merhaba kızlar,kimse olmasa da birşeyler yazıp kaçıyoruz
yapom hamilelik nasıl gidiyor,bebişimiz nasıl
Hazalcım sen nasılsın canım,neler yapıyorsun,Yusuf paşamız nasıl?
maşallah oğluşunaa hazalcım
iyiyim bende canım işte. hamilelikte iyi diyelim iyi olsun çok bi rahatsız edici olmasada belirtileri var yinede.. yuvarlanıp gidiyoruz işte:97:
aman hamilelik belirtisini mumkunse cok gostermesin, ben 5 ay cektim o lanet olasi bulanti ve kusmalari pofff valla iyiki sen o kadar siddetli gecirmiyorsun.
onlinesin nerde takilion bacim ece yeni topic acmis bende oraya takiliom.
ayy bu bile rahatsız ediyo beni yaa valla bezdiriyo insanı
nirdesiniz kıs bende gelem hangi topik
aman hemen gecer umarim fazla bulantin olmadan.
http://www.kadinlarkulubu.com/geyik-sohbeti/466229-kizlar-haydin-geyige-5.html#post20780483
bu topik cnm ama sidmi bos.
ya ben bizim kizlari ve muhabbetlerimizi ozledim.
bøcugum
nihanim
brownim
polyisim
datlum
ceydam
sehnazim
tabiki sen parisim
cok SIKILIYORUM YA herkes dagildi :85:
ahh ahhhh ne günlerdi hazalım yaa bi daha öyle olabilirmiyiz acaba
hiç sanmıyorum
bencede cnm. bu devran hep boyle surup gidecek herhalde. bizim kizlar alistik sonra dagildik simdi yeni arkadasliklar kuruyrouz bi sure sonra onlarlada boyle oluruz galibaaa
canım iyi diyelim iyi olalım 2 gündür bulantım var gibi azcık ama o bile rahatsız ediyor. of zormuş beya hamilelik
sen neler yapıyon hayatım nasıl gidiyor hayat
merhaba canim, iyiyim ben oglumda iyi hala emekliyor :)yani artik yurumesini bekliyorum. ayakta duruyor ama 1 2 saniye filan ilgileniyorum hep elinden tutup yurutuyorum ama ben birakinca hemen oturuyor. simdi kucagimda oturmus yazdiklarima dikkatlice bakiyor sanki anliyor sipaa
bizde durumlar bole sen nasilsin canim.
yapooo sen napion? hamislik nasil gidiyo?
aman hemen gecer umarim fazla bulantin olmadan.
http://www.kadinlarkulubu.com/geyik-sohbeti/466229-kizlar-haydin-geyige-5.html#post20780483
bu topik cnm ama sidmi bos.
ya ben bizim kizlari ve muhabbetlerimizi ozledim.
bøcugum
nihanim
brownim
polyisim
datlum
ceydam
sehnazim
tabiki sen parisim
cok SIKILIYORUM YA herkes dagildi :85:
Bulantılar kötü canım ya ablamdan biliyorum 4 ay çekti.
zeytin çekirdeğini emmek bulantıyı engelleyebiliyormuş veya aza indiriyormuş öyle duymuştum.
Demek canın yaprak sarması istiyor, canım benım ya hafta sonu anneden istesen belkı yapabılır.
Yakın olsak ben sana herseyi yapardım bol bol yedırırdım
Bende iyi olmaya çalısıyorum kızlar,kayınvalıdem yıne başrolde huzurum yok 1 haftadır.
Tartıstık cumartesi günü eşimle ve boşanmak istediğini söyledi bende tamam dedim.
sonrasında barıstık ama sanırım ben evlılıgıme olan güvenımı yitirdim.
Geceleri uyuyamıyorum düşünmekten,evliliğim bugün olmasa yarın bırgün bıtecek gibi sanki.
