Nöbetçi Muhabbetçi

ceydaa işe falan girdiğini düşündüm canım hiç sesin çıkmadı merak ettim çok çok çok geçmiş olsun tekrardan Rabbim şifalık versin görümcen toparlanabildimi

işe girmeyi düşünüyorum aslında canım ama Ramazan'dan sonra bakacağım artık.. görümcem toparlandı çok şükür zaten şuan kayınvalidem de Samsun'da olduğu için iyi yani..

işe girmeyi düşünüyorum aslında canım ama Ramazan'dan sonra bakacağım artık.. görümcem toparlandı çok şükür zaten şuan kayınvalidem de Samsun'da olduğu için iyi yani..

aman iyi olsun canım sıkmasın canını sağlıklı bi bebek deilmiş demek sağlıklı olsa tutunurdu hayırlısı olsun daha çok gençler yine olur Allahın izniyle
sen naptın yerleştinmi evine alışabildinmi

poliş aklıma gelmişken bişey sorayım sana
benim 3-4 gündür alt tarafta acaip bi kaşıntı var neden olabilir bilgin varmı. hamilelikle alakalı bi durummudur ki

yaprakcım hayırlı olsun cnm anne oluormussun aallah analı babalı büyütsün inşallah

poliş aklıma gelmişken bişey sorayım sana
benim 3-4 gündür alt tarafta acaip bi kaşıntı var neden olabilir bilgin varmı. hamilelikle alakalı bi durummudur ki

hamilelikle alakasi yok canim böyle bisi hic duymadim.havalar cok sicak ya terliyorsun ondandir belki.
yada mantar falandir gidince söyle doktora krem falan verir

ceydosum görümcenin bebegi kac aylikti :26:

2.5 aylıktı canım.. Bebek ölmüş ve tam 1 hafta geçmiş aradan ve artık görümcemi zehirlemeye başlamış.Allah'tan ona bişey olmadı. Tansiyonu düşmüş aniden ve soğuk soğuk terlemeye başladım diyor ki zaten kanaması olmuş ve hastaneye gitmişler dr. ultrasona sokmuş hemen anlamışlar zaten hemen almışlar kürtaja.

yerleştim canım çok şükür bazı eksikler vardı tamamlamaya uğraşıyorum işte. salona yeni tül diktirdim, sandalyelerim krem rengi kumaştı onları deri kumaş kaplattırıcam haftasonu inş. halılarımı daha sermedim. haftasonu camlarımı silerim sandalyeler de kaplanmış olur dedim öyle sererim.. eve ancak alıştım be diloş valla zor oluyor düzeni değiştirmek

yaprakcım hayırlı olsun cnm anne oluormussun aallah analı babalı büyütsün inşallah
sağol canım benim darısı sana olsun
hamilelikle alakasi yok canim böyle bisi hic duymadim.havalar cok sicak ya terliyorsun ondandir belki.
yada mantar falandir gidince söyle doktora krem falan verir

anladım canım doktora bi sorayım hele

ay iyiki kendisine bisi olmamis cok kötü bi durum.
cok sükür atlatmis ama
hadiyaa dışarda falanmı düşürdün canım evde falan olmasın baktınmı iyice
kizimi doktoruna götürücektik sabah taktim diye hatirliyorum eve geldim cikartirken farkettim yok eve iyice baktim arabaya baktim doktoru aradik sorduk aradada yok yok yok neyse insallah ihtiyaci olan biri bulmustur napiyim artik.
sağol canım benim darısı sana olsun

anladım canım doktora bi sorayım hele

sor sen kankitom.
hamis kankitom

ayy kendinide zehirlicekmişti Allah korumuş valla canım ya ikiz deilmiydi canım doktor yanılmışmı
hayırlı olsun canım tüllerin iyi olmuş deişiklik olurçok zor yerleşmek valla benim odalar herşeyim yerleşti de bendede var eksikler davlumbaz takılmadı hala bide ben elime geçen yer bulamadığım şeyleri çocuk odasına attım orası toparlancak ama davlumbaz orda onu bekliyom kocaman bi kutu odanın orta yerinde

bebek ikiz değilmiş canım yanlış görmüş doktor 1 taneydi yani..

kız benim çocuk odası da daha tam toplanmadı Ramazanda da oruçlu oruçlu uğraşılmıyo öyle ıvır zıvırla..

bebek ikiz değilmiş canım yanlış görmüş doktor 1 taneydi yani..

kız benim çocuk odası da daha tam toplanmadı Ramazanda da oruçlu oruçlu uğraşılmıyo öyle ıvır zıvırla..
hadi ya yazık kız okadar sevinmiştir ikiz diye inşallah bundan sonraki gönlüne göre olur Allahın izniyle
öyle canım elimize ne geçerse oraya atıyoz valla artık ramazandan sonra akşam iftardan sonra bişey yapamıyom vakit geçiyo
sen napıyon kuzu yokmu bebil çalışması falan

yapoooommmm canim sen hamismisin coooookkkkkkkkkkkkkk sevindim canim. hayirlisi ile kucagina alirsin ins.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…