len tek başına iftar mı olur kı gitsene anangile nie canın istemiyi
aman ne bilem ramazan geleli 1-2 kere gittim anca namaz falan kılıyom şimdi ramazanda oraya gidince kıldırmıyo yeğenim namaz kılma benle oyna diyo delüü kalmasın diye bende eve gitçem galiba plan deişmezse
Ben de çok çok çok özledim yaaauleyn nası alıştıysam size yokluğunuz çok belli oluyo hee
öyle valla kaç gündür hep aklıma geliyon arasammıki diyom rahatsız etmiyim diye aramadım da merak ettiydim
aynen oye valla surekli oyun iustiyor hicbir oyuncagi ile oynamiyor ancak prizlere ortulerime kafayi takmiszaten cocuklar ayaklanmaya basladi hic bitmiyor ev isi ben toz aliyorum topluyorum o oyuncaklarini döküyor toz aldigim yerlere ellerinin izini cikartiyo
benimkide babasiyla dükkana gittibenden cok geziyor.
durmuyor evde kiz ya park ya dükkan yada komsuya gidiyoruz geciyor günlerimiz.
yerim ben o tosunu dikkat et kiz düsüp kalkiyorlar cok korkuyorum ben.
kolay gelsin ben yaptim yemegimi oturuyorum.
ooo cok guzelmis menu simdiden afiyet olsun cnm. evet afrikadaki cocuklar bende cok uzuluyorum esim ve ben kararlastirdik yardimda buluncaz insaallah ole buyuk bi miktar deyil elimizden geldigi kadari ile herkeste duyarli olur insaallah yardimlarini esirgemzler.Ben iftarda annemdeyim canım, eşim gececi bu hafta. İftarda annem, kardeşim ve ben olacağız babam da yok evde. İftarda yuvalama çorbası, köfte patates, pilav ve yoğurtlu mayonezli havuç salatası var. Yeter de artar bile.. Afrika' da açlıktan ölen çocukları düşününce insanın iştahı kaçıyor zaten
özledim kuzumm senidur bi öpemm
polyanam senide öptüm canım
len tek başına iftar mı olur kı gitsene anangile nie canın istemiyi
aman ne bilem ramazan geleli 1-2 kere gittim anca namaz falan kılıyom şimdi ramazanda oraya gidince kıldırmıyo yeğenim namaz kılma benle oyna diyo delüü kalmasın diye bende eve gitçem galiba plan deişmezse
öyle valla kaç gündür hep aklıma geliyon arasammıki diyom rahatsız etmiyim diye aramadım da merak ettiydim
Delü yaa daha neler rahatsız etcem falan diye düşünme artıkın bu arada mesajını gördüm telefonda ama kntrüm bitmiş farkına diilim ondan cevap yazamadım yavrubu arada ben bugün gsm operatörümü değiştirdim. Yeni taşındığım evde vodafone sadece mutfakta ve salonumda çekiyo yatak odasında falan çekmiyo benim adam da değişelim hattını dedi. Numaramı avea'ya taşıdım ve faturalıya geçtim ödemeyi de kocişin kredi kartında otomatik ödeme yaptık benimki diyo ki ohh iyisin valla artık beni tanımazsın ama tarife çok uygun yaa avea'da 800 dk heryöne ayda 25 tl
saol bebekim sizede afiyet olsun.len tek başına iftar mı olur kı gitsene anangile nie canın istemiyi
afiyet bal şeker olsun canına şifa olsun canım ellerine sağlık
bendede bezelye var bide hazır çorba okadar
aynen oye valla surekli oyun iustiyor hicbir oyuncagi ile oynamiyor ancak prizlere ortulerime kafayi takmis
valla kafasini her gun bi yere vururyor alismis olmaliki her seferinde aglamiyoraman ALLAH beter kazalrdan korusun yavrularimizi ufak tefek siyriklar onemsiz.
ooo cok guzelmis menu simdiden afiyet olsun cnm. evet afrikadaki cocuklar bende cok uzuluyorum esim ve ben kararlastirdik yardimda buluncaz insaallah ole buyuk bi miktar deyil elimizden geldigi kadari ile herkeste duyarli olur insaallah yardimlarini esirgemzler.
