Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gecer insallah...Tam açıklayamamışım cenazeyi gördüğüm için sürekli gözümün önüne geliyor o yüzden artık yalnız kalamıyorum. Zamanla geçer sanırım![]()
EVET YA MESELA BİZ AYLARDIR KAVGA ETMIYORDUK GECEN GUN BAYA PATLADIM KIRILMIŞ...KÜSÜZBENDE ÖZÜR DİLEMEDİM ODA BENI KIRINCA UMURSAMAZ GIBI DAVRANIR BILMIYORUM HEP ILK ADIM ONDAN BEKLIYORUM YALNISMI YAPIYORUM..?
evet evet ... mesela tüm ışıkları yakar gıderım gıdecegım odaya:) önceden lamba acık uyurdum smdı alsıtım kapatıp uyuyabılıyrum..:)Biz biraz da kendimizi korkutuyoruz , ben öyleydim yani. Hırsız girecek , rüyamda korkacağım vs. diye. Ama herşey kendimizde bitiyor..
ahh gurur denen seyyyy iki tarafta karsıdan bekleyınce barısamıosun...Ayy yapmayın sakın! Küs durmayın yatağa da küs girmeyin sizi o su yok kavga tuzu biberi evliliğin ama küslüğü uzatmayın bence![]()
evet evet ... mesela tüm ışıkları yakar gıderım gıdecegım odayaönceden lamba acık uyurdum smdı alsıtım kapatıp uyuyabılıyrum..
![]()
evet yaaaaakocan nöbette..
sen yalnız ha..
getirin rakımı!! Dayanamam ben bu derde,efkar bastı..
kafayı yerdım guzelce:)ya benimki gibi günaşırı 13 nöbet tutup da sonraki gün de mesaiye gitseydi, eve gelince de yorgunluktan uyuyakalsaydı ne yapardın![]()
:) gıdermez tabı ama aynen kıtap okumak ıcın guzel fırsatKitap okumak icin mukemmel bir firsat
Ama kocus ozlemini giderir mi bilmem.