parisçim hayırlı olsun canım bebişin çok sevindimmmmmm allah sağ salim kucağına almayı nasip etsinn inşallahh
Selam kızlarhepinizi tek tek ayrı ayrı öpüyorum ve kucaklıyorum canlarım
Evime yerleştim nihayetama bu aralar hastalıklar ile imtihan ediliyoruz. Görümcemin bebeği karnında öldü ve kürtajla aldılar maalesef, görümcem istanbul'a geldi morali biraz düzeldi derken eşimin samsun'daki teyzesi beyin kanaması geçirmiş kayınvalidemler, görümcem falan apar topar samsun'a gittiler. doktor durumu pek iyi değil diyormuş. Benim çok sevdiğim dedem kalp krizi geçirdi ona çok çok üzüldük ama Allah'a şükür ki iyi durumda ve evinde şuan. Yani kızlar epey üzücü bir dönem geçiriyorum tabi hayırlısını Rabbim bilir beterinden korusun inş.
Geçmişin hepsini okuyamadım ama yaprak ve hazal hamileymiş inanın çok çok sevindim. Rabbim hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin inş.
Evime internet gelmedi henüz çünkü bina yeni olduğu için telekom kutu bağlamadı. annemden ara sıra giriyorum işte..
Allah'a emanet olun fıstıklar
canımmmçok sağolll
cilveler işe yaradıı
valla kız vakti zamanı gelince bizde de işe yarar umarım
slm nöbetçileeeeeeeeeeeerrrrrr...............
yarar bacım yarar inşallahhhh
sen ne zaman düşünüyosun bebişşş
daha 10 aylık evliyim kıs yaş 25 önümüzdeki sene ya da bir sonraki sene bakalım duruma göre
aslında benim biyolojik saat çoktan çalmaya başladı da tutmaya çalışıyorum işte kendimi
kıss bende 10 aylıkken başladım çalışmalara 3 ayda anca oldu işte:97:
fazla bekleme canım valla yaşta ilerliyo bende 25 im keşke daha önce anne olsaymışım diyorum:97: genç anne olurduk :97:
dimi onun da güzelliği başka benim annemle aramda tam 20 yaş var arkadaş gibiyiz
tabi bu durum bizim için söz konusu değil artık inşallah yaş geçti
önümüzdeki yaz sonu bizde çalışmalara başlarız allah ne zaman verirse artık
ev kredisi olmasa bu gün de yaparım ama bir sene daha hafifletelim sonrası allah kerim
ayyy ev kredisi bizdede var yaaa Allah yardımcımız olsunnnnnnnn
kaç sene daha var canım bizim 2,5 yıl kaldı her ay 1000 tl hayırlısı ile bitse de kurtulsak borç varken hiçbirşeyi düşünemiyorum
sizin az kalmış canım ne güzel bizim daha 7 yılımız falan var.1000 tl ödüyoruz bizde
biz nişanlıyken almıştık evimizi 5 yıllığınaydı yarıladık ama daha çok var size de allah kolaylık versin canım zor valla
ben bebiş olduktan sonra 2-3 yıl çalışmayı düşünmüyorum bakıcak kimsem yok çünkü o yüzden şimdilik bu fikri erteliyorum
borcu biraz daha azaltalım sonrasına bakıcaz allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah
anladım canım hayırlısı ne zamansa Rabbim o zaman nasip etsin inşallah
ah canimm cok gecmis olsun allah sifa versin hepsine.Selam kızlarhepinizi tek tek ayrı ayrı öpüyorum ve kucaklıyorum canlarım
Evime yerleştim nihayetama bu aralar hastalıklar ile imtihan ediliyoruz. Görümcemin bebeği karnında öldü ve kürtajla aldılar maalesef, görümcem istanbul'a geldi morali biraz düzeldi derken eşimin samsun'daki teyzesi beyin kanaması geçirmiş kayınvalidemler, görümcem falan apar topar samsun'a gittiler. doktor durumu pek iyi değil diyormuş. Benim çok sevdiğim dedem kalp krizi geçirdi ona çok çok üzüldük ama Allah'a şükür ki iyi durumda ve evinde şuan. Yani kızlar epey üzücü bir dönem geçiriyorum tabi hayırlısını Rabbim bilir beterinden korusun inş.
Geçmişin hepsini okuyamadım ama yaprak ve hazal hamileymiş inanın çok çok sevindim. Rabbim hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin inş.
Evime internet gelmedi henüz çünkü bina yeni olduğu için telekom kutu bağlamadı. annemden ara sıra giriyorum işte..
Allah'a emanet olun fıstıklar
canım polişim çok sağol hayatım ama ben inanamıyorum halaaaaaaasanırım doktorun ağzındanda duymadan inanamayacağımm
ceyda canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm..hastalarınıza acil şifalar diliyorum. görümceninde başı sağolsun( Allah sabırlar versinn (
ah canimm cok gecmis olsun allah sifa versin hepsine.
üzülme bitanem gecer bu üücu günlerde insallah.
yaprak ve nihan hamile canim hazal degil.
allahmi söyletti senide ne belki hazalda hamiledir.
görmesin bu yazdigimi:))))
nasil yaptin test falanmi kiizzz kocisine ne söyledin nasil oldu anlat hele
ayyyy evet canım dün sabah 2 kere idrar testi yaptım ikisindede pozitif çıktı
öğlende kan verdim ondada pozitif 1027 çıktı değerim.:97:
kocişide söyledim ama sıradan bi söyleme oldu otobüste söyledim. çok şaşırdı inanamadı zor ikna ettimikimizde çok şaşkınızzzzzzzzzzzzzzz
allah seni kiz otobustemi söyledin eve kadar sabredemedin demi
doktora ne zaman gidicen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?