Bilmiyorum kızlar aklım öylesıne karısık ki...Barışmamıza rağmen huzurlu değilim.[/I][/COLOR]
Mesele okadar basit ki aslında,incir çekirdeğini doldurmayacak cinsten...
Eşim cumartesi sabahı annesine kahvaltıya gitmiş (iş yerinde değilmiş vakti varmış gitmiş)
1 saat kadar oturmuşlar yemiş içmişler.
Bende öğlen anneme gitmiştim akşam yemeğe davetlıydık.
Neyse gün içerisinde telefon görüşmelerimizde eşim annesine kahvaltıya gittiğini söylemedi bana.
Akşama dogru kayınvalidem aradı neşesi yerinde oldukça keyifli kızım napıosunda,annen napıoda bilmem ne
işte bizde babanla balayına cıktık atladık şehir dışına çıkıyoruz dedi,keşke sende gelseydın vs. dedi.
Bende ooo anne maşallahınız var,iyi yapmıssınız keske fırsatım olsa gelırsem ama kocamı bırakamam işte dedim...
Biliyorum dedi ikiz gibisiniz tek basınıza bıryere gitmezsiniz dedi...Oğlum nasıl dedi,napıyor özeledim vs.
Dedim bildiğin gibi işte yogun çalısıyor,çok yoruluyor üzülüyorum onu öyle görünce anne dedim .
Oldu kızım oğluma selam söyle öp benım yerıme dedi :S bende tamam hoşçakalın dedim kapattım.
Akşam eşim geldi dediki anneme kahvaltıya gittim oturduk,işte annemlerde tatıle gidiyorlarmıs vs. :S
Ben şok oldum tabiii...Dedimki madem annenle görüşmüşsün sabah annen neden senı bana soruyor ve hiç görüşmemiş gibi davranıp selam söyle öp vs. dıyor dedim.
Üstelık annesı bunu ılk defa yapmıyor daha öncedende defalarca farklı konularda yaptı.
Annen niye böyle dedim,ortada birsey varda ben mı bılmıyorum söyler mısın bana dedim.
Sinir tepeme cıkmısken yarınada kardeşim yemeğe gelecek iş çıkısı ben alıcam dıyınce fıttırdım.
İşten geç cıkıyorsun dedim onlar kendılerı gelsın sen nıye alıyorsun demez olaydım.
Tartısma büyüdü,bana ne soruyorsun anneme sor, nebılım ben nıye böyle yapıyor vs. demeye basladı.
Tüm sorunu çıkaran benmısımde onlarcok iyi davranıyorlarmıs ama ben hep sorun yaratıyormusumda.
Ailesini atamazmısta,gelırlermıste gıderlermıste mecburmuşum ben onlara karşı.
Bende dedim ki yılan gibisin korkuyorum senden nasılda içinde bırıktırmıssın bu sözleri dedim.
Bunun üzerine tartısma dahada büyüdü ve sabah uyandıgımda peceteye yazılmıs bir not ve alyansını gördüm mutfakta.
''Kardeşim gili aksam getırmıyorum (görümcemi yanı)
akşama kadar sende düşün tasın ikimiz içinde dogrubir karar verelım ben sıkıldım artık senın bana karsı ne saygın nede sevgın var''
Akşamı yıne gece 12'ye kadar süren bır tartısma ve ardından barıstık.
Ama içim bir tuhaf...Resmen bu saçma olay ıcın boşanalım dedi...
demekki benım evlılıgım pamuk ıplıgıne bağlı
Konuştum yapom,senede bir kere falan eşimin aile bağları kuvvetleniyor tapıyor.
Dedim zaten bir şeyi nekadar çok söylersen sonunda o olur.
Eğer bir daha boşanma hislerin kabarırsa lütfen uygula bana söylemene bile gerek yok.
Başvurunu yap kağıdı elime gönder dedim...
Senden öğrendim diyor boşanalım demeyi...
1 sene öncesinin mevzusunu yapıyor bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?