- 16 Ağustos 2019
- 56
- 67
- 3
- 35
- Konu Sahibi ahsenahben06
-
cok guzel ders olmus kvnize. esinizin kararli tutumu da cok etkili olmus eminim.ben varım
kayınvalıdemın tuhaf bazı hareketlerı ,yaptıgı haksız soylemlerı sebebıyle aradım bır guzel soylemem gerekenı soyledım sonra gorusmeyı kestım 2 sene asla gorusmedım
2 sene sonra araya bır akraba geldı adım atmak ıstıyormus kayınvalıdem,bıraz gozlemledım baska ortamlarda karsılastıgımızda selamlastım ,gorusmemde sorun olmayacagına emın olduktan sonra tekrar gorusmeye basladım ,eger degısmedıgını dusunsem gorusmemeye devam edecektım
esım de boyle olmasını ıstedı esımde aynı sekılde asla gorusmedı... buna bayramlar hastalıklar falan da dahıl. yenı dogum yapmıstım bebegım kucuktu gorse tanımazlardı oyle gorusmedık :)
Cok büyük kavga olmadı mesafeliyiz misafir gibi düşün ayda 1 gorusyorumerhaba hanimlar, cok genel bir soru sormak istiyorum. Lutfen tecrubesi olanlar benimle paylassin.
Esinin ailesiyle gercekten buyuk sorunlar yasayip onlarla tum iliskisini kesebilen oldu mu?
bu durum evliliklerini nasil etkiledi?
tesekkur ederim :)
gelinsiniz yahu... hakindan gelmissiniz ama kp inizin tarafsiz kalmasi iyi bisey esiniz de oyle... onlarda karisinca bende hepsinden yildim... darisi basima :)Bennn
Herkesinkine Benzer şeyleri ben de yaşadım evliliğimin ilk ayında. Daha önce iyiydik bir sorun yoktu gelinliğimle kv kavga çıkardı. Ben anladım olayı ama rezillik çıkmasın diye sustum. Annemin misafirlerin yanında yalan söylemiş tabi hemen yalanı açığa çıktı ama öyle inanmıştı ki yalanınaneyse düğün bitti balayı derken 1 ay sonra bayram vardı gittim evlerine kavgamı yaptım
Benim hakkımda görümcelerim ile birtakım yalanvari söylemleri olduğunu öğrenmiştim çünkü. Ailemi karıştırdılar vs ama hiç durmadan son gaz kavgamı yaptım çıktım. Kp karışmaz o iyi bir insandır onu katmadım. 2 yıl oldu hiç pişman değilim ablaları evime adım atamadı ya yaptıklarından utanma ya da hala kinliler. Kv Kp 1 kere geldi kp hatrına saygısızlık yapmadım. Ama bayramdan bayrama ararım gitmem.
Eşim beni ayrı onları ayrı görüyor. Zaten çok düşkün değil ailesine ayrıca başka ildeyiz. Çok özlerse kendi gidip görüyor bana gel gidelim demiyor bile dese belki gideceğim
merhaba hanimlar, cok genel bir soru sormak istiyorum. Lutfen tecrubesi olanlar benimle paylassin.
Esinin ailesiyle gercekten buyuk sorunlar yasayip onlarla tum iliskisini kesebilen oldu mu?
Maalesef sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer. Bir akrabam kızcağızın başına gelenleri öyle içselleştirdim ki dedim kendime kızım senin eyvallahın yok işte oğulları işte kendileri. Ne olacaksa bugün burada olacak aklında bişey kalmayacak. Bu arada hakkımda yersiz dedikodu yapan akrabalarını da sırayla gezdim lafları saydım. Bayram ziyareti gibi ama lafımı soktum çıktım hepsinden. 1 günde bitti hepsigelinsiniz yahu... hakindan gelmissiniz ama kp inizin tarafsiz kalmasi iyi bisey esiniz de oyle... onlarda karisinca bende hepsinden yildim... darisi basima :)
Umarım benimkilerede olur..nefret ediyorum hepsinden..benimde sevgililik doneminde kv arayip cocugun kendi aldigi 2 evin ikisinin de artik onun oldugunu bizde onu okuttuk benim hepsi filan dedi. ben de ben bilmiyorum bisey konusun oglunuzla dedim... ay cok edepsizce...sonra bir suru yalanlar iftiralar yapti kadin.. cok uzdu bu durumlar beni Allahindan bulur ins kemigine ates dussun dedim kadin kanser oldu....
ablasi da kapima gelip kendini yerlere atti ne rezillikler sonra saka gibi kardesim seni sevmedi hic hep kotu anlatti seni bize hic sevmedi seni filan diye yalanlar soyledi...sonra kendi kocasinin kendini aldattigini ogrendi.... eden hep buldu... ay goresim yok bunlari ciksinlar hayatimdan keske unutsam.
merhaba hanimlar, cok genel bir soru sormak istiyorum. Lutfen tecrubesi olanlar benimle paylassin.
hayır ama yıllarca kavga sebebi olmuştur emınımay cigeri 5 para etmez insanlarla gorusmuyorum diye bosanicaksam yazik cidden emeklerime... ins boyle olmaz... bosanma karari sirf aile ile gorusmediginde mi alinmisti ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?