Evet konu sahibi ciddiyetini farklı şekilde söyleyebilir buna hakkı varBence bir kaç ay içerisinde,senin niyetin nedir diye sormak çok çok mantıklı. Kimsenin kümseye hediye edecek zamanı yok kusura bakmasın.Beyimiz eve gelip kalma konusunda gayet curetkar ama ciddiyete gelince susuyor ,pardon? Kazık kadar adam böyle bir konuda ağzını açamıyorsa ağzına bir emzik tepip gönder gitsin! Çünkü onda ciddi bir niyet yok. İlla evet yüzük takalım demesi şart değil,konuya açıklık getirebilirsi,susmak ne yahu! İzah etseydi,düşünüyorum ama henüz erken deseydi..? Diyemez çünkü dertleri başka beyimizin. O konulara gelince süt kuzusu kesiliverirler. Bir kaç ay geçip bu konuyu düşünmek neden kötü olsun hem? 29 yaş demiş,illa yıllarını bir belirsizliğe armağan edip ondan sonra mı demeli? İşin başında bilmeli bu olay nedir ne değildir..Belki adam 5 sene evlilik düşünmek istemiyor konu sahibi bunu kesinlikle bilme hakkına sahip. Net olunsun,herkesin hayatıda zamanıda çok kıymetli..Bu konuda sadece eleştireceğim şey,konu hakkındaki düşüncelerini sorsaydın ama yüzük demiyeydin iyiydi. Erkekler kolay irrite olur bu konulardan..:/ Eski kafalar yok artık evlilikten bucak bucak kaçan bir yeni nesil erkek modeli var..
Olabilir tabii ama laf söz olsun istemiyorum. Komşularla aram iyi beni bırakmaya geldiğinde kim o kardeşin mi arkadaşın mı diye bi söz duydum ve eğer sürekli bu şekilde olursa yani evime girerse bu durum tatsız bi hal alacaktır.
Amacınız elalemi tatmin etmek, insanlar hakkımda konuşmasın yani. Çok rahatsızsanız alın bir yüzük takın kendi kendinizeAmacım artık evlenmek, amacımın nesnesi olmayacak ben de olmak istemem amacını öğrensem zaten burda bu konu olmazdı. Ben hemen evlenelim demedim nabzını yokladım yüzük tak bak soruyorlar rahatça görüşelim diye sessizlik beni düşündürdü sadece.
Bir kaç aydır sevgiliyiz, arkadaş ortamlarına girdim evlilerdi ve eşleriyle tanıştım, erkek kardeşiyle de tanıştım. Mesleklerimiz var aynı şehirdeydik fakat şimdi işim dolayısıyla bir saatlik uzak mesafedeyiz. Her hafta sonu gelip görmek istediğinden bahsediyor ee tabii bu pek hoş bi durum değil çünkü gelince kalmak gibi bi niyeti var. Evliliğe dair bi konuşma geçmiyor aramızda açamıyorum bir türlü daha yeni başladık diye ama son buluşmamızda bir tanıdık görmüştü, laf söz olacak biliyorum ben de artık bi yüzük tak rahatça görüşelim dedim ve SESSİZ kaldı. Bu ne demek oluyor,niyetini nasıl anlayabilirim.
E bizahmet reddedin. Bu bir lütuf değil tabi ki de biriyle görüşürken başkasını reddedeceksiniz.ona ısındım diye, aileme söylemişler görücü usulü o kişiyi reddettim umarım değer bunlara
Her ilişkinin dinamiği farklı.. Bu arkadaş niyet bilmek isteyen bir yapıda..Bazı hanımlar takılırız sonunu sonradan görürüz diyor,bu da olabilir ve belki bu daha güzeldir. Ancak atlanan birşey var,yaş ilerliyor ve evlenme fikri kafasında sabitlenmiş insanlar için 2. Seçenek sıkıntı veriyor ilişkiye odaklanamıyosunuz acabalar acabalar.. Ben burada tek hatayı yüzük kelimesinde buldum. O kelime telaffuz edilmemeliydi.. Fakat 29 yaşında bir hanım karşı tarafa niyet soramayacaksa olmasın öyle ilişki..Adam art niyetli değilse söylesin gerçek fikrini.. Spontaneci arkadaşlarada saygım var ama herkes spontane ilişki yaşayacak yapıda değil,çünkü herkesin yetiştiği ortam ve beyin kodları farklı..Evet konu sahibi ciddiyetini farklı şekilde söyleyebilir buna hakkı var
Sonuçta bir insanla sevgili oluyorsun ona zaman veriyorsun o dönem karşına çıkan insanları elinin tersiyle itiyorsun
Adamın keyfi ne zaman gelirse lütfedip evlilik teklifi ederse oluyor
Vazgeçerse olan yıllarına oluyor arada da aranmaya devam ediyorlar daha iyisini buldu mu kendi kafasınca o ilişkiyi harcıyor yapılan fedakarlıklar,verilen emek vs umrunda olmuyor!
Başta kadınlar ciddiyetini göstermeli beklentilerini vs
Ama yüzük takalım şeklinde değil
Benim 1.5 yılım çöp oldu yeni ayrıldım erkek arkadaşımdan böyle olmamalı
Seven erkek bir kadını kaybetmekten korkar o yüzden evlenir zaten diye düşünüyorum
Kaybetmekten korkmuyorsa zaten sevmiyordur!
