hımmm afıyet olsun bende severim orta olcekkkk benimkimarkete gittim çekilmemiş türk kahvesi aldım geldim çektik yaptık içiyoruz ohhhhne lezzetli ya türkiyemin kahvesii
ennnemmmm madalina basıldımm sendemi buraya geldin bakemmm bnde seni yakaladım şimdikkk
hedi lennnnnn ordannbaskın basanındır ben bastım seni burcuuu
kıs ne pintisin sen ayrı ayrı almamak için çukuatalı cigara getirecen dimi bana olsun getir getir bende yanına bı bardak cay koyarım iyi gider
ayy canım ya geçmiş olsun ihmal etme mutlaka görün goktora Allah şifa versin
canım çok güzelmiş ayakkabıların çok hoşuma gitti güle güle kullan:97:
hııımmmm ellerine sağlık seker kapatıyım mı fal bakcen mi atyım mı köşeye bı beşlik
hııımmmm ellerine sağlık seker kapatıyım mı fal bakcen mi atyım mı köşeye bı beşlik
hedi lennnnnn ordann
bilo kım söle hemen fincanımı alıp gideyimmmben değilde bilo çok güzel fal bakar
dalgami geciyon adammi seciyonnheee martı yıdım 3.5 tl ydi bide 4 yapmışlar fiyatını ama begenmedim bu sefer durum martu ekmek olursa 2 tl
hosgeldinselam kızlar bende geldim
topiğimdekiler kaçmış kaybolmuş bende buraya geldim
kulağı çınlasın topiğimdekilerin
markete gittim çekilmemiş türk kahvesi aldım geldim çektik yaptık içiyoruz ohhhhne lezzetli ya türkiyemin kahvesii
kıs o dert topiğinde yasakmış herhal anam o dert topiğinde hersey yasak oldu gariii okuyoz okuyoz içimiz şişiyo 2 cvp verecek oluyoz pat banlanıyos:92::92::92:
(sadece smil le cevap vermek yasaktı dimi )
dalgami geciyon adammi seciyonn
hosgeldin
hmm bende cok severim sagol bacim geldimmi gerceginide icerim artikk
oo birrr datlucaduuuuuuubilo kım söle hemen fincanımı alıp gideyimmm
dalgami geciyon adammi seciyonn
hosgeldin
himm bende cok severim sagol bacim geldimmi gerceginide icerim artikk
yok kı niye dalga geceyim katalogda tavuk döner yazıyo ama 2 tl ye olsa olsa martı olur diye dusunuyomdalgami geciyon adammi seciyonn
hosgeldin
himm bende cok severim sagol bacim geldimmi gerceginide icerim artikk
kıs o dert topiğinde yasakmış herhal anam o dert topiğinde hersey yasak oldu gariii okuyoz okuyoz içimiz şişiyo 2 cvp verecek oluyoz pat banlanıyos
enemmm dur yapşayım yakasınaoo birrr datlucaduuuuuuu
he bacım kız inşallah:97:
hahh buda geldi enemmm ben bunlardan kaçıyom bunlar peşimdeenemmm nereye kaçmıssınızben de tek basıma bakınıom slm kızlar bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?