bende isterem
aynen oye valla surekli oyun iustiyor hicbir oyuncagi ile oynamiyor ancak prizlere ortulerime kafayi takmis
valla kafasini her gun bi yere vururyor alismis olmaliki her seferinde aglamiyoraman ALLAH beter kazalrdan korusun yavrularimizi ufak tefek siyriklar onemsiz.
ooo cok guzelmis menu simdiden afiyet olsun cnm. evet afrikadaki cocuklar bende cok uzuluyorum esim ve ben kararlastirdik yardimda buluncaz insaallah ole buyuk bi miktar deyil elimizden geldigi kadari ile herkeste duyarli olur insaallah yardimlarini esirgemzler.
bende isterem
:103:[.
bende isterem
ohh iyi olmuş kıı tarife iyimiş bizimde avea çok geliyo ben hiç konuşmuyom genelde annemlerin evi arıyom o ücretsiz bana 30 tl gelmiş eşim deiştirelim dedi seninki iyimiş ben söyliyim biiDelü yaa daha neler rahatsız etcem falan diye düşünme artıkın bu arada mesajını gördüm telefonda ama kntrüm bitmiş farkına diilim ondan cevap yazamadım yavrubu arada ben bugün gsm operatörümü değiştirdim. Yeni taşındığım evde vodafone sadece mutfakta ve salonumda çekiyo yatak odasında falan çekmiyo benim adam da değişelim hattını dedi. Numaramı avea'ya taşıdım ve faturalıya geçtim ödemeyi de kocişin kredi kartında otomatik ödeme yaptık benimki diyo ki ohh iyisin valla artık beni tanımazsın ama tarife çok uygun yaa avea'da 800 dk heryöne ayda 25 tl
valla hazalcım dünyada onca zengin insan varken bu çocukların açlıktan ölmesine anlam veremiyorum. Halbuki maddi gücü yüksek olan insanlar her zaman düzenli yardım yapsalar ne bileyim bu derece felaket olmaz diye düşünüyorum. Biz de eşimle düşündük de canım dediğin gibi öyle milyonlar olmaz belki ama az da olsa bi katkı yapmak istiyoruz biz de. neticede her aç olan insanda hakkımız var bizim de. Peygamber Efendimiz (s.a.v.) 'komşusu açken tok yatan bizden değildir.' demiş..
:103:gel senide bi öpemm
teskur ettim cnmm[.
bende aynen ortulerimi kaldirdim valla oyle kafasini ikide bir orta masaya vuruyor bakiyorum acimis yuz ifadesi varmi diye yok oyl ebana bakip siritiyor. ama cok sert vursa eminimki aglardibunlar bu caglarda hep ayni galiba ben örtülerimi kadirdim pirizlerede koruyucu taktik allah saklasin.
alismis artik aglamiyor ha aycok güldum
cok dogru soyledin cnm bizim gonderdiklerimiz belki 1 ogunleri karsiliyor onlarin keske elimizden daha cok bisi gelse. tum herkes yardimlarini oraya yapsalar keske.
RABBIM yardimcilari olsun.
ohh iyi olmuş kıı tarife iyimiş bizimde avea çok geliyo ben hiç konuşmuyom genelde annemlerin evi arıyom o ücretsiz bana 30 tl gelmiş eşim deiştirelim dedi seninki iyimiş ben söyliyim bii
Evet canım heryöne 800 dk. ayda 25 tl bence de sen buna geç bacım
cok dogru soyledin cnm bizim gonderdiklerimiz belki 1 ogunleri karsiliyor onlarin keske elimizden daha cok bisi gelse. tum herkes yardimlarini oraya yapsalar keske.
RABBIM yardimcilari olsun.
amin canım..
yapilan yardim söylenmez ama biz yaptik yardimimizi allah yardim etsin dündü galiba türkiyeden 2 yardim ucagi gitmis öyle cok sevindimki yaa
Evet kuzum haklısın söylenmez tabii de Allah biliyor artık yardım yapamayıp gücü yetmeyenler de yapamıyorum diye üzülse bile ona da sevabı vardır diye düşünüyorum. Allah razı olsun..
aclik vurdu kafaya kanimca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?