Nöbetçi Muhabbetçi

parisçim hayırlı olsun canım bebişin çok sevindimmmmmm allah sağ salim kucağına almayı nasip etsinn inşallahh

geçmiş olsun ayrıca başınız saolsun ceydacım bende dün bizim topikte seni sormuştum nerde diye bana cevaben yapmışsın sanki açıklamayı

yeni evinde güle güle otur bu arada özledik senii öpüyorum

daha 10 aylık evliyim kıs yaş 25 önümüzdeki sene ya da bir sonraki sene bakalım duruma göre

aslında benim biyolojik saat çoktan çalmaya başladı da tutmaya çalışıyorum işte kendimi

kıss bende 10 aylıkken başladım çalışmalara 3 ayda anca oldu işte:97:

fazla bekleme canım valla yaşta ilerliyo bende 25 im keşke daha önce anne olsaymışım diyorum:97: genç anne olurduk :97:

kıss bende 10 aylıkken başladım çalışmalara 3 ayda anca oldu işte:97:

fazla bekleme canım valla yaşta ilerliyo bende 25 im keşke daha önce anne olsaymışım diyorum:97: genç anne olurduk :97:

dimi onun da güzelliği başka benim annemle aramda tam 20 yaş var arkadaş gibiyiz

tabi bu durum bizim için söz konusu değil artık yaş geçti

önümüzdeki yaz sonu bizde çalışmalara başlarız allah ne zaman verirse artık

ev kredisi olmasa bu gün de yaparım ama bir sene daha hafifletelim sonrası allah kerim

Son düzenleme:

ayyy ev kredisi bizdede var yaaa Allah yardımcımız olsunnnnnnnn

sizin az kalmış canım ne güzel bizim daha 7 yılımız falan var.1000 tl ödüyoruz bizde

biz nişanlıyken almıştık evimizi 5 yıllığınaydı yarıladık ama daha çok var size de allah kolaylık versin canım zor valla

ben bebiş olduktan sonra 2-3 yıl çalışmayı düşünmüyorum bakıcak kimsem yok çünkü o yüzden şimdilik bu fikri erteliyorum

borcu biraz daha azaltalım sonrasına bakıcaz allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah

anladım canım hayırlısı ne zamansa Rabbim o zaman nasip etsin inşallah

ah canimm cok gecmis olsun allah sifa versin hepsine.
üzülme bitanem gecer bu üücu günlerde insallah.
yaprak ve nihan hamile canim hazal degil.
allahmi söyletti senide ne belki hazalda hamiledir.

görmesin bu yazdigimi:))))

nasil yaptin test falanmi kiizzz kocisine ne söyledin nasil oldu anlat hele

Son düzenleme:

ayyyy evet canım dün sabah 2 kere idrar testi yaptım ikisindede pozitif çıktı
öğlende kan verdim ondada pozitif 1027 çıktı değerim.:97:
kocişide söyledim ama sıradan bi söyleme oldu otobüste söyledim. çok şaşırdı inanamadı zor ikna ettim ikimizde çok şaşkınızzzzzzzzzzzzzzz

allah seni kiz otobustemi söyledin eve kadar sabredemedin demi
doktora ne zaman gidicen

allah seni kiz otobustemi söyledin eve kadar sabredemedin demi
doktora ne zaman gidicen

kız otobüste beni sinirlendirdide o yüzden söyledimçok güzel bi süpriz yapacaktım ama hevesimi kaçırdın dedim

cumartesi gidecem canım aldım randevuyu:97:

sanırım tahminen 5 haftalık kerata

günaydın kızlar yaprak otobüstemi söyledin kız Allah seni adam bağırcak bide otbüste
ewde söyleseydinya romantik romantik
ceyda çok üzüldüm canım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…