niyetini anlayamadım

hemen evlenme niyetin yoksa,bu günlerin tadını çıkar..

onun ilgisi olmasa yanında olmaz zaten..

Açık açık konuşamam çünkü yakın bir zamanda birlikte iş kurma gibi bir düşüncemizde var.Eğer onda bana dair bir şey yoksa iş için harcadığımız bunca emeğide heba ederim

benimde tam olarak düşündüğüm bu aslında.adam rahat rahat istediği saatte arıyo,istediği kadar vakit geçiriyo.neden sorumluluk alsın

hemen evlenme niyetin yoksa,bu günlerin tadını çıkar..

onun ilgisi olmasa yanında olmaz zaten..
evlenmek için yanıp tutuşuyo değilim fakat eğer evleneceğim adam buysa bir flört,nişan evreleri falan olsun.onuda hayatıma dahil olmadan bilemiyorum işte.yaşım 28 daha ne kadar uzatılabilir ki

konuyu açalı 1 hafta olmuş.bende hala bir değişiklik yok.kendim çıkamıyorum bu işin içinden,yardımcı olur musunuz

ben işten ayrıldım. dolayısıyla aynı firmada değiliz artık.arada iş olmayınca eskiye göre çok daha az görüşüyoruz ama hala her gün arıyor.onun için neyim ben 6 aydır inanın çözemedim

her gun ariyor mu :s

Vallahi ben çatlardım, aylardır birbirimizin neyi olduğunu bilmeden görüşmek etmek hiç bana göre değil. Ayrıca adam sizi tanımak istediğini ifade ettiğinde sizin ona "Şu an başkasını tanıma aşamasındayım" demeniz bana çok tuhaf geldi. Sanki şu an başkasını tanımaya çalışıyorum; ama sen de yan cebimde dur gibi olmuş. Yaşınız da ufak değil. Ben olsam hergün arıyor diyorsunuz ya hergün cevap vermem telefonlarına, onu umursamıyor gibi yaparım, sıradanmış gibi davranırım. Böylece niyetini açıklar diye düşünüyorum. Adam her aradığında açıyorsunuz, saatlerce konuşuyorsunuz sizi avucunun içinde biliyor. Biraz kaybetme korkusu yaşasın, onsuz da olabileceğini ima edecek tavırlar sergileyin.

sen de yan cebimde dur durumu olmasın diye başkasını tanımaya çalıştığımı söyledim üstelik hayatımda kimse yokken.içinde bana dair hiçbirşey olsun istemedim.çünkü hiç bana göre değildi.sonra durumlar değişti
her gün cevap vermemeyide denedim,öylede harekete geçmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…