huzurlu mutlu günlerde otur adaşım şu hoşdeki taş duvar görünümü kağıtmı gerçek taşmı onun grili olanı ve kağıt olanını arıyorum bende yatak odama bu arada davlumbazın markası arçelikmi memnunmusun ondan
çok güzel evin Allah huzurla sağlıkla ağız tadıyla oturmayı nasip etsin
seninde o döner koltuğuna oturdum kendimi döndürdüm başım döndü
gelinim olurda birde tertipsiz olursa bilmem yakar gecerim sanırım.
yok yaa güzellikle temizliğin önemini anlatırım
ayy çok duygulandım yaaaa
herifim bile bana böyle dimediii
haklısın kankitomçünkü aramızda cinsiyet farkı var canım.
kelebek bacım başını börekten kaldırda bi selam ver kı. geldiğinden beri tıkınıyon
kelebekkkkk hoşgeldin nasılsın
günaydın bacım he misafirliğe geldik börek yicez
gel sende bi sandalye çek yanımıza
böreğe bi müşteri daha çıktı iyimi.
neyse önce hoşgeldin diyim
seninde o döner koltuğuna oturdum kendimi döndürdüm başım döndü
gelinim olurda birde tertipsiz olursa bilmem yakar gecerim sanırım.
yok yaa güzellikle temizliğin önemini anlatırım
hoşbuldum bizim patron tükkanı terk ediverdi gari bende misafirliğe çıktım dolanıyom ne edem
datlum benim böreklerde senin olsun kıs ne olcek... ben zati diyetteyim artıkın börek yiyemiyom
iki tatlı sohbet bir de şekersiz çay yeter bana...
parisim geldim canım bamyamız ne yapıyor...
kelebek bacım başını börekten kaldırda bi selam ver kı. geldiğinden beri tıkınıyon
diyettesin haa.hımm anladım canım.hoşbuldum bizim patron tükkanı terk ediverdi gari bende misafirliğe çıktım dolanıyom ne edem
datlum benim böreklerde senin olsun kıs ne olcek... ben zati diyetteyim artıkın börek yiyemiyom
iki tatlı sohbet bir de şekersiz çay yeter bana...
parisim geldim canım bamyamız ne yapıyor...
ben kaçtım kızlar dün mutfak dolaplarını indirdim yıkadım yerleştirdim bugünde dolabın dışını silip fırın ve buz dolabınıda temizledikten sonra işim bitti demektir öptüm
hepinizi saatte 12 oldu heydi gidin öğlen yemeğine hade bakimmmm
ben kaçtım kızlar dün mutfak dolaplarını indirdim yıkadım yerleştirdim bugünde dolabın dışını silip fırın ve buz dolabınıda temizledikten sonra işim bitti demektir öptüm
hepinizi saatte 12 oldu heydi gidin öğlen yemeğine hade bakimmmm
inşallah kelebekcimm inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh.Aminnnbu arada yapocum evin çok güzelmiş kuzucum çok zevkli döşemişsin güle güle oturun dicem ama taşınıcan inşallah bu güzel eşyalarınla yeni evinde huzurla sağlıkla oturursunuz...
mandişim sen ne zaman taşınıyosun bacımm
bir de bu arada kim yeni koltuk almış ben neden göremiyomm güle güle kullanın inşallah huzurla...
aman aman dil çıkarma kız. şaka ettim.
zaten bu ilaçlar yüzünden aldım başımı gittim insan accuk yardımcı olur eski hemşosuna dimi ama...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?