Nöbetçi Muhabbetçi

eyvah yakalandım:83::83::83::83:

abariii cezamıı full burdayım o zaman:82:

4.sınıfamı geçtin kızz maşallahh hediye alak sana karne hediyesi ne istersin

eyvah yakalandım:83::83::83::83:

abariii cezamıı full burdayım o zaman:82:

4.sınıfamı geçtin kızz maşallahh hediye alak sana karne hediyesi ne istersin
hımmmmmm ne istesem acaba . ay bak nasıl havaya girdim inşallah kalmamışımdır

daha önce sohbet etmiştik.ama bayağı oldu sanırım.:44:.nasılsın..........

iyiym ikizcim. arada gel konuşalım yine

günaydın kızlar ben geldim bilge hoş geldin
kız yaprak ikna etmişin kocanı bak gördünmü nasip oldumu ikna oluyo kocalar gördünmü çık sevindim senin adına inşallah gönlüne görede bi ev bulursun canım
bebiş nasıl iyimi
brownim sen nası oldun canım düzeldinizmi
hazal sen nasılsın kuşum
polyanan hala tatilde galiba ne güzel biz bu sene hiç tatil yapamadık sözde deniz kenarında yaşıyoruz 3 kere denize girebildim
bilge yeni eşya almışsınız hayırlı olsun güzel günlerde kullanın inşallah

selam canım. sende hoş geldin. polyanna tatilemi gitmiş ti oh ne güzel. yanında olunca kıymeti olmaz zati. ama uzakta olunca insanın gözünde tütüyo deniz valla.
sen de taşındın yeni evine . güle güle otur canım. resim ekledinmi hiç. çok merak ediyorum.

he kız ikna ettim herifi zar zorda olsa ama ev bulamadık henüz ya kısıtlı zamanımız kaldıağlamak istiyorummmmm
bebişte iyi şükür canım büyüyo

kız eren msn açmış tutuyo beni
illa benle konuş diyo. zor kaçtım elinden
zaten evde görüyo seni ne konuşak diyo

evet eklemedi eklesede baksakk evinee ben ekliyimmi size evimi. taşınmadan önce bakın hele yeni evimide eklerim

Öğlen oldu ama ben yınede günaydın dıyeyım

Cadum 4.sınıfa geçmene çok sevindim

dizinde geçmiş ohh ne güzel.

Böcüğüm,ben daha iyiyim canım sağol,düzelttik herşeyi (yeniden bozulmazsa tabii )

Deniz yakın olunca insan gidemiyor bende toplasan 4 kez falan gitmişimdir

millet nerelerden geliyor,biz üşeniyoruz mu zaman mı bulamıyoruz,yakın dıye kıymetimi yok bilemedim.

Polyanan iyi tatıl yaptı bu sene,2-3 defa türkiyeye geldı sanırsam.

Hazalıda çok merak ediyorum birşey mi oldu dıye korkuyorum.

evdeyken bukadar girmemezlik yapmazdı çünkü:26:

Yapoooomda ikna etti kocasını ev arıyor şimdi ohhhhhh.

yapooo

ekle ekle bakalım. benimde süsü müs tablo eksiklerim var. onları halledip ekleyecem.

sağol canım bneim. hee. iyi yapmış poliş. bugüne kadar yapmadığı kabahat.
kız sizde mis gibi denizi tepiyonuz anam. delimisiiz nesiniz. ahh ahh ben öyle yerde olacamki. şibi gibi sudan çıkmam

kı allahınızı severseniz bi yere ayrılmadan bi yarım saat burda kalak
aşağıda milleti görmeyi özledim

he tubim ikna ettim sonunda

sen napıyon kuşum naptınız ablangilde dün:97:
ekle ekle bakalım. benimde süsü müs tablo eksiklerim var. onları halledip ekleyecem.

benimde süsüm püsüm çok eksik ev içime sinmediği için içimden bişi almak hiç gelmiyoduu
ekliyimde bakın hele
benimde süsüm püsüm çok eksik ev içime sinmediği için içimden bişi almak hiç gelmiyoduu
ekliyimde bakın hele

gusule bile denize giderim dermişim
he sabah yüzümüzü yıkamaya bile gideriz denize

çakk

ekle yapom ekle. inşallah gönlüne göre bulursun bi yer. vaktinde daralımış ne yapmayı düşünüyon

eklemedim canım fotoğraf makinesini dükkandaydı eve götürdüm çekiyim diye ama fırsat bulamadım bu akşamda kayınvalidemler gelcekmiş sinir ettiler beni şimdi aradıda en yakın zamanda çekip eklerim canım

ağlama canım bulursunuz inşallah annenler falan çıkıp arasınlar ekle sende ayrılcan evinden bende beğenmiyodum evi ama ev boşalınca bi zor geldi bi ağladım bi ağladım eşim de gülüyo bu kadar üzülceksen vaz geçelim taşınmaktan dedi yok dedim hem ağlarım hem giderim ben

[

Böcüğüm,ben daha iyiyim canım sağol,düzelttik herşeyi (yeniden bozulmazsa tabii )

Deniz yakın olunca insan gidemiyor bende toplasan 4 kez falan gitmişimdir

millet nerelerden geliyor,biz üşeniyoruz mu zaman mı bulamıyoruz,yakın dıye kıymetimi yok bilemedim.

Polyanan iyi tatıl yaptı bu sene,2-3 defa türkiyeye geldı sanırsam.

Hazalıda çok merak ediyorum birşey mi oldu dıye korkuyorum.

evdeyken bukadar girmemezlik yapmazdı çünkü:26:

Yapoooomda ikna etti kocasını ev arıyor şimdi ohhhhhh.

yapooo[/COLOR][/I][/QUOTE]
inşallah bozulmaz canım ya Rabbim fırsat vermesin inşallah kötü niyetli insanlara
valla deniz yakın olunca kıymetini bilmiyoruz ya çok doğru
polyanan iyi tatil yaptı vallane mutlu ona Rabbim daim etsin inşallah mutluluğunu
hazalında inşallah kötü bişey yoktur

kız son okuduğum yorumda ki avatra seninkiyle aynıymış yapo. bende hiç nicke bakmadan sen yazdın sanıp okuyom. ne mantıklı yazmış bizim yapo diyombi katım doll diye biri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…