Nöbetçi Muhabbetçi

aynen oye valla surekli oyun iustiyor hicbir oyuncagi ile oynamiyor ancak prizlere ortulerime kafayi takmis
valla kafasini her gun bi yere vururyor alismis olmaliki her seferinde aglamiyor aman ALLAH beter kazalrdan korusun yavrularimizi ufak tefek siyriklar onemsiz.
ooo cok guzelmis menu simdiden afiyet olsun cnm. evet afrikadaki cocuklar bende cok uzuluyorum esim ve ben kararlastirdik yardimda buluncaz insaallah ole buyuk bi miktar deyil elimizden geldigi kadari ile herkeste duyarli olur insaallah yardimlarini esirgemzler.

özledim kuzumm senidur bi öpemm
polyanam senide öptüm canım

bende isterem

valla hazalcım dünyada onca zengin insan varken bu çocukların açlıktan ölmesine anlam veremiyorum. Halbuki maddi gücü yüksek olan insanlar her zaman düzenli yardım yapsalar ne bileyim bu derece felaket olmaz diye düşünüyorum. Biz de eşimle düşündük de canım dediğin gibi öyle milyonlar olmaz belki ama az da olsa bi katkı yapmak istiyoruz biz de. neticede her aç olan insanda hakkımız var bizim de. Peygamber Efendimiz (s.a.v.) 'komşusu açken tok yatan bizden değildir.' demiş..

bunlar bu caglarda hep ayni galiba ben örtülerimi kadirdim pirizlerede koruyucu taktik allah saklasin.
alismis artik aglamiyor ha aycok güldum

cok dogru soyledin cnm bizim gonderdiklerimiz belki 1 ogunleri karsiliyor onlarin keske elimizden daha cok bisi gelse. tum herkes yardimlarini oraya yapsalar keske.
RABBIM yardimcilari olsun.

[.

:103:gel senide bi öpemm
teskur ettim cnmm
bunlar bu caglarda hep ayni galiba ben örtülerimi kadirdim pirizlerede koruyucu taktik allah saklasin.
alismis artik aglamiyor ha aycok güldum
bende aynen ortulerimi kaldirdim valla oyle kafasini ikide bir orta masaya vuruyor bakiyorum acimis yuz ifadesi varmi diye yok oyl ebana bakip siritiyor. ama cok sert vursa eminimki aglardi
:103:gel senide bi öpemm

anamm noli kıı [/QUOTE]

aska geldik
as kendini gel askaaaa

yapilan yardim söylenmez ama biz yaptik yardimimizi allah yardim etsin dündü galiba türkiyeden 2 yardim ucagi gitmis öyle cok sevindimki yaa

cok dogru soyledin cnm bizim gonderdiklerimiz belki 1 ogunleri karsiliyor onlarin keske elimizden daha cok bisi gelse. tum herkes yardimlarini oraya yapsalar keske.
RABBIM yardimcilari olsun.

amin canım inşallah yaa benim anlamadığım bişey var koskoca dünya niye bunları başka verimli toprakları olan yerlere yerleştirmiyolar öyle olması daha iyi olmazmı

ceyda mutfağımı merak ediyodunya canım resmini eklicem ama davlumbaz takılmadı bide daha priz bile takılmadı kocam saolsun 1 ay oldu taşınalı bi priz bulamadık öyle bekliyo kettlı bi salona bi mutfağa taşıyıp duruyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…