eklemedim canım fotoğraf makinesini dükkandaydı eve götürdüm çekiyim diye ama fırsat bulamadım bu akşamda kayınvalidemler gelcekmiş sinir ettiler beni şimdi aradıda en yakın zamanda çekip eklerim canım
ağlama canım bulursunuz inşallah annenler falan çıkıp arasınlar ekle sende ayrılcan evinden bende beğenmiyodum evi ama ev boşalınca bi zor geldi bi ağladım bi ağladım eşim de gülüyo bu kadar üzülceksen vaz geçelim taşınmaktan dedi yok dedim hem ağlarım hem giderim ben
ekle ekle bakalım. benimde süsü müs tablo eksiklerim var. onları halledip ekleyecem.
dün gittik baktık evler hep küçük küçük benim eşyalarım sığmaz annemgilin sokakta bi ev var bizim eski evimiz bekarken orada oturmuştuk:97: oranında altı boş soğuk oluyodu. herifi ikna edebilirsem orası süper orayı düşünebiliriz inşallahçakk
ekle yapom ekle. inşallah gönlüne göre bulursun bi yer. vaktinde daralımış ne yapmayı düşünüyon
annem her akşam bakıyo canım ama dediğim gibi hep küçük evler olmadı en son 2 odalı bi eve razı olacağımeklemedim canım fotoğraf makinesini dükkandaydı eve götürdüm çekiyim diye ama fırsat bulamadım bu akşamda kayınvalidemler gelcekmiş sinir ettiler beni şimdi aradıda en yakın zamanda çekip eklerim canım
ağlama canım bulursunuz inşallah annenler falan çıkıp arasınlar ekle sende ayrılcan evinden bende beğenmiyodum evi ama ev boşalınca bi zor geldi bi ağladım bi ağladım eşim de gülüyo bu kadar üzülceksen vaz geçelim taşınmaktan dedi yok dedim hem ağlarım hem giderim ben
foto ekledim len hadi bakın evcemize:97:nen yarım saat dolamdı paris hanım nere kaçtın:26:
gusule bile denize giderim dermişim
kız son okuduğum yorumda ki avatra seninkiyle aynıymış yapo. bende hiç nicke bakmadan sen yazdın sanıp okuyom. ne mantıklı yazmış bizim yapo diyombi katım doll diye biri
kız yanımızda durulamak için suda götürüürzekle ekle bakalım. benimde süsü müs tablo eksiklerim var. onları halledip ekleyecem.
dün gittik baktık evler hep küçük küçük benim eşyalarım sığmaz annemgilin sokakta bi ev var bizim eski evimiz bekarken orada oturmuştuk:97: oranında altı boş soğuk oluyodu. herifi ikna edebilirsem orası süper orayı düşünebiliriz inşallah
annem her akşam bakıyo canım ama dediğim gibi hep küçük evler olmadı en son 2 odalı bi eve razı olacağım
foto ekledim len hadi bakın evcemize:97:
kız soğuk evde ne yacan . zor olur. doğum sonrası falan üşütürsünüz bebekle allah korusun[
he sabah yüzümüzü yıkamaya bile gideriz denize
evim evime mi ekledin
yok kıı tuzlu tuzlu iyi olmaz biz hiç gitmiyoz
kız son okuduğum yorumda ki avatra seninkiyle aynıymış yapo. bende hiç nicke bakmadan sen yazdın sanıp okuyom. ne mantıklı yazmış bizim yapo diyombi katım doll diye biri
ben sanıp takılıp gitme elalemin peşine kurtlar kapar sona
niye sinir ettiler kız
yaprak çok güzelmiş eviniz çok geniş çok beğendim valla mutfaktaki halında çok güzelmiş canım pembiş pembiş inaşallah daha güzel bi ev bulursun annenlerin ordaki evde soğuk oluyosa tutma canım bebek olcak nası ısıtçaksın evi ara kat biyer bul hasta olur bebecik valla
akşama düğün var 2 tane ben düğüne gitçektim anamlarla aradıla küçük görümcem gelmiş bana gelceklermiş iyi dedim gelin ben erken giderim yok dükkana gelceklermiş birlikte gitçekmişiz belki benim evim müsait deil olmaz öyle dedim hiç hazırlık falan yapma diyo beraber gideriz diyo o benim evde durcakmış bizde küçük görümcele bebek görmeye gitçekmişiz planlar yapılmış bıktım planlarından artık
sağol canım ev güzel geniş ferah çok aydınlık ama işte semti sevemedim ne yazıkki o yüzden evdende soğudum
inşallah gönlüme göre bi ev bulurumda burayı aratmaz RABBİM..
evet onu düşündüm bende canım ya biz idare ederiz ama bebek olunca soğukta olmazki sık sık hastalanır Allah korusun:97:
bu arada kızlar evi 500e verdik ucuzamı gitmiş yoksa iyimi sizce:26:
sağol canım ev güzel geniş ferah çok aydınlık ama işte semti sevemedim ne yazıkki o yüzden evdende soğudum
inşallah gönlüme göre bi ev bulurumda burayı aratmaz RABBİM..
evet onu düşündüm bende canım ya biz idare ederiz ama bebek olunca soğukta olmazki sık sık hastalanır Allah korusun:97:
bu arada kızlar evi 500e verdik ucuzamı gitmiş yoksa iyimi sizce:26:
cidden sinir bozucu bi durum ya böyle kendi kendine plan yapanlara sinir olurum yaa. herşeyi kafalarına göre organize ediyorlar. sormak danışmak yokakşama düğün var 2 tane ben düğüne gitçektim anamlarla aradıla küçük görümcem gelmiş bana gelceklermiş iyi dedim gelin ben erken giderim yok dükkana gelceklermiş birlikte gitçekmişiz belki benim evim müsait deil olmaz öyle dedim hiç hazırlık falan yapma diyo beraber gideriz diyo o benim evde durcakmış bizde küçük görümcele bebek görmeye gitçekmişiz planlar yapılmış bıktım planlarından artık
evin çok güzelmiş yapom. ayrıca çok da derli toplusun maşallah.
sen eşyaları evine göre yaptırmıştın demi. tv ünitesi ile yatak odası, yanlış hatırlmaıyosam.
inşallah bulursunuz canım gönlüne göre bi ev
sizin oraları bilemem ama bizim buraya göre iyi canım bizim kooparatif evin oraları 350-400 civarı hemde deniz görüyo bizde inşallah 400 verebiliriz diye düşünüyok 350 de çok az olcak
ona göre 500 çok iyide tutçağınız ev kaç para olcak o önemli
haklıymışın sinir olmakta . ne güzel kafalarına göre yapmışlar planı. bu adam uyarmı uymazmı yok. evine gelince kıyına köşene bakarlar mı. pis mi temiz mi diye falan
cidden sinir bozucu bi durum ya böyle kendi kendine plan yapanlara sinir olurum yaa. herşeyi kafalarına göre organize ediyorlar. sormak danışmak yok
sağol bilom eh işteelimden geldiğince derli toplu olmaya çalışıyorum gerçi bu aralar saldım kendimi hem taşınacam diye hemde elim ayağım kalkmıyo:97: gelen kiracı arkamdan pismiş demese keşke
aynen öyle bu eve göre yaptırmıştık yatak odasını üniteyi gittiğim eve nasıl sığdıracam bilmiyorum
aslında eşim bana destek olsa bu kadar kafama takmam o hiç istemedi taşınmayı şimdi bi aksilik çıkacak falan diye ödüm kopuyor.. bişi diyecek diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?