noldu kıı niye öyle dedin:76::76:
ceyda mutfağımı merak ediyodunya canım resmini eklicem ama davlumbaz takılmadı bide daha priz bile takılmadı kocam saolsun 1 ay oldu taşınalı bi priz bulamadık öyle bekliyo kettlı bi salona bi mutfağa taşıyıp duruyom
birbirimize sarilip duruyoz ya ondan dedimm
olmazsa böyle de çekip unutmazsam albüme falan koyarım kuzu bende merak ediyom seninkini nasıl oldu diyehe yavru ya çok merak ediyorum cidden.. eksiklerim tamamlansın da ben de evin fotolarını eklemek istiyorum
Anam İstanbul' u sel götürüyo
canlarım ben çıkayım artık anca giderim eve fırından pide alıcam kuyruk varsa bide beklerim 2 saat fırında yaparık iftarı artıkınkocaman öptüm hepinizi ceyda özletme kendini gene gel yarın akşam emi polyanan hazal sizede iyi akşamlar canlarım Rabbim oruçlarımızı kabul etsin inşallah dualarımızı kabul etsin Rabbim gönlümüzdeki dileklerimizi muratlarımızı versin inşallah
olmazsa böyle de çekip unutmazsam albüme falan koyarım kuzu bende merak ediyom seninkini nasıl oldu diye
anamm çokmu yağıyo burda yok bişey sahurda yağdı bitek
canlarım ben çıkayım artık anca giderim eve fırından pide alıcam kuyruk varsa bide beklerim 2 saat fırında yaparık iftarı artıkınkocaman öptüm hepinizi ceyda özletme kendini gene gel yarın akşam emi polyanan hazal sizede iyi akşamlar canlarım Rabbim oruçlarımızı kabul etsin inşallah dualarımızı kabul etsin Rabbim gönlümüzdeki dileklerimizi muratlarımızı versin inşallah
günaydın kızlarrrrrrrr
dünde bizim burada bir yağmur yağdıı Allahım ne yağdıııı ne gök gürültüsüü anlatamamm.. gece nasıl korktum:18:.. kulakları sağır ederdi valla o gürültü
amin canım saolvarmi iftari pidecide acan
öptüm canim görüsürüz
allah kabul etsin amiinnn
ay çok fena yağıyo yaa neyse yağsın ama Allah veriyo kolaylığını herşeyin gerçekten o sıcaklardan sonra çok iyi geldi..
valla üfür üfür rüzgar esiyo dışarda ama bizim dükkanın içi bildiğin sauna gelen müşteriler dışarı kaçıyo dükkana giren sen nası duruyon burda diyolar bana
Kız ne güzel dua ettin maaşallah ağzına sağlık.. amin canım.. kız bana bak fırına giderken yanına 250 gr peynir al da pidenin içine koyar da açarsın orucu
günaydın kızlar hayırlı cumalar
günaydın yaprak çok yağmış sizin oraya burda yoktu bi yağıp geçti hemen nasılsın hamilelik nası gidiyo iyimi
inşallah canımmmHamile miii
Parissss bebiş mi geliyo
hayirli cumalar kisslaarr.
inşallah canımmm:78:
hayırlı cumalar poliş:80: nasılsın tatlım
inşallah canımmm:78:
hayırlı cumalar poliş:80: nasılsın tatlım
Ayy canım benim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinçok sevindim
Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?