Niyetini ciddi mi belli etmeyen sevgili

Yani haklı olduğunuz noktalar var. Güçlü kadınsınız belli ama ben o kadar değilim işin içine cinsellik girerse ve istediğim gibi gitmezse büyük yıkım yaşarım sanırım. Çook güvensem, bi emek değer görsem en azından yüzük takalım dememe ha olur felan dese bi gözlerinin içi parıldasa, işin şakası tabii ama dese iyi olurdu belki derdim aaaa bak adam benimle ciddi olacak ama değil işte sessiz sönük kaldı. Değer mi sizce o kadar ilerletmeye
[/QUOTE]
Alıp o yüzüğü kendi kendime takacağım taktım yüzüğe gidiyorum ben aslında ciddi birisiyle olmak istiyorum, hazırım ama karşım da ki değil sanırım.

Yani haklı olduğunuz noktalar var. Güçlü kadınsınız belli ama ben o kadar değilim işin içine cinsellik girerse ve istediğim gibi gitmezse büyük yıkım yaşarım sanırım. Çook güvensem, bi emek değer görsem en azından yüzük takalım dememe ha olur felan dese bi gözlerinin içi parıldasa, işin şakası tabii ama dese iyi olurdu belki derdim aaaa bak adam benimle ciddi olacak ama değil işte sessiz sönük kaldı. Değer mi sizce o kadar ilerletmeye
[/QUOTE]

o kadar ilerletmeye değmeceğini düşündüğün adamla hiç olma daha iyi..
ilişkiler böyle hesap kitapla ilerlemez ki..

Montun parasına amma takmışsınız yavvv dua edın mınık bıyık bölgenızde kıl gören sevgılınız sevgılıler gununde evde kullanılan lazer epilasyonu makınesı almadı Bacım sende cıddıysen konuşcan yoksa yol verecen ne ıstedığını en ıyı sen bılırsın

Nişanlılığın mantığı rahat flört edemeyenler için birbirini tanıma sürecidir. İçine sinmezse vazgeçebilmek içindir. Bir yüzük takmak söz olması bence mantıklı sizin durumunuzda. Ama adam istemezse elden ne gelir.

Yaşadığınız çevre sizi çok darlıyor sanırım.Erkeklere değil de çevrenize suç bulun derim.Birkaç ay günümüzde yüzük takmak için çok erken kusura bakmayın.Adam sizi yeni tanıyorken neden ciddi düşünsün ki ? Yüzük takmak demek ailelerin bilmesi,bir nevi her olayda ailelerin olması demek.Siz ikiniz bir şey yaşayamadan aileleri dahil etmek istememesini anlayışla karşılamaya çalışın bence.

Yorumları okumadım fakat sanırım bende aynı tepkiyi verecem.
Sen Birkaç aydır sevgilisin ve sen o kişiyle evlenmeye hazırsın
Gerçek hayatımda bir arkadaşım olsaydın eğer sana şu soruyu sorardım (nasıl bir yokluk içerisindesin?)

Hanımlar bu konu burada kapanmıştır benim için. İlgi ve alakanız için teşekkürler :)

Bence bir kaç ay içerisinde,senin niyetin nedir diye sormak çok çok mantıklı. Kimsenin kümseye hediye edecek zamanı yok kusura bakmasın.Beyimiz eve gelip kalma konusunda gayet curetkar ama ciddiyete gelince susuyor ,pardon? Kazık kadar adam böyle bir konuda ağzını açamıyorsa ağzına bir emzik tepip gönder gitsin! Çünkü onda ciddi bir niyet yok. İlla evet yüzük takalım demesi şart değil,konuya açıklık getirebilirsi,susmak ne yahu! İzah etseydi,düşünüyorum ama henüz erken deseydi..? Diyemez çünkü dertleri başka beyimizin. O konulara gelince süt kuzusu kesiliverirler. Bir kaç ay geçip bu konuyu düşünmek neden kötü olsun hem? 29 yaş demiş,illa yıllarını bir belirsizliğe armağan edip ondan sonra mı demeli? İşin başında bilmeli bu olay nedir ne değildir..Belki adam 5 sene evlilik düşünmek istemiyor konu sahibi bunu kesinlikle bilme hakkına sahip. Net olunsun,herkesin hayatıda zamanıda çok kıymetli..Bu konuda sadece eleştireceğim şey,konu hakkındaki düşüncelerini sorsaydın ama yüzük demiyeydin iyiydi. Erkekler kolay irrite olur bu konulardan..:/ Eski kafalar yok artık evlilikten bucak bucak kaçan bir yeni nesil erkek modeli var..

