günaydın kızlar yaprak otobüstemi söyledin kız Allah seni adam bağırcak bide otbüste
ewde söyleseydinya romantik romantik
ceyda çok üzüldüm canım ya
kız otobüste beni sinirlendirdide o yüzden söyledimçok güzel bi süpriz yapacaktım ama hevesimi kaçırdın dedim
cumartesi gidecem canım aldım randevuyu:97:
sanırım tahminen 5 haftalık kerata
bisi olmaz adami soka sokmussundur simdi birden.
iyi iyi pazartesi güzel haberleri verirsin bize.
ay yemim ben o keratayi mercimek tanesi kadardir simdi o annesi.
2-3 hafta sonra mide bulantilarin baslar. belkide hic baslamaz kisiden kisiye degisiyor
ayy annesi diyince bi hoş oluyorum yaaaaaaaaaaaaaa:93:
bu gidişimde kalp atışı duyulmaz dimi hemen
ya bide aklıma şey geliyor canım sıkılıyor kimyasal gebelikle boş gebelik diye bişiy varmış yainşallah öyle bi durum yoktur
umarım mide bulantısıda olmaz işe gidip gelirken çok zor olur
annesiiiiayy annesi diyince bi hoş oluyorum yaaaaaaaaaaaaaa:93:
bu gidişimde kalp atışı duyulmaz dimi hemen
ya bide aklıma şey geliyor canım sıkılıyor kimyasal gebelikle boş gebelik diye bişiy varmış yainşallah öyle bi durum yoktur
umarım mide bulantısıda olmaz işe gidip gelirken çok zor olur
annesiiiitam zamaninda geldi melegin.
kalp atisi genelde 7 hadtalikken falan duyuluyor ama belli olmaz yani belkide duyarsiniz simdiden.
öyle seyler var evet kimyasal yada bos gebelik ama zannetmiyorum öyle bisi olacagini ben icini ferah tut canini sikma simdiden.strese girme sakin.
bisi olmaz bulantin olsada kucagina alinca tum zorluklari unutucaksin.
ayyy 9 ay çekenler varmışş o bulantıyı:18:6 haftadan sonra duyuluyo canım galiba kalp atışı şimdi sadece kese gözükür muhtemelen alttan bakar inşallah kötü bişey yoktur canım hayırlısı Allahtan Rabbim meleğini sağlıklı bi şekilde kavuşturur inşallah
inşallah bulantın olmaz canım 3 tane arkadaşım biri yeğenim hamile 2 si ölüyo bulantıdan yeğenimde yok bulantı gayet rahat ama bulantıları olanlar çok çekiyo hayattan bezdiler bana sakın hamile kalma diyolar
annesiiiitam zamaninda geldi melegin.
kalp atisi genelde 7 hadtalikken falan duyuluyor ama belli olmaz yani belkide duyarsiniz simdiden.
öyle seyler var evet kimyasal yada bos gebelik ama zannetmiyorum öyle bisi olacagini ben icini ferah tut canini sikma simdiden.strese girme sakin.
bisi olmaz bulantin olsada kucagina alinca tum zorluklari unutucaksin.
polyanan nasılsın canım kızın napıyo ya msj yazıyorum on saatte çıkıyo sizdede öylemi
ayyy 9 ay çekenler varmışş o bulantıyı:18:
yeni yeni heyecan hissetmeye başladım ya şoku yeni atıyorum sanki üzerimden
iyim canim.
kizimi simdi uyuttum yemek isine giristim yapayimda simdiden hazir olsun.
yok valla bende hemen cikiyor simdilik tabi
canım polişim çok sağol hayatım ama ben inanamıyorum halaaaaaaasanırım doktorun ağzındanda duymadan inanamayacağımm
ceyda canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm..hastalarınıza acil şifalar diliyorum. görümceninde başı sağolsun( Allah sabırlar versinn (
canım nerelerdesin sen yaaa hayırdır noldu
geçmiş olsun ayrıca başınız saolsun ceydacım bende dün bizim topikte seni sormuştum nerde diye bana cevaben yapmışsın sanki açıklamayı
yeni evinde güle güle otur bu arada özledik senii öpüyorum
ah canimm cok gecmis olsun allah sifa versin hepsine.
üzülme bitanem gecer bu üücu günlerde insallah.
yaprak ve nihan hamile canim hazal degil.
allahmi söyletti senide ne belki hazalda hamiledir.
görmesin bu yazdigimi:))))
nasil yaptin test falanmi kiizzz kocisine ne söyledin nasil oldu anlat hele
günaydın kızlar yaprak otobüstemi söyledin kız Allah seni adam bağırcak bide otbüste
ewde söyleseydinya romantik romantik
ceyda çok üzüldüm canım ya
ceydaaaahoşgeldinn
usg de görünce daha bi baska olacak
bulantilar psikolojik birazda ilk 3-4 ayi atlattinmi tamam gel keyfim gel sonrasi.
okadar cekilmez bisi olsaydi mide bulantisi falan kadinlar 2. 3. dogururmuydu hic
annesi anne olcan yaprak ne güzel Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah tuğbayada nasip olur inşallah tez vakittehaklısın canımm hemde değer bebeişler için o kadar cefaya:97:
size soracağım çok şeylerrr olacakk kankitolarım:97:
ceydacım çok sağol darısı senin başına olsun inşallah
ohh ne rahat aksamdan yapmak.uyuyomu canım benimyap canım bende akşamdan yaptım hazırladım akşamüstü çok halsizlik çöküyo insanın üstüne kolumu kıpırdatamıyorum kız ben kilo almışım bide canım sıkıldı ya bişey yemiyorum bi parça bide yiyom sahurda krem peynir sürüp genede kilo almışım kafayı yicem
sağol yaprakcım amin.. çok sevindim gerçekten senin adına
hiç sorma canım ya eve net gelemedi daha
Sağol canım Allah razı olsun.. inan çok özledim ben de sizleri ama işte anca eve yerleşebildim bir de malum hastalıklar vs olunca ayrı kaldım sizden
Kuşumm amin canım sağolasınnRabbim verdiyse bu dertleri dermanını da verir inş. imtihan dünyası işte .. anam ben hazal yazmışım ya
diloşum seni de çok ihmal ettim bebişim biliyorum küsme bana n'olur olur mu
Hoşbuldum yavruu
haklısın canımm hemde değer bebeişler için o kadar cefaya:97:
size soracağım çok şeylerrr olacakk kankitolarım:97:
ceydacım çok sağol darısı senin başına olsun inşallah
annesi anne olcan yaprak ne güzel Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah tuğbayada nasip olur inşallah tez vakitte
ohh ne rahat aksamdan yapmak.
sikma canini kiz ramazan bitince verirsin.
ben oldugum yere sayiyom benim kocam 4 kilo verdi ramazandan 2 hafta önce basladi diyete ay yüregim yariliyor erkekler cok cabuk kilo veriyor yaaa
canım çalışınca mecbur akşamdan yapıyom başka türlü yetiştiremiyorum inşallah veririm valla tam verdimdi istediğim kiloya ulaştımdı gene gitmiş napalım raamazanda yok bidaha olsun maşallah eşinde negüzel 4 kilo vermiş darısı başımıza
amin canim amin rabbim dermaninida verir insallah.
hazalda yok kac gündür nerelerde bu kiz
Amin canımmm Aminnn
sende elini çabuk tut fazla gecikmeeee :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?