığımda eksikliğini hissediyorum.öyle uzun zaman oldu ki aşık olmayalı aşk olduğunda noluyodu unuttum ben.belkide alıştım bilemiyorum ama varsa niyeti söylesinde deneyelim yoksa bu kadar çok vakit geçirmeyelim diye düşünüyorum
Dedigim gibi reddettigin icin cekiniyor. Sen hoslandigini belli et, ona kendini ozel hissettir, cesaret ver biraz, direkt atlartanışmamızın 2. haftasında söyledi sadece.ben reddedince tekrar hiç konusu açılmadı
Iki yas bence sorun degil, dort bes yas fazla geliyo kadin buyukse28-26 ben büyüğüm.bu sorun olur mu ki
bugün konuşuyoruz.bu arada ben zor bi dönemden geçiyorum. yanında olduğumu hisset dedi.hissedemiyorum dedim.neden dedi.uzaktasın dedim sustu.ben onu yanımda istiyorum.olacaksa gelsin olsun olmayacaksa öyle miydi böyle miydi diye düşünüp durmayayım bende artık.malum yaş 18 değil.
Biraz da sen ona sevgini ilgini goster, nazla biraz, cesaret eder. Su an cesaret edemiyo izlenimi aliyorum adamdanbugün konuşuyoruz.bu arada ben zor bi dönemden geçiyorum. yanında olduğumu hisset dedi.hissedemiyorum dedim.neden dedi.uzaktasın dedim sustu.ben onu yanımda istiyorum.olacaksa gelsin olsun olmayacaksa öyle miydi böyle miydi diye düşünüp durmayayım bende artık.malum yaş 18 değil.
bugün konuşuyoruz.bu arada ben zor bi dönemden geçiyorum. yanında olduğumu hisset dedi.hissedemiyorum dedim.neden dedi.uzaktasın dedim sustu.ben onu yanımda istiyorum.olacaksa gelsin olsun olmayacaksa öyle miydi böyle miydi diye düşünüp durmayayım bende artık.malum yaş 18 değil.
son 1 haftadır ben ne istediğimi biliyorum.bu yüzdende açmaya çalışıyorum adamı ama tık yok.geçen ilk defa evlilikten açıldı konu. sen evlenme dedi.nedenide birlikte iş yapamayacak olmamız (mış) 40 yaşına kadar bekleyecekmişim.espri yapıyo sözde ama arkadaşlıkla ilişki yürütmek bambaşka.arkadaşım olarak yıllarca tahammül edebildiğim adama belki sevgilim olduğunda 2 gün katlanamıycam.beklentiler olacak çünkü karşılıklı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?