o hergün deniz kıyısında kahve içiyo kız. ondan dedim. akıllım sen teklif edecen ondan gözüne gir biraz
anam siizn tuvalat batmaz ki. iki m...çsınız akşama kadar evde de yoksunuz.
bende hala gülüyorum
mutfak dolabını açıp bardak alıcaktım ama utandım açmadım
geçtin geçtin canım 100 puan aldın
saol canım teşekkür ederim inşallah oda olur bi gün Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahdilekcim evin çok güzel güle güle ağız tadıyla oturun inşallah.şimdi tek eksik evde koşturacak etrafı dağıtacak bi bebişoda en kısa zamanda nasip olur inşallahhh
salondaki koltuk takımına bayıldım hele yeşil en sevdiğim renk yastıkların çok koşuma gitti:97:
evet bende bayıldım ona ya. Pufuna bittim hele. Ayrıca dekorlarda çok hoş olmuş. Holun duvarı mesela . Ne kadar güzel ve değişik bi hava katmış.
o hergün deniz kıyısında kahve içiyo kız. ondan dedim. akıllım sen teklif edecen ondan gözüne gir biraz
anam siizn tuvalat batmaz ki. iki m...çsınız akşama kadar evde de yoksunuz.
ayyyyyyyyyyyyyy çatlayacam kız bilooo
Haklısın he akşamdan akşama giriyoz oda girersek yane belli olmuyo
Ay allahımmm bilo espirilerin süper yaaa
Dilekcim evin çok güzel güle güle otur canım
yapoooo geldim bekliyorum
Cadummm
mandalina
formumdayım yane:86:
tamam sözünü tutcam dadlum
evet evet maşallahçimçikle kız totoyu
iyi edersin. karlı çıkacak olan sensin. dileğin evini görmüş olacaksın. az bişey değil bu. unutma bu iyiliklerimi
taş gibi toto nen çimdik işlemiyo:86:
tekme atalım en iyisi:86:
napsakki şimdi bilemedim
tuğba bilge öldüm len burda demek terlik neyim attın hee az çakal deilsin hee gelinin yandı senin
ben eklediğim zaman mobilyaların üzerini vücut sağlığını düşünüyasan sakın elleme. terliğini bi atarsan bi daha bulaman . benden söylemesi.
tekme atalım en iyisi:86:
ölme nen misafiirn gelecek daha . iki saattir kıza seni methediyoz. şimdi çalar kapını
gelsin buyursun zili çaldı açtım kapıyı bekliyom kapıda ama gelemedi hala
gördüm börekte yapmışın.
atlabörekmiiiineyliiiii
bilo kalk gız bizde gidek
naz yapıyordum böğrek olunca naz maz kalmadı geldim
atla
sen çekil bakıyım şurdannaz yapıyomuş böreğin hepsini biz yiyecez yapoyla . dur tubiyide alak. oda yesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?