gir bacım içeri gir çok soğuk donmuşundur dur ben bi çay koyem sana da iç için ısınsın
iyi olmanıza sevindim paşada uyusun sende dinlenirsin birazcanım bende iyiyim çok şükür bildiğin gibi işte tükkanı bekliyom
müjde canım. hayır olsunbende iyiyim cnm, anaaaa kiz cok sevindim sende kiz istiyodun dimi saglikla kucagina la insaallah.
kiz cocugu demisken bilooo ben ruyamda kiz cocuk doguruyordum neye isarettir bi yorumlarmisin?:26:
anam hepiciğiniz toplanmışsınız buraya ben yanlız kovboy kalmışım sokak kapısında
evet tatlım dinlettiler. hemşireler tam dinliyodu birden bi yer değiştirdi hemşirelerde gülmeye başladı bak görüyomusun kaçtııııııı diyolarr :)))kapıda ödeme se.çeneği olan varsa alabilirsin sanırım
kalp atışlarınımı dinlediniz canım ne güzel maşallah kızçemize bi prenses daha gelcek bakalım
evet hazalcım kız istiyodum. eğer doktor yanlış gördüyse şoka girerimmbende iyiyim cnm, anaaaa kiz cok sevindim sende kiz istiyodun dimi saglikla kucagina la insaallah.
kiz cocugu demisken bilooo ben ruyamda kiz cocuk doguruyordum neye isarettir bi yorumlarmisin?:26:
amanın dünürüm gel gir içerii sovukta kalmaanam hepiciğiniz toplanmışsınız buraya ben yanlız kovboy kalmışım sokak kapısında
kızım olursa bidaha neden olmasınnnnbu kızını mandalina gelin alıcakmış birdahakida kız olursa ben oğluma alırım artıkın..
ben bilmeyenlere öğretiyorum ,takıl bana :)))
ankaradamısın sen ?
yok ula ankaradayım :))
ben bakıma her zaman fırsat bulurum ..giyime kuşama da ..
ankaradamısın sen ?
herkes burda tabi ,çünkü konu damardan ,alışveriş konusu :)))
ben de asla netten kıyafet alamam ..üzerimde görmediğim şeyi alamam ben ..giyeceğim yakıştımı yakışmadımı bedeni ii durdumu durmadımı görmem lazım ..hem netten kıyafete güvenmiyorum ben ..başka şey olabilir ama bazen defolu filan geliyormuş ,iade edebiliyorsun ama netten getirtene kadar gidip alırım daha ii ..
aynen ..bi de ben çalışıyorum ..her gün değişik giyinmem gerekiyor ..ucuz da olunca alıyorum valla .hem herşey gençlikte güzel ..
ellerine sağlık böcüküm şöyle sobanın yanına kıvrılayım hemen
başka kimin bebişi oluyor neyi kaçırdım ben
ay ne güzel 55 kilo haaacok yaramaz ya durmuyor yerinde bende 55 kiloya dusmusum 10 kilo gitti dogumdan beri
kız sende laz damarı var sanırım sözünü geçiren birine benziyorsun..ah ah saçlarım süpürge oldu taksitlerdi aile sorunlarıydı ev işiydi derkeneben bilmeyenlere öğretiyorum ,takıl bana :)))
ankaradamısın sen ?
herkes burda tabi ,çünkü konu damardan ,alışveriş konusu :)))
ben de asla netten kıyafet alamam ..üzerimde görmediğim şeyi alamam ben ..giyeceğim yakıştımı yakışmadımı bedeni ii durdumu durmadımı görmem lazım ..hem netten kıyafete güvenmiyorum ben ..başka şey olabilir ama bazen defolu filan geliyormuş ,iade edebiliyorsun ama netten getirtene kadar gidip alırım daha ii ..
aynen ..bi de ben çalışıyorum ..her gün değişik giyinmem gerekiyor ..ucuz da olunca alıyorum valla .hem herşey gençlikte güzel ..
