nöbet günlerinden nefret ediyorum :(

Tam açıklayamamışım cenazeyi gördüğüm için sürekli gözümün önüne geliyor o yüzden artık yalnız kalamıyorum. Zamanla geçer sanırım:KK16:

birde 1. katta oturuyoruz hiç alısık olmadıgım sey sankı birileri camı tıklatacak falan gııbı hıssedıyorum :(

Biz biraz da kendimizi korkutuyoruz , ben öyleydim yani. Hırsız girecek , rüyamda korkacağım vs. diye. Ama herşey kendimizde bitiyor..

EVET YA MESELA BİZ AYLARDIR KAVGA ETMIYORDUK GECEN GUN BAYA PATLADIM KIRILMIŞ...KÜSÜZ:( BENDE ÖZÜR DİLEMEDİM ODA BENI KIRINCA UMURSAMAZ GIBI DAVRANIR BILMIYORUM HEP ILK ADIM ONDAN BEKLIYORUM YALNISMI YAPIYORUM..?

Ayy yapmayın sakın! Küs durmayın yatağa da küs girmeyin sizi o su yok kavga tuzu biberi evliliğin ama küslüğü uzatmayın bence :(

Biz biraz da kendimizi korkutuyoruz , ben öyleydim yani. Hırsız girecek , rüyamda korkacağım vs. diye. Ama herşey kendimizde bitiyor..
evet evet ... mesela tüm ışıkları yakar gıderım gıdecegım odaya:) önceden lamba acık uyurdum smdı alsıtım kapatıp uyuyabılıyrum..:)

kocan nöbette..

sen yalnız ha..

getirin rakımı!! Dayanamam ben bu derde,efkar bastı..

Kitap okumak icin mukemmel bir firsat :rolleyes:

Ama kocus ozlemini giderir mi bilmem.

ya benimki gibi günaşırı 13 nöbet tutup da sonraki gün de mesaiye gitseydi, eve gelince de yorgunluktan uyuyakalsaydı ne yapardın :KK57::KK57:

benim ki 1 gece 1 gündüz çalışıyor zor oluyor yatmak istemiyorum çoğu zaman bekliyorum senin yine ayda bir sanırım

Yalnız kalanlar napsın..Hep yalnız hep yalnız...Son 4 yıl yalnız kaldım ben de..

...yanlışlık..tekrar oldu kusura bakmayın..

Babamız o gece nobetciyse sabah bir çıkıyor. Ertesi gün akşam geliyor. O aksam da yorgun bitkin halde ve en sonunda uyuyakalarak geciyor. Yani bir nobet omrumuzden ortalama 2, 5 gunu götürüyor. Allahtan kidemleniyor de azaliyor yavas yavas bu nöbetler.

Back
X