Nöbetçi Muhabbetçi

he yavru ya çok merak ediyorum cidden.. eksiklerim tamamlansın da ben de evin fotolarını eklemek istiyorum

he yavru ya çok merak ediyorum cidden.. eksiklerim tamamlansın da ben de evin fotolarını eklemek istiyorum
olmazsa böyle de çekip unutmazsam albüme falan koyarım kuzu bende merak ediyom seninkini nasıl oldu diye
Anam İstanbul' u sel götürüyo

anamm çokmu yağıyo burda yok bişey sahurda yağdı bitek

canlarım ben çıkayım artık anca giderim eve fırından pide alıcam kuyruk varsa bide beklerim 2 saat fırında yaparık iftarı artıkınkocaman öptüm hepinizi ceyda özletme kendini gene gel yarın akşam emi polyanan hazal sizede iyi akşamlar canlarım Rabbim oruçlarımızı kabul etsin inşallah dualarımızı kabul etsin Rabbim gönlümüzdeki dileklerimizi muratlarımızı versin inşallah

varmi iftari pidecide acan
öptüm canim görüsürüz
allah kabul etsin amiinnn

olmazsa böyle de çekip unutmazsam albüme falan koyarım kuzu bende merak ediyom seninkini nasıl oldu diye

anamm çokmu yağıyo burda yok bişey sahurda yağdı bitek

ay çok fena yağıyo yaa neyse yağsın ama Allah veriyo kolaylığını herşeyin gerçekten o sıcaklardan sonra çok iyi geldi..

Kız ne güzel dua ettin maaşallah ağzına sağlık.. amin canım.. kız bana bak fırına giderken yanına 250 gr peynir al da pidenin içine koyar da açarsın orucu

günaydın kızlarrrrrrrr

dünde bizim burada bir yağmur yağdıı Allahım ne yağdıııı ne gök gürültüsüü anlatamamm.. gece nasıl korktum:18:.. kulakları sağır ederdi valla o gürültü

günaydın kızlar hayırlı cumalar
günaydın yaprak çok yağmış sizin oraya burda yoktu bi yağıp geçti hemen nasılsın hamilelik nası gidiyo iyimi

varmi iftari pidecide acan
öptüm canim görüsürüz
allah kabul etsin amiinnn
amin canım saol

heehee peynir iyi fikirmişti haahaa ama az insan varmış yetiştim eve:82::82:

günaydın kızlar hayırlı cumalar
günaydın yaprak çok yağmış sizin oraya burda yoktu bi yağıp geçti hemen nasılsın hamilelik nası gidiyo iyimi

hayırlı cumalar canım sanada

:))) şuan hiç bişi anlamıyorum sanki adet olacakmışım gibi ağrılarım oluyo sadece. lavaboya koşuyorum hemen acaba oldummu diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…