günaydın canım. sankim seni hatırlıyorum:44:
amin canım darısı sizin başınıza.
dizim de geçti şükür. o gün ekstra bez falan doladım diz kapağımaanında geçti valla. üşütmüşüm sanırım. iki gün o bezle gezdim
gunydın bebik, böğön buraya girmeyene ceza verecem ona göre
bu arada herkeze benden kebap. sanırımı 4. sınıfa geçtim
resim ekleyemiyom bazılarının canı çekmesin deyi.
hımmmmmm ne istesem acaba . ay bak nasıl havaya girdim inşallah kalmamışımdıreyvah yakalandım:83::83::83::83:
abariii cezamıı full burdayım o zaman:82:
4.sınıfamı geçtin kızz maşallahh hediye alak sana karne hediyesi ne istersin
daha önce sohbet etmiştik.ama bayağı oldu sanırım.:44:.nasılsın..........
caduuuuuuuuuuu asıl ceza sanaa
nirdesin sennnnnn:95:
günaydın kızlar ben geldim bilge hoş geldin
kız yaprak ikna etmişin kocanı bak gördünmü nasip oldumu ikna oluyo kocalar gördünmü çık sevindim senin adına inşallah gönlüne görede bi ev bulursun canım
bebiş nasıl iyimi
brownim sen nası oldun canım düzeldinizmi
hazal sen nasılsın kuşum
polyanan hala tatilde galiba ne güzel biz bu sene hiç tatil yapamadık sözde deniz kenarında yaşıyoruz 3 kere denize girebildim
bilge yeni eşya almışsınız hayırlı olsun güzel günlerde kullanın inşallah
iyiym ikizcim. arada gel konuşalım yine
tamam canım ben şimdi kaçtım,sonra tekrar göüşürüz................
he kız ikna ettim herifi zar zorda olsa ama ev bulamadık henüz ya kısıtlı zamanımız kaldıgünaydın kızlar ben geldim bilge hoş geldin
kız yaprak ikna etmişin kocanı bak gördünmü nasip oldumu ikna oluyo kocalar gördünmü çık sevindim senin adına inşallah gönlüne görede bi ev bulursun canım
bebiş nasıl iyimi
brownim sen nası oldun canım düzeldinizmi
hazal sen nasılsın kuşum
polyanan hala tatilde galiba ne güzel biz bu sene hiç tatil yapamadık sözde deniz kenarında yaşıyoruz 3 kere denize girebildim
bilge yeni eşya almışsınız hayırlı olsun güzel günlerde kullanın inşallah
kız eren msn açmış tutuyo beni
illa benle konuş diyo. zor kaçtım elinden
selam canım. sende hoş geldin. polyanna tatilemi gitmiş ti oh ne güzel. yanında olunca kıymeti olmaz zati. ama uzakta olunca insanın gözünde tütüyo deniz valla.
sen de taşındın yeni evine . güle güle otur canım. resim ekledinmi hiç. çok merak ediyorum.
ekle ekle bakalım. benimde süsü müs tablo eksiklerim var. onları halledip ekleyecem.he kız ikna ettim herifi zar zorda olsa ama ev bulamadık henüz ya kısıtlı zamanımız kaldıağlamak istiyorummmmm
bebişte iyi şükür canım büyüyo
zaten evde görüyo seni ne konuşak diyo
evet eklemedi eklesede baksakk evineeben ekliyimmi size evimi. taşınmadan önce bakın hele yeni evimide eklerim
sağol canım bneim. hee. iyi yapmış poliş. bugüne kadar yapmadığı kabahat.Öğlen oldu ama ben yınede günaydın dıyeyım
Cadum 4.sınıfa geçmene çok sevindim
dizinde geçmiş ohh ne güzel.
Böcüğüm,ben daha iyiyim canım sağol,düzelttik herşeyi (yeniden bozulmazsa tabii )
Deniz yakın olunca insan gidemiyor bende toplasan 4 kez falan gitmişimdir
millet nerelerden geliyor,biz üşeniyoruz mu zaman mı bulamıyoruz,yakın dıye kıymetimi yok bilemedim.
Polyanan iyi tatıl yaptı bu sene,2-3 defa türkiyeye geldı sanırsam.
Hazalıda çok merak ediyorum birşey mi oldu dıye korkuyorum.
evdeyken bukadar girmemezlik yapmazdı çünkü:26:
Yapoooomda ikna etti kocasını ev arıyor şimdi ohhhhhh.
yapooo
he tubim ikna ettim sonundaÖğlen oldu ama ben yınede günaydın dıyeyım
Cadum 4.sınıfa geçmene çok sevindim
dizinde geçmiş ohh ne güzel.
Böcüğüm,ben daha iyiyim canım sağol,düzelttik herşeyi (yeniden bozulmazsa tabii )
Deniz yakın olunca insan gidemiyor bende toplasan 4 kez falan gitmişimdir
millet nerelerden geliyor,biz üşeniyoruz mu zaman mı bulamıyoruz,yakın dıye kıymetimi yok bilemedim.
Polyanan iyi tatıl yaptı bu sene,2-3 defa türkiyeye geldı sanırsam.
Hazalıda çok merak ediyorum birşey mi oldu dıye korkuyorum.
evdeyken bukadar girmemezlik yapmazdı çünkü:26:
Yapoooomda ikna etti kocasını ev arıyor şimdi ohhhhhh.
yapooo
benimde süsüm püsüm çok eksik ev içime sinmediği için içimden bişi almak hiç gelmiyoduuekle ekle bakalım. benimde süsü müs tablo eksiklerim var. onları halledip ekleyecem.
benimde süsüm püsüm çok eksik ev içime sinmediği için içimden bişi almak hiç gelmiyoduu
ekliyimde bakın hele
he sabah yüzümüzü yıkamaya bile gideriz denizegusule bile denize giderim dermişim
çakkhe tubim ikna ettim sonunda
sen napıyon kuşum naptınız ablangilde dün:97:
benimde süsüm püsüm çok eksik ev içime sinmediği için içimden bişi almak hiç gelmiyoduu
ekliyimde bakın hele
he sabah yüzümüzü yıkamaya bile gideriz denize
eklemedim canım fotoğraf makinesini dükkandaydı eve götürdüm çekiyim diye ama fırsat bulamadım bu akşamda kayınvalidemler gelcekmiş sinir ettiler beni şimdi aradıda en yakın zamanda çekip eklerim canımselam canım. sende hoş geldin. polyanna tatilemi gitmiş ti oh ne güzel. yanında olunca kıymeti olmaz zati. ama uzakta olunca insanın gözünde tütüyo deniz valla.
sen de taşındın yeni evine . güle güle otur canım. resim ekledinmi hiç. çok merak ediyorum.
he kız ikna ettim herifi zar zorda olsa ama ev bulamadık henüz ya kısıtlı zamanımız kaldıağlamak istiyorummmmm
bebişte iyi şükür canım büyüyo:emir_b
evet eklemedi eklesede baksakk evineeben ekliyimmi size evimi. taşınmadan önce bakın hele yeni evimide eklerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?