daha iyileri senin olsun canım inşallah..onedenle çok sık alışveriş yapmıyorum açıkçası..oh maşallah güle güle kullan canım. evet büyük şeyler olunca insanın biraz kısması gerekiyo. valla hiç eksik bitmiyoki. onu bitiriyon başka bişey çıkıyo. allah azğı tadı ve aldığın şeyi güle güle kullanmayı nasip etsin.
hazal
internet çok yavaşşşşşşş
geldik sultiş teyzesii. anasağlığa gitmiştik..randevumuz vardı.kalp atışını dinletti hemşire teyze
daha iyileri senin olsun canım inşallah..onedenle çok sık alışveriş yapmıyorum açıkçası..
hoş geldin yapom. ne güzel bişey ya .
ayyy yapom ya ne güzeldir şincik o pıtpıtpıtpıt rabbim sağlık versin inşallahhh
kısçeler ben oğluşumu okuldan almaya gidiyorum gelicem burada olursanız devam ederiz...
olmazsanız hepicinizi öptümmm
hoşgeldin canım. ne haber nasılsın. bende özledim toplaşmayı ya . iyi denk geldik valla
hoşbulduk bilo tiyzeee
yaf şu netten alışveriş yapmasını bide ben öğrensem dicem ama herüf kartı vermiyo bana
hoşbulduk bilo tiyzeee
yaf şu netten alışveriş yapmasını bide ben öğrensem dicem ama herüf kartı vermiyo bana
nakit alınıyomu netten:26:
h.b canim iyim cnm sen nasilsin?
yapooo nabersin bebis nasil cinsiyeti belli oldumu bak kiz olacak icimden ole geciyo oncelikle saglikliolsun tabi.
netten bende alisveris yapiyorumburda ama kapalilara gore fazla secenek yok maalesef ayakkabi ve uzun elbiseler aliyorum.
cıkssss. maaselef. yalnız kartı olanlar yapabiliyo.
kac mesaj cikmis yahuu :S hosbulduk kizlar dilekcim iyiyiz biz canim yusufta iyi uyuyor simdi. ben kaynanam gildeyim onlar turkiyede bende kaynim okula gidiyor bende buraya geldimona bakmak icin bizde havadisler boyle sen nasilsin cnm
nakit alınıyomu netten:26:
iyiym tatlım sen nasılsın
evet belli olduuhislerin çıktı kızım olacak inşallahhhh
anam hepiciğiniz toplanmışsınız buraya ben yanlız kovboy kalmışım sokak kapısında
bankamatiğim var onladamı yapamıyomtek çekim yapsam olmamı
iyi olmanıza sevindim paşada uyusun sende dinlenirsin birazcanım bende iyiyim çok şükür bildiğin gibi işte tükkanı bekliyom
bu kızını mandalina gelin alıcakmış birdahakida kız olursa ben oğluma alırım artıkın..iyiym tatlım sen nasılsın
evet belli olduuhislerin çıktı kızım olacak inşallahhhh
ben bilmeyenlere öğretiyorum ,takıl bana :)))ayy Allah ım yhaböyle yerleri bir ben bilmiyorum yha kısss nerede olduğunu söylesen bizde seni ansak her alışverişte iyi ka var diye omamı
herkes burda tabi ,çünkü konu damardan ,alışveriş konusu :)))slm millet gözlerim yaşardı vallaherkez burda gibi hee napıyosunuz bilge hoşgeldin yoktun hayırdır bi sorun yok dimi
ben de asla netten kıyafet alamam ..üzerimde görmediğim şeyi alamam ben ..giyeceğim yakıştımı yakışmadımı bedeni ii durdumu durmadımı görmem lazım ..hem netten kıyafete güvenmiyorum ben ..başka şey olabilir ama bazen defolu filan geliyormuş ,iade edebiliyorsun ama netten getirtene kadar gidip alırım daha ii ..kızlar size önerim nette iyice arştırıp öyle yapın alışveriş..morhipoda 34 lira olan buluz..markafonide 36 lira..bazende tam tersi olabiliyor..
aynen ..bi de ben çalışıyorum ..her gün değişik giyinmem gerekiyor ..ucuz da olunca alıyorum valla .hem herşey gençlikte güzel ..sen ac bizde alisveris yapariz
ooo baya iyiymis fiyatlari.
amaan alin be dünyaya kac kere gelcez
yok ula ankaradayım :))küççük kurba güccük kurba kuyruğun neredeeeeee
vay beeeeeeeeeeeeee. ama sen istanboldasın. herşey bol orda
peehhhh
evli olunca bekarkenki gibi olmuyo bir sürü eksik çıkıyo..bakıma fırsat kalmıyo pek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?