ehehehe gurbetci
ayy varya seni gördüm neşem yerine geldi,
cadum bizler dağıldık gittik senden sonra :))
Ben şuanda iyiym bıtanem,sorunları hallettik sayılır ama öncekı sayfada yazdıgım gibi
dil yarası ağır oluyor geçmiyor,insanın içinde saklı kalıyor.
iyi ki geldin hoooşş geldinnnnnnn
bende çok özledim kız. dur bi daha öpiyim
annaa gurbetçilere döndüm nen. kknın toprağını öpecem nerdeyse
baktım herkez çevirim dışı tek sen çevirim içisin. dedektif gibi takıldım peşine. benimde tatil bitti. baya iyiidi ya . rahattım. vaktimin çoğunu evde geçridim kızımla.
ehehehhe yazdığını görünce o sayfada çok güldüm
selam yollayabilir miyim
dedektiflikte üstüne yok,sen 2 güne kalmaz bizi yine toplarsın
hizaya sokarsın ahaha
yaz rehavetiydi o . toplaşırız yeniden merklanmayın. tek tek bulurum ben milleti. gerekirse posta yoluyla çağırıım
haklısın dil yarası geçmiyo. sen de benim gibisin sanırım. hakslığıa dayanmamıyosun ve birden parlıyon parladığın içinde suçlu sen oluyon. keşke şu dilimiz tutup sabrı öğrenebilsek gör bak o zaman biz haklı çıkacazda huy işte.
yaparım yaparım ah bide şu dizim ağrımasa daha çok şey yaparımda dizim pek fena ya . sanırım bir yere çarptım temizlik esnasında
evet öyleyim haksızlıga tahammülüm yok cadum...Ani tepkilerim varolaylara karşı aynı senınde dediğin gibi haklıyken haksız duruma düşürüyorum kendimi.
Sabırlı olmayı öğrenmem gerek acilen ve sakınleşmeyı...Çok sinirliyim birde ya bunu törpülemem gerekıyor.
aaa evet canım ya temızlık yapmışsın ondan olmuş.
Geçmiş olsun...Keşkesağlık ocagına bir görünseydın ağrı kesıcı kremlerı oluyor şişliği falan alıyor adını unuttum belkı ondan verırlerdı.:26:
bende artık konuşurken kendi sesimden rahatsız oluyorum.
Ağızımdan çıkanı kulaklarım duymuyor sanki,düşmanımmışcasına laflar söylüyorum.
Ama işte eşim sessiz kaldığında bana cevap vermedığınde dahacok yapıyorum
canı acısın bır tepkı versın dıye,derdimi bu yolla anlatmaya calısıyorum ama yanlıs tabıı.
Demek oğlunda senı haksız görüyor
offf cadum offf evlılık ne zor işmiş gercekten.
geçmezse yarın giderim. rapor alacam ama çok izin kullandım yüzüm yok. malum okul açılma haftası gelen giden çok oluyo.
senbaşka neler yaptın tatilde. ara ara geldim okudum burdan ama yazmaya fırsatım olmadı. kadın doğumcuya gitmiştin sanırım.
aynı beni anlatmışsın. dediğin gibi sırf canı yansın cevap versin diye söylemem gereken şeyleri söylerim.
ah kzıım aha banamı diyon. valla öyle zormuşki . insanı kat be kat yaşlandırıyo. ama bence erkekte bitiyo kardeşim. erkek olgun olmalı.
evet bu aralar sizin işler yoğun olur,izin olayını insallah halledebilirsin.
Dr. gittim canım polikıstıkover sendromu oluşmuş,anlayacagın başa döndüm.
bu ay yıne gidicem adetliyken,eşimdende testler ıstedı bebek ıstedıgımız için.
Paşamın bu testlerı yaptırmasını beklıyorum gecen ay gitmem gerektı gitmedim.
Bugün gidecem yarın gidecem oyalıyor benı dur bakalım allah sonumuzu hayır etsın.
Benımkı çocuk ruhlu,ona göre hiçbir zaman sorun yoktur.
Tüm sorunları yaratan benmişim...
Bana duvarlakonuşuyormuş hissi verdiğinde resmen çıldırıyorum
kendi kendime sinir harbine giriyorum ama umurunda bile olmuyor.
Kaale alınmıyormuşum gibi davranıncada ağızım açılıyor.
anladım canım. bi evlilik terapistine falan gidermi eşin. bence düzeniniz oturtmadan çocuk düşünmeyin. sen daha çok üzülürsün
benimkid eöyledir kız. bakma herşeyi biliyolarda kendilerini üzmek istemediklerinden ağızlarını açmıyolar. onlar ne şaytanki. biz konuşup suçlu biz olacaz. valla ben şüpheleniyom bu erkeklerden. ağızları açıldımmmı bize fena derler ama onlar uzaylı bence uzaylı
haklısın canım. sen tedavilerine bak tabi. için rahat lsun. dedğin gibi allah hepimiz hakkında hayırlısını versin
Aslında varya terapistlik falan bir işimiz yok.
Adam işine geldiği gibi davranıyor,ailesini benden önde tutuyor tek sorunumuz bu
yoksa onun dışında ben mutluyum,evlilik terapistinede gidecegını hıc sanmam.
Aslına bakarsan bende çocuk istemıyorum,ama etrafın baskısı üzerimde çocukta cocuk dıye tutturdular.
Erteleye erteleye ilerde birde olmazda beni suclar dıye korkuyorum...
yoksa zaten evliliğim bana göre tam oturmus değil,ufacık bir tartısmada bıle boşanmayı dile getirebiliyorsak,
ne derecede saglıklı evlılığım var tartışılır.
Allaha dua edıyorum hep hakkımda hayırlı olanını versın dıye.
Erkeklerin hepsiiii aynı,kimi dinlesem aaaa benımkı de öyle diyor.
tek tip yaratlımış mahlukatlarrabbimin gücüne gitmesin ama kopyala yapıştır töbe töbe
valla kız şekil değişik içerik aynı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?