Nöbetçi Muhabbetçi

kaynana biz bebek görmeye gidince kalcakya evde aktarı nerde ne var diye çok meraklıdır

hiç temizleme diyecektim . anlasınlar ne kadar densiz olduklarını, senin çalışan bi insan olduğunu. bazen hadlerini bildirmek gerekiyo. içine atmaktansa.

uralarda 450-500 hatta 600 arasında . ama senin semtinde fiyatlar nasıl önemli olan bu. ayrıca tutmayı düşündeüğün yerdeki fiyatlar nasıl. üstüne eklemek gerekecekmi
bizim semtte 500-600 arası gidiyor. hatta daha lüks binalar var onlar 700 lira ama biz 500e verelimde çabuk tutulsun dedik bide zam zamanı çabuk geliyo ya kiracıyada kolaylık olsun dedik:97:

bizimde baktığımız evler 400 550 arası gidiyor 550 lik bi evi pazalıkla 500e tutarız.. cebimizden hiç para çıkmaması lazım herif hayatta vermez üstüne para
400 ede vardı baktık bi kaç eve ama hep küçükler:97:

anlıyom. olmasa hemne seni suçlayacak galiba. ah erkekler. o hiç düşünmüyomu peki burda kalsak kim bakacak bu çocuğa diye

aynen suçalayacak diye ödüm kopuyo..
ona göre basit annengil buraya taşınsaydı diyo.. biz 2 kişi düzeni bozmayacaz onlar kaç kişi düzeni bozup gelecek.kolay değilki babamın işi orada annemin çevresi orada kardeşimin dersana orada. burada kimsemiz yok annem babam gelse kafayı yerler ya babam bütün gün eve tıkılıp kalamaz mümkün değil. en azından mahallede kahvesi var oraya gidiyo arada. aman çok badireler atlattıkta bu ev için bakma zorla ikna oldu işte inşallah burnumdan getirmez

olduu hem çocuğunuza bakçaklar bide evi teşıcaklar ne akıllı kocan valla öyle herkesiz istediği olsa yani bütün düzenleri orrda yerini yurdunu bırakçak kaç kişi oraya gelcek hiç olcak işmi ya

olduu hem çocuğunuza bakçaklar bide evi teşıcaklar ne akıllı kocan valla öyle herkesiz istediği olsa yani bütün düzenleri orrda yerini yurdunu bırakçak kaç kişi oraya gelcek hiç olcak işmi ya

neymişş onlar kiracıymış kolay gelebilirmiş. biz ev sahibiymişiz bırakıp gidemezmişiz.. şimdi gidiyoruz ama isteyince oluyo demekki
bebek daha sosyal bi ortamda büyüyecek hiç değilse
bütün eş dost arkadaş akraba orada. annem gün içerisinde çıkar gezdirir yaşıtlarının yanına götürür. burda kim varki annem kimi tanıyoki alıp götürsün bebeği. bunlar hiç düşünülmüyo hiççç

yani herkes ordaysa sizde gidin tabi size gelirler siz gidersiniz çıkarıp mahallede dolaştırır bebeği bi komşuya gider deişiklik olur aman erkeklere bakarsan sen boşver takma hiç kafana inşallah güzel bi ev denk gelirde taşınırsınız geri dönüşü olmaz artık korkma kiraya vermişsiniz evi öyle böyle taşınırsınız artık
bilge bize dedi ama kendi gitti bende gideyimde tatlı falan bişeyler alayım bari akşama yine gelirim canım

aynen canım onlar hep yüzeysel bakıyo olaylara derinlemesine düşünen hep bayanlar. bari bırakında biz karar verelim nerenin uygun olacağına..
hayırlısı olsun artık en kısa zamanda iyi bi ev nasip etsin Allah taşınalım bir an önce
hadi görüşürüz canım gel yine özlemişiz sohbetleriii

selam kizlarrr topic dolmus cok sevindim, bilgos hosgeldin.
bugun forumda olamicam, cunku net cooooooooooook yavas calisio beni sinir edio. muhtemelen bu mesajim size 10 dk. sonra ulascak,
bende disari cikcamoglumla kac gundur geziyoruz o yuzden giremdim nete bugunde aksi gibi yavs calisio.neyse canlar optum sizi

iyi olmana sevindim canım bizde seni merak etmiştik

Yapoo resimlerini neden sildin ben göremedim yetişemedim

merak ediyordum bende

hazal bizde senı merak ettik canım
...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…