Nöbetçi Muhabbetçi

daha iyileri senin olsun canım inşallah..onedenle çok sık alışveriş yapmıyorum açıkçası..

ayyy yapom ya ne güzeldir şincik o pıtpıtpıtpıt rabbim sağlık versin inşallahhh

kısçeler ben oğluşumu okuldan almaya gidiyorum gelicem burada olursanız devam ederiz...

olmazsanız hepicinizi öptümmm

hoşgeldin canım. ne haber nasılsın. bende özledim toplaşmayı ya . iyi denk geldik valla

h.b canim iyim cnm sen nasilsin?

hoşbulduk bilo tiyzeee

yaf şu netten alışveriş yapmasını bide ben öğrensem dicem ama herüf kartı vermiyo bana

yapooo nabersin bebis nasil cinsiyeti belli oldumu bak kiz olacak icimden ole geciyo oncelikle saglikliolsun tabi.

netten bende alisveris yapiyorumburda ama kapalilara gore fazla secenek yok maalesef ayakkabi ve uzun elbiseler aliyorum.

iyiym tatlım sen nasılsın
evet belli olduuhislerin çıktı kızım olacak inşallahhhh

kac mesaj cikmis yahuu :S hosbulduk kizlar dilekcim iyiyiz biz canim yusufta iyi uyuyor simdi. ben kaynanam gildeyim onlar turkiyede bende kaynim okula gidiyor bende buraya geldimona bakmak icin bizde havadisler boyle sen nasilsin cnm

iyi olmanıza sevindim paşada uyusun sende dinlenirsin biraz canım bende iyiyim çok şükür bildiğin gibi işte tükkanı bekliyom

iyiym tatlım sen nasılsın
evet belli olduuhislerin çıktı kızım olacak inşallahhhh

bende iyiyim cnm, anaaaa kiz cok sevindim sende kiz istiyodun dimi saglikla kucagina la insaallah.

kiz cocugu demisken bilooo ben ruyamda kiz cocuk doguruyordum neye isarettir bi yorumlarmisin?:26:

ayy Allah ım yha böyle yerleri bir ben bilmiyorum yha kısss nerede olduğunu söylesen bizde seni ansak her alışverişte iyi ka var diye omamı
ben bilmeyenlere öğretiyorum ,takıl bana :)))
ankaradamısın sen ?
slm millet gözlerim yaşardı valla herkez burda gibi hee napıyosunuz bilge hoşgeldin yoktun hayırdır bi sorun yok dimi
herkes burda tabi ,çünkü konu damardan ,alışveriş konusu :)))
kızlar size önerim nette iyice arştırıp öyle yapın alışveriş..morhipoda 34 lira olan buluz..markafonide 36 lira..bazende tam tersi olabiliyor..
ben de asla netten kıyafet alamam ..üzerimde görmediğim şeyi alamam ben ..giyeceğim yakıştımı yakışmadımı bedeni ii durdumu durmadımı görmem lazım ..hem netten kıyafete güvenmiyorum ben ..başka şey olabilir ama bazen defolu filan geliyormuş ,iade edebiliyorsun ama netten getirtene kadar gidip alırım daha ii ..

sen ac bizde alisveris yapariz

ooo baya iyiymis fiyatlari.

amaan alin be dünyaya kac kere gelcez
aynen ..bi de ben çalışıyorum ..her gün değişik giyinmem gerekiyor ..ucuz da olunca alıyorum valla .hem herşey gençlikte güzel ..

küççük kurba güccük kurba kuyruğun neredeeeeee

vay beeeeeeeeeeeeee. ama sen istanboldasın. herşey bol orda
peehhhh
yok ula ankaradayım :))
evli olunca bekarkenki gibi olmuyo bir sürü eksik çıkıyo..bakıma fırsat kalmıyo pek

ben bakıma her zaman fırsat bulurum ..giyime kuşama da ..

kurabiyede vardı ama az önce ben yidim çayla idare et bacım
taşındın galiba dimi hayırlı olsun canım güzel günlerde oturmayı nasip etsin Rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…