müjde canım. hayır olsun
gel gel. donacan orda
evet tatlım dinlettiler. hemşireler tam dinliyodu birden bi yer değiştirdi hemşirelerde gülmeye başladı bak görüyomusun kaçtııııııı diyolarr :)))
evet hazalcım kız istiyodum. eğer doktor yanlış gördüyse şoka girerimm4 boyutluda erkek görünüyomuş bide
amanın dünürüm gel gir içerii sovukta kalma
kızım olursa bidaha neden olmasınnnn
ben ankaradayım
bana üğret gıııııııııı
sıhhıyedeki sosyete pazarına gidiyonmu
ben ankaradayım
bana üğret gıııııııııı
sıhhıyedeki sosyete pazarına gidiyonmu
vii ankaradamısın sen . nerelerden alıyon kız ver adreslerini. bilek bizde
kestanede vereiymmi canım
ay ne güzel 55 kilo haaa
kız sende laz damarı var sanırım sözünü geçiren birine benziyorsun..ah ah saçlarım süpürge oldu taksitlerdi aile sorunlarıydı ev işiydi derkene
geldim yettim dadlum nasılsın
dünürüm bamyamın kardeşinedemi talip var yoksa
ankaradamısın sen ?
rahmetli kayınvalidem görümcem sözünü geçiren insanlardı ne bileyim mandişim..vir vir canım çekti akşama alayım bende :))
cry laz damarı her halukarda işe yaramıyor hatta adı çıkmış inat sayılmaz bizimki :))
ankaradayım tabiki ..yukarda yazdım datlu bakıvervii ankaradamısın sen . nerelerden alıyon kız ver adreslerini. bilek bizde
ay ne güzel 55 kilo haaa
kız sende laz damarı var sanırım sözünü geçiren birine benziyorsun..ah ah saçlarım süpürge oldu taksitlerdi aile sorunlarıydı ev işiydi derkene
öncelikle hayırlı olsun paris
sonracığıma evet gitmemmi müdavimiyim ..
onun dışında ankaradaki çoğu sosyete pazarlarına gidiyorum ..
mango ,zara ,mark spencer markalarının ürünleri var orjinal ..
geçen sene 10 tlye bir sürü zaranın elbiselerinden aldım ..
gçen 5 tlye mangonun kışlık pantolonunu aldım ..
bi de bu işe yatkınsan oldu bu iş :))
ben ucuz ve ii malı hemen görür bulurum ..
maltepe sosyete pazarına da gidiyorum ..
kızılay alt çarşıya takılıyorum bazen orda da ucuz ve güzel şeyler oluyor ...
açık bayanlara göre hele yazlık filan çok şey oluyor ..
ben kapalıyım bizim alanımız daha dar ama yine de buluyorum :))
gözlerime baksana bi :)))
felfecir okuyo mübarek :)))
iyiim mandişim sen nansılsın. elleirn donmuş kızgeldim yettim dadlum nasılsın
dünürüm bamyamın kardeşinedemi talip var yoksa
adres ver bacım adresöncelikle hayırlı olsun paris
sonracığıma evet gitmemmi müdavimiyim ..
onun dışında ankaradaki çoğu sosyete pazarlarına gidiyorum ..
mango ,zara ,mark spencer markalarının ürünleri var orjinal ..
geçen sene 10 tlye bir sürü zaranın elbiselerinden aldım ..
gçen 5 tlye mangonun kışlık pantolonunu aldım ..
bi de bu işe yatkınsan oldu bu iş :))
ben ucuz ve ii malı hemen görür bulurum ..
maltepe sosyete pazarına da gidiyorum ..
kızılay alt çarşıya takılıyorum bazen orda da ucuz ve güzel şeyler oluyor ...
açık bayanlara göre hele yazlık filan çok şey oluyor ..
ben kapalıyım bizim alanımız daha dar ama yine de buluyorum :))
gözlerime baksana bi :)))
felfecir okuyo mübarek :)))
inşallah canımm..bu arada yeni kizlar gelmis zamanla tanisiriz artik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?