Nöbetçi Muhabbetçi

günaydın kızçeler kimseler yok benimde albümüme bakabilirsiniz birsürü resim ekledim sizin için biraz fazla oldu ama idare edin artık

Günaydın millet , bugün bir yoğunum bir yoğunum sormayın. Okulda çok kalabalık.
Yapom nasılsın canım. Dilek nasıl geçti akşamın, mandalinam tatlı tatlı oturacağın bir gün diliyom sana.

ayy teyzoşu yer onu
hımm uzasın annesi sanada şimdilik azcık ağrı veriyor ama isteyerek değil ki çok güzel kız olup aa ne güzel kızın var desinler diye
ayyy inşallah mandişim sağlıklı hayırlı güzel bi evlat olsun
Günaydın millet , bugün bir yoğunum bir yoğunum sormayın. Okulda çok kalabalık.
Yapom nasılsın canım. Dilek nasıl geçti akşamın, mandalinam tatlı tatlı oturacağın bir gün diliyom sana.

iyiyiim bilom sen nassın
bugün gelmeyecenmi yoksam burayayoğunluktann

günaydın kızçeler kimseler yok benimde albümüme bakabilirsiniz birsürü resim ekledim sizin için biraz fazla oldu ama idare edin artık

dilekcim evin çok güzel güle güle ağız tadıyla oturun inşallah.şimdi tek eksik evde koşturacak etrafı dağıtacak bi bebiş oda en kısa zamanda nasip olur inşallahhh
salondaki koltuk takımına bayıldım hele yeşil en sevdiğim renk yastıkların çok koşuma gitti:97:

hoş geldin canım. Tatilin nasıl geçti. Neler yaptın. Yusuf nasıl (inşallah yanlış hatırlamıyom:18:)
maşallah ne güzel bi evin var ışıl ışıl. şagiyle donatmışın heryeri. çok beğendim. Bi soru: Mutfağın kaç metreydi ve kaça para tuttu. Ankastre fiyatları hariç. Ayrıca onlara ne kadar ödedin.
Ayrıca evime evime koysana resimleri.

ayyy inşallah mandişim sağlıklı hayırlı güzel bi evlat olsun

Iyiyiim bilom sen nassın
bugün gelmeyecenmi yoksam burayayoğunluktann
ara ara bakarım aşkitom

evet bende bayıldım ona ya. Pufuna bittim hele. Ayrıca dekorlarda çok hoş olmuş. Holun duvarı mesela . Ne kadar güzel ve değişik bi hava katmış.

bak yaa yanlız koma bizii
dünde gittin gelmedin satii

Dilekcim evin çok güzel güle güle otur canım

yapoooo geldim bekliyorum

Cadummm

mandalina

selam kızlar bende geldim alırmısnızz aranızaa:):)

bak yaa yanlız koma bizii
Dünde gittin gelmedin satii
dünde çok iş vardı ayrıca dışarı işleri vardı canım. Giremedim bi türlü. Ayrıca ayakkabı ayağımı vurdu. çok acıyo
[ı]dilekcim evin çok güzel güle güle otur canım

Yapoooo geldim bekliyorum

Cadummm

Mandalina[/ı]
hoş geldiniz :94:

selam canım. Hoş geldin . Tabi buyur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…