Seven erkek bir kadını kaybetmekten korkar o yüzden evlenir zaten diye düşünüyorum
Kaybetmekten korkmuyorsa zaten sevmiyordur!
Evlilik öncesi yakınlaşmayın ve aynı evde vakit geçirmeyin sonra eşimin ağzı kokuyor, paravan evlilik mi yaptı, bana yılda bir benim zorumla dokunuyor, tuvaletin sifonunu çekmiyor... Peh. Büyük ihtimalle kırmızı kurdele takan tayfadansınız, görücü usulü tanışın siz. Kafede görüşmek sizi aşar.Sevişince ne oluyor daha mı değerli oluyorsunuz. Değer ölçütü iletişim ve kaliteli vakit geçirmedir. Seks olmadan her şeyin daha masum ve gerçek olduğunu düşünüyorum.
Her ilişkinin dinamiği farklı.. Bu arkadaş niyet bilmek isteyen bir yapıda..Bazı hanımlar takılırız sonunu sonradan görürüz diyor,bu da olabilir ve belki bu daha güzeldir. Ancak atlanan birşey var,yaş ilerliyor ve evlenme fikri kafasında sabitlenmiş insanlar için 2. Seçenek sıkıntı veriyor ilişkiye odaklanamıyosunuz acabalar acabalar.. Ben burada tek hatayı yüzük kelimesinde buldum. O kelime telaffuz edilmemeliydi.. Fakat 29 yaşında bir hanım karşı tarafa niyet soramayacaksa olmasın öyle ilişki..Adam art niyetli değilse söylesin gerçek fikrini.. Spontaneci arkadaşlarada saygım var ama herkes spontane ilişki yaşayacak yapıda değil,çünkü herkesin yetiştiği ortam ve beyin kodları farklı..
ee ben de korkuyorum laf söz oluyor burda
Evlilik salt mantıkla yürümez Amaçok yanlış bir düşünce.
evlilik aman kaybolmasın diye yapılacak bir şey değildir. kimse kimsenin fino köpeği değildir ne demek kaybetmemek kafese koysun bir de.
evlenmek çok iyi düşünülmesi tartılması gereken bir yaşam modelidir.
ciddi maddi birikim ve ruhsal olgunluk gerektirir.
bu konuda da gördük ki kadınların evlilikle ilgili çok yanlış algıları var.
böyle anlamsız sebeplerle yapılan evlilikler maalsesef sorunlara gebe oluyor.
Spontane yada değil bir kadın sevildiğini hisseder zatenHer ilişkinin dinamiği farklı.. Bu arkadaş niyet bilmek isteyen bir yapıda..Bazı hanımlar takılırız sonunu sonradan görürüz diyor,bu da olabilir ve belki bu daha güzeldir. Ancak atlanan birşey var,yaş ilerliyor ve evlenme fikri kafasında sabitlenmiş insanlar için 2. Seçenek sıkıntı veriyor ilişkiye odaklanamıyosunuz acabalar acabalar.. Ben burada tek hatayı yüzük kelimesinde buldum. O kelime telaffuz edilmemeliydi.. Fakat 29 yaşında bir hanım karşı tarafa niyet soramayacaksa olmasın öyle ilişki..Adam art niyetli değilse söylesin gerçek fikrini.. Spontaneci arkadaşlarada saygım var ama herkes spontane ilişki yaşayacak yapıda değil,çünkü herkesin yetiştiği ortam ve beyin kodları farklı..
bir kaç ay çok erken değil mi? sizde kalmasına izin vermeyin elbette. yani tabi yaşam şekilleri farklı olabilir ama ben istemezdim. yüzük bile olsa istemem. otel konuk evi bir yerde kalsın bunu söyleyebilirsiniz ne var ki bunda.Bir kaç aydır sevgiliyiz, arkadaş ortamlarına girdim evlilerdi ve eşleriyle tanıştım, erkek kardeşiyle de tanıştım. Mesleklerimiz var aynı şehirdeydik fakat şimdi işim dolayısıyla bir saatlik uzak mesafedeyiz. Her hafta sonu gelip görmek istediğinden bahsediyor ee tabii bu pek hoş bi durum değil çünkü gelince kalmak gibi bi niyeti var. Evliliğe dair bi konuşma geçmiyor aramızda açamıyorum bir türlü daha yeni başladık diye ama son buluşmamızda bir tanıdık görmüştü, laf söz olacak biliyorum ben de artık bi yüzük tak rahatça görüşelim dedim ve SESSİZ kaldı. Bu ne demek oluyor,niyetini nasıl anlayabilirim.
Şaka gibisiniz, sanki bir lütuf. Sevgilisi olan insan bunun lafını bile etmez çünkü umrunda değildir ama siz adama sevgiliden ziyade salt koca adayı gözüyle baktığınız için kaçan kısmetler için de kaygılanıyorsunuz tabii.ona ısındım diye, aileme söylemişler görücü usulü o kişiyi reddettim umarım değer bunlara
Açıkça sorun. Bir isin sonunun ne olacağı belli olmaz ama baştan niyetini bilmek istemekte hakkınız. Iletişim kurup bunu soramadiginiz bir süreç bence ilişki değil-dir kihiç anormal bi durum değil, neyi neden bekleyim 29 yaşındayım ve eğer niyeti ciddi değilse bilmek isterim çünkü önüme bakmak istiyorum gelen iki kişiyi reddettim onun niyetini bilsem ona göre devam edeceğim ya da etmeyeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?