Nöbetçi Muhabbetçi

yok bacım ya ne bileyim 1 sene daha çalışayım sonra düşünürüz diyorum anam bizden bi cacık olmaz

yapoooommmm canim sen hamismisin coooookkkkkkkkkkkkkk sevindim canim. hayirlisi ile kucagina alirsin ins.

darisi tubisimin basina insaallah en kisa surede onunda mujdeli haberini aliriz.

ceydosum cok gecmis olsun cnm ALLAH beteriden esirgesin cnm, benide hamis yaptin ya ne diim sana ALLAHIM ISTYENELERE VERSIN CNM

yeni evinde gule gule otur cnm.

polyiii o yazdigini gordum nen :)

bocugum cnm merak etmissin beni cnm benim ev temizliyordum cnm ya sukur bitti.
simdi ben geldim kimse yok

Son düzenleme:
sen de hoşgeldin hazalım.. valla sorma kız seni de hamiş yaptım 2 dakkada.. Yusuf paşaya kardeş

bu arada iyi dileklerin için sağol canım Allah razı olsun

kizlar nere gitti ki? iftara ne yapsam diye dusunuyorum ama bisi bulamiyorum nolcak ceydos sen napcan iftara?

kizlar nere gitti ki? iftara ne yapsam diye dusunuyorum ama bisi bulamiyorum nolcak ceydos sen napcan iftara?

hoşgeldin canım neler var evinde olanlardan uyduruver bişeyler ramazanda en çok çorba ya ihtiyaç duyuyorum ben mutlaka çorba yapıyorum önden iyi oluyo bütün gün içimiz kuruyo çünkü

görmeyiverseydin sende canim

kiz merak ettik seni kac gündür nerelerdeydin

hoşgeldin canım neler var evinde olanlardan uyduruver bişeyler ramazanda en çok çorba ya ihtiyaç duyuyorum ben mutlaka çorba yapıyorum önden iyi oluyo bütün gün içimiz kuruyo çünkü
hosbulduk cnm. bende mercimek corbasi yaptim yaninada firinda patatesli kofte yapcam. iyi gider diye dusundum.

görmeyiverseydin sende canim

kiz merak ettik seni kac gündür nerelerdeydin

gordum bile
ev isleri kiz nolsun aman bitmiyor valla bu isler bi yandanda yaramaz oglumla ugrasiyorum. simdi babasi ile avmeye gittilerde oturdum onlar gelmeden yemegimide hazirlicam iste iftara yakin firina koyarim. sen nasilsin kizin nasil oda yerinde durmuyor demi valla emeklemeleri ayri bi olay totosunun ustunde durmuyor bizimki

zaten cocuklar ayaklanmaya basladi hic bitmiyor ev isi ben toz aliyorum topluyorum o oyuncaklarini döküyor toz aldigim yerlere ellerinin izini cikartiyo
benimkide babasiyla dükkana gitti benden cok geziyor.
durmuyor evde kiz ya park ya dükkan yada komsuya gidiyoruz geciyor günlerimiz.
yerim ben o tosunu dikkat et kiz düsüp kalkiyorlar cok korkuyorum ben.
kolay gelsin ben yaptim yemegimi oturuyorum.

Son düzenleme:

Ben iftarda annemdeyim canım, eşim gececi bu hafta. İftarda annem, kardeşim ve ben olacağız babam da yok evde. İftarda yuvalama çorbası, köfte patates, pilav ve yoğurtlu mayonezli havuç salatası var. Yeter de artar bile.. Afrika' da açlıktan ölen çocukları düşününce insanın iştahı kaçıyor zaten

ohh bende gelimmi kıı menü pek güzelmişbenimde kocem iftara gitçek evde tek başıma yapçam iftarı anamada gitmeye canım istemiyo

ay ceydosum bende cook üzülüyorum o cocuklara gecende nette resimlere baktim baktim agladim allah yardim etsin onlara.

bende iftara mercimek corbasi
yesil mercimekli bulgur pilavi ve etli bezelye yemegi yaptim

ohh bende gelimmi kıı menü pek güzelmişbenimde kocem iftara gitçek evde tek başıma yapçam iftarı anamada gitmeye canım istemiyo

len tek başına iftar mı olur kı gitsene anangile nie canın istemiyi
ay ceydosum bende cook üzülüyorum o cocuklara gecende nette resimlere baktim baktim agladim allah yardim etsin onlara.

bende iftara mercimek corbasi
yesil mercimekli bulgur pilavi ve etli bezelye yemegi yaptim

afiyet bal şeker olsun canına şifa olsun canım ellerine sağlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…