Nöbetçi Muhabbetçi

saol canım hepimiz için Rabbim güzel günler göstersin inşallah sende ev yaptırıyosun dimi yanlış hatırlamıyosam taş canım kağıt deil taş döşettik davlumbazın markası siemen canım mutfaktaki buzdolabı hariç hepsi siemens daha pek kullanmadım borusu dışarıya çıkarılcak bikaç işlemi var ama çok güçlü çekiyo çalıştırınca[/QUOTE]

amin inşallah

evet benim evimde bitti bir kaç ufak şeyler kaldı ustalarla başım belada

davlumbazın benimkine benziyor ama benimki arçelik o yüzden sordum borusunu dışarı çıkarmadan filitre ilede kullanabiliyorsun

duvar çok hoş durmuş ben kağıt arıyorum istediğim gibi bir bulamadım

tekrar güle güle otur evinde

seninde o döner koltuğuna oturdum kendimi döndürdüm başım döndü

gelinim olurda birde tertipsiz olursa bilmem yakar gecerim sanırım.

yok yaa güzellikle temizliğin önemini anlatırım

çok güzel anlatoyon tubi bayıldım:26:

kelebek bacım başını börekten kaldırda bi selam ver kı. geldiğinden beri tıkınıyon

kelebekkkkk hoşgeldin nasılsın

günaydın bacım he misafirliğe geldik börek yicez
gel sende bi sandalye çek yanımıza

böreğe bi müşteri daha çıktı iyimi.
neyse önce hoşgeldin diyim

hoşbuldum bizim patron tükkanı terk ediverdi gari bende misafirliğe çıktım dolanıyom ne edem

datlum benim böreklerde senin olsun kıs ne olcek... ben zati diyetteyim artıkın börek yiyemiyom
iki tatlı sohbet bir de şekersiz çay yeter bana...

parisim geldim canım bamyamız ne yapıyor...

seninde o döner koltuğuna oturdum kendimi döndürdüm başım döndü

gelinim olurda birde tertipsiz olursa bilmem yakar gecerim sanırım.

yok yaa güzellikle temizliğin önemini anlatırım

dön bacım dön gelen bütün çocuklar tepesinde dönüp duruyolar bozuldu biride aradık geldiler deiştirdiler altını valla
gelin kaynana toprağından olurmuş inşallah senin gelininde sana benzer

bamyanızdaa iyi teyzesi bugün ağrı veriyo bana yaramaz şey. büyüyomu napıyosa içerde

ben kaçtım kızlar dün mutfak dolaplarını indirdim yıkadım yerleştirdim bugünde dolabın dışını silip fırın ve buz dolabınıda temizledikten sonra işim bitti demektir öptüm

hepinizi saatte 12 oldu heydi gidin öğlen yemeğine hade bakimmmm

bu arada yapocum evin çok güzelmiş kuzucum çok zevkli döşemişsin güle güle oturun dicem ama taşınıcan inşallah bu güzel eşyalarınla yeni evinde huzurla sağlıkla oturursunuz...

mandişim sen ne zaman taşınıyosun bacımm

bir de bu arada kim yeni koltuk almış ben neden göremiyomm güle güle kullanın inşallah huzurla...

diyettesin haa.hımm anladım canım.

Eklentiler

• $824066481add2e9.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 28

güle güle tubiş kolay gelsin bacım

güle güle canım kolay gelsin:80:

inşallah kelebekcimm inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh.Aminnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…