Niyetini ciddi mi belli etmeyen sevgili

Bu ne böyle evlilik merakı böyle

Bu kadar yeni bir ilişkide aceleci davranırsanız karşınızdaki sadece evlenmek için benimle diye düşünebilir. Bazı şeyler zamanla oluşur zaten.

Bir de siz bu insanı ne kadar tanıyorsunuz da evlenmeyi düşünüyorsunuz bu kadar kısa sürede?

Yıllarca birlikte olursunuz hala evlilikle ilgili konuşmaz o zaman niyeti sorar yolunuzu çizersiniz.

Bence cok saçma bu tavriniz laf söz olur bilmem ne olur vs... 29 da küçük ayrıca. 4 yillik sevgilim var evlilik gibi niyetim yok belki ileride olur... Ona güveniyorum bana sadık oldiğunu sevdiğini biliyorum illa millet laf etmesin diye yüzük takmak çok saçma. Hatta ileride beraber yaşama fikrim var. Öte yandan taraflarin birbirlerinden beklentileri çok önemli ve açıkca konuşulmalı. Fakat laf söz oluyor yüzük tak denmez. Benim niyetim evlilik 6 ay icinde bu işi bağlayamazsak ayrılalım diyeceksiniz.

Yüzük takma fikri hem erken olmuş hem de sizin demeniz hoş olmamış ama dedikodu çıkmasın diye yanlış bir adım atmışsınız bence başka türlü sizinle ciddi düşünüp düşünmediğini ya da sadece takılmak istediğini öğrenebilirdin biraz zamana bırak en iyisi .görücü usulü evlenmek de kötü birşey değil bazen çok iyi kısmetler çıkıyor değerlendirmek gerek madem o kadar çok evlenmek istiyorsun gelmek isteyen görücüleri önce bir düşün derim ama bana sorarsanız evlenmek için acele etmeyin mutlaka sizi seven evlenmek isteyen sizin de tabi ki seveceğiniz biri olur 29 yaş nedir ki...

Tabi sevgilinizle ayrılırsan öyle görücü bak onu eklemeyi unutmuşum acele etme zaten sevgilin sesiz kalmış erken olduğu için seni üzmek istemiş olabilir birde öyle düşünmek gerek

Bu kişi asker mi?

Bundan sonraki gorustugunuz cocukla ilk bulusmanizda evlilik hakkinda ne dusunuyorsun hayatinda evliligi ne zaman gerekli goruyorsun diye sor yani sizin iliskiniz hakkinda degil ama genel fikrini ogrenmis olursun. Bunu da ortami germeden ustalikla sorman lazim ki adam benimle hemen evlenmek istiyor diye dusunmesin, sanki laf lafi acmis da bir de bu konuda konusmussunuz gibi olsun. Bu konularda iyi degilsen pratik yap bu konuyu nasil acacagina dair. Damdan duser gibi ne zaman yuzuk takacagiz demek yanlis. Bu gorustugun cocugu unut ondan is cikmaz artik.

Bende olsam pat diye sorarım...bilmem gerekir emin olmalıyım..güven meselesidir bi yerde...iyi yapmışsın..gerisini o düşünsün..

Bu soruyu ilk bulusmada degil de iki ay sonra sorarsan sizin iliskinizle alakali sordugunu dusunur adam ve bu iyi olmaz. O yuzden adamin beklentisini ve niyetini ilk bulusmada ogrenmek en mantiklisi. Burada tabi ki erkeklerin ustune gelme diyecekler ama bence bastan bilmek en mantiklisi. ben erkekler biliyorum cogu cok asik olsa bile evlenme niyetleri yok sadece ask yasamak isiyorlar. Boyle kisilerle vakit kaybetmeyin. Benim fikrim aslinda evliligin cok gerekli olmadigindan yana ama siz cevrenizden dolayi ve egitiminizden dolayi evlenmezseniz mutsuz olacaksiniz gibi duruyor. Bu yuzden ben bu konuda sizin yaninizdayim yanlis erkeklerle yillarinizi harcamayin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…