Kusura bakmayın ama, 29 yaşına kadar evlenmediniz diye, birkaç aydır görüştüğünuz birine neden bu baskı? Adam normal olarak sizi tanımak ve daha çok vakit geçirmek isteyebilir. Sizin aceleniz var diye niye hemen yüzük taksın ki? Atıyorum, en az bir sene daha tanımam lazım dese, hadi bay bay acelem var evlenmem lazim mi diyeceksiniz? Tek amacınız evlenmek mi?

Bu yüzük oyuncak mı acaba tak çıkar? Öncesinde tanırsınız birbirinizi sonra nişanlanırsınız ki bir anlamı olsun. 29 yaşında kadınsınız. Elaleme takılmayın artık. Kavun değil koklayıp alacaksınız. Tabi ki görüşeceksiniz. Yaptıklarınız kendi içinize siniyorsa gerisi çok da önemli değil. Niyetini öğrenmek ise hakkınız ama doğru yol bu yol değil.

İki senelik bir ilişkim var ve güzel bir cinsel hayatımız var. Daha rahat davranmıyor, evlenirim de başkası çıkarsa giderim de demiyor. Evleneceğiz diye gün sayıyor. Saygısı sevgisi ilk günkü gibi. Merağı da bitmiş falan değil. Bunları ilişkimi övmek için söylemiyorum. Belki yetişme biçiminiz belki de düşünce yapınız, cinselliği farklı şeylerle birleştirmişsiniz. Cinsellik ülkemizde bir tabu olduğu için bazı erkekler için ulaşılması gereken bir amaç bazı kadınlar içinse kullanılan bir koz. Ancak normal bir ilişkide cinsellik çiftleri birbirine yakınlaştıran, sevgi ve tutkusunu besleyen en temel eylemdir. Cinsellik olmayan ilişki daha masum geliyor demişsiniz, niye? Cinsellik tü kaka mı ki? İnanç veya düşüncedir, saygım var. Bunun da ötesinde istemediğiniz hiçbir şeyi yaşamazsınız. Ancak şahsen ben aramda ten uyumu olup olmadığını bilmediğim bir adamla evlenme fikrini çok korkutucu buluyorum. İyi günler

Ciddi düşünmeniz yasınız gereği normal de birkaç aydır tanıdığınız birine hemen yüzük beklentisi sunmanız itici gelmiştir muhtemelen.
Gelince kalmak istiyor ciddi değilse rahatsız olurum diye düşünüyorsunuz o zaman sınırları siz çizersiniz.
Siz istemezseniz zorla kalmaz herhalde değil mi ?
Herseyden öteye siz birkaç aydır tanıdığınız birine ne kadar güvenebilirsiniz de hemen yüzük takabilirsiniz daha çok yenisiniz bence biraz tanıyım.

Ciddi ciddi bir yüzük tak rahat mu görüşelim dediniz o yüzük atılabilen bir şey bilginiz var dimi ? İki üç aylık ilişkide adam bana ciddiyim dese şizofren misin der kaçarım

Yüzük takalım falan demek çok itici ya laf söz olur bilmem ne
Ben erkek olsam kaçardım
Bir kaç ay çok kısa bir süre
Gelip kalmak istiyor demişsiniz size uymuyorsa sizle kalmasına izin vermeyin
Adam ciddi anlamda ilgileniyorsa o işlere girin derim yoksa beni kullandı falan diye ağlarsınız sizde biraz o mantığı gördüm ben !
Şöyle diyebilirsin özelime girmek istiyorsan ilişkimden emin olmam gerek hayatımda prensiplerim var evim özel alanım sonuçta çok özel olman lazım bunun için dersin bakalım ne diyecek

Eşim ilk buluşmada bana çok güzel bı konuşma yaptı, evlilikle ilgili.
Tam iki sene sonra evlendik.

Şurda haklısınız hem sessiz kalıp konuşmayıp, hemde size kalmaya gelemez.
Size nasıl belli ettiyse düşüncesini sessiz sessiz, sizde kalamayacağını önünüzü göremediğiniz ilişkide zaman harcamak istemediğinizi söyleyin.
Bozulursa bozulsun.

daha bısmıllah bır kac ay olmus ne yuzuk takması
tanısma aşamasındasınız daha
gelıp gormek ıstıyorsa gelır gorur gıder 1 saat uzaklık ıcın yatılı kalmasına gerek yok kı
cogu buyuk sehırde bırını gormek ıcın 2 saat yol yaparsın gayet normal denizleri aşıp gelmeyecek netıcede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…