Nöbetçi Muhabbetçi

din don din don din don, din külot din külot
biz geldik dilekk aç kapıyı
din kilot
Buda dileğin yüz ifadesi önce
Sonra
Daha sonra
Ardınadan

çok konuşma servise başla
Sabah kahvaltı yapmadığım ne kadar belli oluyor demi. Allah insanı açlıkla terbiye etmesin. Tüm medeniyetim kayboldu birden

ben kahvaltı yaptımda noldu herkeşten çok ben açımmmmmmmmmmm

atla

sen çekil bakıyım şurdan naz yapıyomuş böreğin hepsini biz yiyecez yapoyla . dur tubiyide alak. oda yesin

gelsin buyursun zili çaldı açtım kapıyı bekliyom kapıda ama gelemedi hala

huzurlu mutlu günlerde otur adaşım şu hoşdeki taş duvar görünümü kağıtmı gerçek taşmı onun grili olanı ve kağıt olanını arıyorum bende yatak odama bu arada davlumbazın markası arçelikmi memnunmusun ondan

çok güzel evin Allah huzurla sağlıkla ağız tadıyla oturmayı nasip etsin

din kilot

ben kahvaltı yaptımda noldu herkeşten çok ben açımmmmmmmmmmm
sen iki canlısın

günaydın kıslar
biri " börek var " mı dedi???
böreğe bi müşteri daha çıktı iyimi.
neyse önce hoşgeldin diyim
bilo çaktırmadan bi ikide çantaya börek at. yolda giderken yeriz

dur la bi hoş beş edek bi sarılıp öpüşek bi elini öpem önce para neyim verisin belki
kız önce bi karnımızı doyurak. sende benden görgüsüz çıktın haa

huzurlu mutlu günlerde otur adaşım şu hoşdeki taş duvar görünümü kağıtmı gerçek taşmı onun grili olanı ve kağıt olanını arıyorum bende yatak odama bu arada davlumbazın markası arçelikmi memnunmusun ondan

çok güzel evin Allah huzurla sağlıkla ağız tadıyla oturmayı nasip etsin[/QUOTE]

saol canım hepimiz için Rabbim güzel günler göstersin inşallah sende ev yaptırıyosun dimi yanlış hatırlamıyosam taş canım kağıt deil taş döşettik davlumbazın markası siemen canım mutfaktaki buzdolabı hariç hepsi siemens daha pek kullanmadım borusu dışarıya çıkarılcak bikaç işlemi var ama çok güçlü çekiyo çalıştırınca

tuğba bilge öldüm len burda demek terlik neyim attın hee az çakal deilsin hee gelinin yandı senin

seninde o döner koltuğuna oturdum kendimi döndürdüm başım döndü

gelinim olurda birde tertipsiz olursa bilmem yakar gecerim sanırım.

yok yaa güzellikle temizliğin önemini anlatırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…