Nöbetçi Muhabbetçi

o hergün deniz kıyısında kahve içiyo kız. ondan dedim. akıllım sen teklif edecen ondan gözüne gir biraz

anam siizn tuvalat batmaz ki. iki m...çsınız akşama kadar evde de yoksunuz.

ayyyyyyyyyyyyyy çatlayacam kız bilooo

haklısın he akşamdan akşama giriyoz oda girersek yane belli olmuyo

ay Allahımmm bilo espirilerin süper yaaa

bende hala gülüyorum

mutfak dolabını açıp bardak alıcaktım ama utandım açmadım

geçtin geçtin canım 100 puan aldın

herşey tamamda şu mutfak dolabı düzenim gerçekten sıfır. kendime ben bile sinir oluyom. o kadar dağıtıyomki dolap içlerni.

saol canım teşekkür ederim inşallah oda olur bi gün Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

maşallah ne güzel bi evin var ışıl ışıl. şagiyle donatmışın heryeri. çok beğendim. Bi soru: Mutfağın kaç metreydi ve kaça para tuttu. Ankastre fiyatları hariç. Ayrıca onlara ne kadar ödedin.
Ayrıca evime evime koysana resimleri.

beğenmenize sevindim saolun mutfağın kaç metre olduğunu bilmiyorum mobilyaları 2 küsür tuttu 1250 de marangoza verdik marangoz tanıdık eşimin dayısı bide mermerde 500 dü sanırım ama mutfağım çok küçük benim
evim evime koymam sanırım birsürü tanıdık giriyo kk ya tanırlar sonra deşifre olurum

evet bende bayıldım ona ya. Pufuna bittim hele. Ayrıca dekorlarda çok hoş olmuş. Holun duvarı mesela . Ne kadar güzel ve değişik bi hava katmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…