Nöbetçi Muhabbetçi

Bu kadın benden ne istiyor hala anlamış değilim.

Başarıyor ama bizi yavaş yavaş çökertmeyi

Sevmesem var ya bir saniye daha durmam bu evde.

Bilmiyorum belkide sonumuz bu olacak ben sadece sevgime sığınıp zamanını erteliyorum.

beyefendi beni taşıyabılıyormusda ben onu taşıyamıyormuşum,

bende mutsuzmuşum oda mutsuzmuş...

iki gün öncede mutlu olduğunu söyleyen bir adam bu işte.

slm kızlar brownim neler olmuş yine çok üzüldüm canım ne istiyo ki bu kadın senden ya eşin gitmişya hemen doldurmuştur sana karşı ondan eşin öyle davranmıştır canım bi anlık sinirle söylemiştir Allah korusun Rabbim kimsenin yuvasından huzuru eksik etmesin
sen kayınvalidene inat eşine sahip çık canım sıkma canını onları mutlu etme sen siz kavga edince onlar seviniyodur eşinle çok mutlu ol ki onlarda kıskançlıklarından çatlasınlar sizin mutluluğunuzu çekemedikleri için böyle yapıyolar ya zaten canım

nasıl bu kadar dengesizleşebiliyor bu erkekler anlamış değilim

brownim cnm k.v parmaginda oynatiyor seni ve esini.
k.v ile aranizda daha once tartismaniz olmusmuydu?
k.v istediklerini tatli dille yapiyorki kimse onu suclu bulmasin hem sana hem esine iyi davraniyor gibi duruyor ama saman altindan su yurutuyor.
sende ayni sekilde esinin yaninda k.v ve gorumcelerine iyi davran ki esin seni suclu bulmasin. ama sende alttan istedigini yap onlara karsi kizgin oldugun durumda esine tatli dille anlat. esinde kesinlikle sinir aninda soylemistir, senden vazgececegini zannetmiyorum.

Böcüğüm;şimdi boşansam kayınvalidem çok mutlu olacak boşanmamızı istiyor zaten bunu biliyorum.
Eşimleişin özünde mutluyum ama arkamdan iş çevirildiği zaman bu mutluluğum bozuluyor.
Biraz fevri çıkışlar yapıyorum ah bir sakinlikle olayları karşılayabilsem sanırım dahaiyi olacak.

Yapom;Erkeklerin dengesiz tutumları hakkında hem fikirim.

Hazalcım;çok haklısın kayınvalidem tatlı dille oyunlarını yönetiyor,
görseniz zaten var ya bu anlattıklarımı okadın mı yapıyor diye eminim inanmazsınız öylesine melek.
Eşim ben kimsenin dolduurşuna gelmem benım kendi fikirlerim ve kararlarım var diyor.
Ama her ne hikmetsede,annesiyle bir arada yalnız kaldıklarında adamın bana bakışları bile değişiyor.
İnşallah dediğin gibi sinirle söylemiştir 'boşanalım' kelimesini.
Çünkü sinirle söylemiş olsa dahi içime işledi bu söz aklımdan gitmiyor.
Ve yine inşallah benden ve yuvasından vazgeçmez sevgili kocacım
.

Son düzenleme:
Yolcu35 gel dertleşelim zaten kankalarımın hiç biri şuanda burda yok

selam kızlar. çokk zamandır uğrayamıyodum. ama artıkkın burdayım. sınavlar bittii. tatilde bitti.
ama öyle yorgunumki sormayın. dün anamın evi temizledik. sağ dizim çok kötü ağrıyor. felaket.
brownim yazdıklarınıda okudum . umarım düzelmiştir aranız inşallah. yapom hamilelik nasıl gidiyo. aş erme başladımı
hazla side hoş geldiniz. çok zaman oldu geleli biliyom ama tam tetematıyla anca şimdi girebildim

selam hanımlar

dadlu ne zamandır kayıpsın

paris ve bamya nasılsınız

browni Allah yardımcın olsun inşallah herkes hakettiğini bulur özellikle kaynanan

selam hanımlar

dadlu ne zamandır kayıpsın

paris ve bamya nasılsınız

browni Allah yardımcın olsun inşallah herkes hakettiğini bulur özellikle kaynanan

bamya kim kız.

bu arada evet uzun zamandır giremiyodum. vaktim kalmıyodu pek ama artıkın burdayım.

nen özlemşim siiz gobicik gubicikler nerdesiniz .
bamyalarım çıtırlarım

Son düzenleme:
selam browni
şimdi okudum yaşadıklarını canım. umarım tekrar yaşanmaz aynı şeyler. erkeklrin ipiyle kuyuya inilmiyo. ahhh ahhh

Cadummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

amanııınnnnn nasılda özlemişim yafrım görünce heyecan yaptım

selamını coook uzaktan aldım koştum geldim.

nasılsın canım,nasıl gectı tatıl işe döndün sanırım dimi

bende çok özledim kız. dur bi daha öpiyim
annaa gurbetçilere döndüm nen. kknın toprağını öpecem nerdeyse

baktım herkez çevirim dışı tek sen çevirim içisin. dedektif gibi takıldım peşine. benimde tatil bitti. baya iyiidi ya . rahattım. vaktimin çoğunu evde geçridim kızımla.

ehehehe gurbetci

ayy varya seni gördüm neşem yerine geldi,

cadum bizler dağıldık gittik senden sonra :))

Ben şuanda iyiym bıtanem,sorunları hallettik sayılır ama öncekı sayfada yazdıgım gibi

dil yarası ağır oluyor geçmiyor,insanın içinde saklı kalıyor.

iyi ki geldin hoooşş geldinnnnnnn

baktım herkez çevirim dışı tek sen çevirim içisin. dedektif gibi takıldım peşine. benimde tatil bitti. baya iyiidi ya . rahattım. vaktimin çoğunu evde geçridim kızımla.

ehehehhe yazdığını görünce o sayfada çok güldüm

selam yollayabilir miyim

dedektiflikte üstüne yok,sen 2 güne kalmaz bizi yine toplarsın

hizaya sokarsın ahaha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…