Nöbetçi Muhabbetçi

niye sinir ettiler kız

kız yanımızda durulamak için suda götürüürz

Son düzenleme:
yaprak çok güzelmiş eviniz çok geniş çok beğendim valla mutfaktaki halında çok güzelmiş canım pembiş pembiş inaşallah daha güzel bi ev bulursun annenlerin ordaki evde soğuk oluyosa tutma canım bebek olcak nası ısıtçaksın evi ara kat biyer bul hasta olur bebecik valla

niye sinir ettiler kız

akşama düğün var 2 tane ben düğüne gitçektim anamlarla aradıla küçük görümcem gelmiş bana gelceklermiş iyi dedim gelin ben erken giderim yok dükkana gelceklermiş birlikte gitçekmişiz belki benim evim müsait deil olmaz öyle dedim hiç hazırlık falan yapma diyo beraber gideriz diyo o benim evde durcakmış bizde küçük görümcele bebek görmeye gitçekmişiz planlar yapılmış bıktım planlarından artık

evin çok güzelmiş yapom. ayrıca çok da derli toplusun maşallah.
sen eşyaları evine göre yaptırmıştın demi. tv ünitesi ile yatak odası, yanlış hatırlmaıyosam.

sağol canım ev güzel geniş ferah çok aydınlık ama işte semti sevemedim ne yazıkki o yüzden evdende soğudum
inşallah gönlüme göre bi ev bulurumda burayı aratmaz RABBİM..

evet onu düşündüm bende canım ya biz idare ederiz ama bebek olunca soğukta olmazki sık sık hastalanır Allah korusun:97:

bu arada kızlar evi 500e verdik ucuzamı gitmiş yoksa iyimi sizce:26:

haklıymışın sinir olmakta . ne güzel kafalarına göre yapmışlar planı. bu adam uyarmı uymazmı yok. evine gelince kıyına köşene bakarlar mı. pis mi temiz mi diye falan

uralarda 450-500 hatta 600 arasında . ama senin semtinde fiyatlar nasıl önemli olan bu. ayrıca tutmayı düşündeüğün yerdeki fiyatlar nasıl. üstüne eklemek gerekecekmi

Son düzenleme:

inşallah bulursunuz canım gönlüne göre bi ev
sizin oraları bilemem ama bizim buraya göre iyi canım bizim kooparatif evin oraları 350-400 civarı hemde deniz görüyo bizde inşallah 400 verebiliriz diye düşünüyok 350 de çok az olcak
ona göre 500 çok iyide tutçağınız ev kaç para olcak o önemli

cidden sinir bozucu bi durum ya böyle kendi kendine plan yapanlara sinir olurum yaa. herşeyi kafalarına göre organize ediyorlar. sormak danışmak yok
evin çok güzelmiş yapom. ayrıca çok da derli toplusun maşallah.
sen eşyaları evine göre yaptırmıştın demi. tv ünitesi ile yatak odası, yanlış hatırlmaıyosam.

sağol bilom eh işteelimden geldiğince derli toplu olmaya çalışıyorum gerçi bu aralar saldım kendimi hem taşınacam diye hemde elim ayağım kalkmıyo:97: gelen kiracı arkamdan pismiş demese keşke

aynen öyle bu eve göre yaptırmıştık yatak odasını üniteyi gittiğim eve nasıl sığdıracam bilmiyorum
aslında eşim bana destek olsa bu kadar kafama takmam o hiç istemedi taşınmayı şimdi bi aksilik çıkacak falan diye ödüm kopuyor.. bişi diyecek diye

ne uygunmuş sizin orası. biz ilçeyiz güya.

anlıyom. olmasa hemne seni suçlayacak galiba. ah erkekler. o hiç düşünmüyomu peki burda kalsak kim bakacak bu çocuğa diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…