ne ilacı kullanıyon hemşom.
demir ve b12 kan ilacı kimini zayıflatıyomuş mikroplar beni şişirdi bıraktım artıkın ama kiloları aldık bi kere...
sıkma canını. ama zayıflayacam diyede kaznsızlaşma sakın. o kadar ilaç içmişsin
bu arada yapocum evin çok güzelmiş kuzucum çok zevkli döşemişsin güle güle oturun dicem ama taşınıcan inşallah bu güzel eşyalarınla yeni evinde huzurla sağlıkla oturursunuz...
mandişim sen ne zaman taşınıyosun bacımm
bir de bu arada kim yeni koltuk almış ben neden göremiyomm güle güle kullanın inşallah huzurla...
kaçtan kaça inecen canım.umarım hem eski kiloma dönüp hemde demir ve b12 depoalrımı doldurmuş olurum...
kelebek sanırım ben taşınamıycam çünkü ustaları öldürme gibi planlarım var ee sonrada hapis derken bilemiyorum
ufak tefek şeyler kaldı ahh bir bitse
parisimdemi evini koydu kaçırdımmı nerede bAkayım bende
kaçtan kaça inecen canım.
ne kadar uzun sürdü senin işler. mailkane falanmı yaptırıyon canım
enem sölemiyim kızzz çok fena benim durumlar....
normalde 60 tan yukarı çıkmazdım...
sonradan 2 doğum bi düşük derken 70 lerde takıldım şincik ilaçlarla nerdeyse 80 lere dayandım
yani offff offff 20 kilocuk vermem gerek.....
kaçtan kaça inecen canım.
ne kadar uzun sürdü senin işler. mailkane falanmı yaptırıyon canım
hee bende yeni yapılmış ev aldında onla uğraşıyon sandımdı canım. allah şu dünyada bi doktorun bide usatanın eline düşürmesin. nazlandıkça nazlanırlar. malikane yaptırdığın günlerde gelri inşallah canım. merakla bekliyom evinin son haliniuzunmu dadlum temeli atılmamıştı evi aldığımda 2011 şubat sonları filandı sanırım müthait koca siteyi dört beş ayda bitirdi içindeki uafk tefek işleri ustalar kaç aydır bitiremedi hele mutfak tam yılan hikayesi üç ay önce verdiğim mutfak siparişim hala tam olarak bitmedi hemde 15 dakikalık işi var gelip yapmıyor demek malikhane yaptırsam ne kadar bsürer altı üstü minicik apartman dairesi bu kadar uğraştırdıysa malıkhane uuuuuu ömrüm yetmez
bilo ve diğer hamilelik yaşamış tecrübeli bayanlar benim ağzım zehir gibi yaaa şeker yemekten bıktım artık niye böylekigeçecekmikii
hepiniz burdaymışınız aaaa
bende oryaa bakar dururum kimseden ses çıkmaz
hepiniz burdaymışınız aaaa
bende oryaa bakar dururum kimseden ses çıkmaz
3 aydan sonra geçer inşallah canımmm
bir taraftan yemek yiyorum bir taraftan yazıyorum size
mandiş ekledin mi resim merak ettim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?