hadi ya yazık kız okadar sevinmiştir ikiz diye inşallah bundan sonraki gönlüne göre olur Allahın izniyle
öyle canım elimize ne geçerse oraya atıyoz valla artık ramazandan sonra akşam iftardan sonra bişey yapamıyom vakit geçiyo
sen napıyon kuzu yokmu bebil çalışması falan
sen de hoşgeldin hazalım.. valla sorma kız seni de hamiş yaptım 2 dakkada.. Yusuf paşaya kardeş
bu arada iyi dileklerin için sağol canım Allah razı olsun
teşekkür ederimmm:78:selam kıslar nasılsınız yaprakcım bebeişin hayırlı olsun rabbim kucağına almayıda nasip etsin
yapoooommmm canim sen hamismisin coooookkkkkkkkkkkkkk sevindim canim. hayirlisi ile kucagina alirsin ins.
kizlar nere gitti ki? iftara ne yapsam diye dusunuyorum ama bisi bulamiyorum nolcak ceydos sen napcan iftara?
yapoooommmm canim sen hamismisin coooookkkkkkkkkkkkkk sevindim canim. hayirlisi ile kucagina alirsin ins.
darisi tubisimin basina insaallah en kisa surede onunda mujdeli haberini aliriz.
ceydosum cok gecmis olsun cnm ALLAH beteriden esirgesin cnm, benide hamis yaptin ya ne diim sanaALLAHIM ISTYENELERE VERSIN CNM
yeni evinde gule gule otur cnm.
polyiii o yazdigini gordum nen:)
bocugum cnm merak etmissin beni cnm benim ev temizliyordum cnm ya sukur bitti.
simdi ben geldim kimse yok
hosbulduk cnm. bende mercimek corbasi yaptim yaninada firinda patatesli kofte yapcam. iyi gider diye dusundum.hoşgeldin canım neler var evinde olanlardan uyduruver bişeyler ramazanda en çok çorba ya ihtiyaç duyuyorum ben mutlaka çorba yapıyorum önden iyi oluyo bütün gün içimiz kuruyo çünkü
görmeyiverseydin sende canim
kiz merak ettik seni kac gündür nerelerdeydin
hosbulduk cnm. bende mercimek corbasi yaptim yaninada firinda patatesli kofte yapcam. iyi gider diye dusundum.
gordum bile
ev isleri kiz nolsun aman bitmiyor valla bu isler bi yandanda yaramaz oglumla ugrasiyorum. simdi babasi ile avmeye gittilerde oturdum onlar gelmeden yemegimide hazirlicam iste iftara yakin firina koyarim. sen nasilsin kizin nasil oda yerinde durmuyor demi valla emeklemeleri ayri bi olay totosunun ustunde durmuyor bizimki
kizlar nere gitti ki? iftara ne yapsam diye dusunuyorum ama bisi bulamiyorum nolcak ceydos sen napcan iftara?
Ben iftarda annemdeyim canım, eşim gececi bu hafta. İftarda annem, kardeşim ve ben olacağız babam da yok evde. İftarda yuvalama çorbası, köfte patates, pilav ve yoğurtlu mayonezli havuç salatası var. Yeter de artar bile.. Afrika' da açlıktan ölen çocukları düşününce insanın iştahı kaçıyor zaten
kuşumm
ohh bende gelimmi kıı menü pek güzelmişbenimde kocem iftara gitçek evde tek başıma yapçam iftarı anamada gitmeye canım istemiyo
ay ceydosum bende cook üzülüyorum o cocuklara gecende nette resimlere baktim baktim agladim allah yardim etsin onlara.
bende iftara mercimek corbasi
yesil mercimekli bulgur pilavi ve etli bezelye yemegi yaptim
ay ceydosum bende cook üzülüyorum o cocuklara gecende nette resimlere baktim baktim agladim allah yardim etsin onlara.
bende iftara mercimek corbasi
yesil mercimekli bulgur pilavi ve etli bezelye yemegi yaptim
özledim kuzumm senidur bi öpemm
polyanam senide öptüm canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?