Nöbetçi Muhabbetçi

mecbur tatlım ya gitmesem batarım kesin.inşallah hayırlısıyla gidip gelirizz bebişimle

hayırdır polişim niye kıskandı senün herüf kimden kıskandıı

mecbur tatlım ya gitmesem batarım kesin.inşallah hayırlısıyla gidip gelirizz bebişimle

hayırdır polişim niye kıskandı senün herüf kimden kıskandıı

kiz dün aksam üst komsumun annesi ablasi gil gelmislerdi benide cagirdi gel diye almirayi cok seviyorlar biraz sevelim dedi esimde köpeklerin yemegini vermemisti ben gideyim dükkana yemeklerini vereyim sende git gel dedi tamam dedim neyse ciktik o gitti bende ciktim.benim komsumun erkek kardesi var bankada calisiyor esimle tanisiyorlar ama esim niyeyse gicik oluyor ona adamda annesi gili almaya geldi ben hic adami görmedim kapida bekledi annesi gili aldi gitti benimkide arabayi park ederken onlarin ciktigini görmüs geldi sordu o evdemiydi diye yok dedim kapidan aldi gittiler ben hic görmedim anam cildirdi adam ee bende sinirlendim onun bos yere sinirlenmesine bostan yere tartistik anlicagin iste. sabahta öpmedim camdanda el sallamadim her sabah öper camdan el sallardim.

selammm ben geldim :87:
hoşgeldin canımmmmm

ne gereksiz bi kıskançlık olmuş yok yere seni üzmüş kırmış.adamı görsen ne olacakki yani anlamıyom bu erkekleri yafff.

hoşgeldin canımmmmm

ne gereksiz bi kıskançlık olmuş yok yere seni üzmüş kırmış.adamı görsen ne olacakki yani anlamıyom bu erkekleri yafff.

hosbulduk cnm benim nasilsin minik prensesimiz nasil?

polyy esin tum erkekler gibi sebebsiz kiskanclik yapmis uzulme cnm.
ah su erkekler

hoşgeldin canımmmmm

hic iste.
kiz bu günde dogum günü.
hosbulduk cnm nasilsiniz? bana yaklasmayin hastalik saciyorum :2::2::2::2:
ailecek hasta olduk

iyim canim gecmis olsun.
eh soguklar geldi artik dikkat edin.

ah su erkekler
iyiyiz tatlım bizde hasta olmuşuz ama hafif atlatıyoruz şükür
sanada geçmiş olsun canımm

hic iste.
kiz bu günde dogum günü.

iyim canim gecmis olsun.

tamda zamanını bulmuş.. şimdi konuşsan bi türlü konuşamasan bi türlü

ah su erkekler

sebebsizki ne sebebsiz komik yani biliyorumki dayanamaz aksama dogru gelir özür diler
bugunde dogum günü pasta yapsammiki:26:

hic iste.
kiz bu günde dogum günü.

iyim canim gecmis olsun.

iyiyiz tatlım bizde hasta olmuşuz ama hafif atlatıyoruz şükür
sanada geçmiş olsun canımm

tamda zamanını bulmuş.. şimdi konuşsan bi türlü konuşamasan bi türlü
sagolun kizlar yapom sizede gecmis olsun hamileyken grip olmak beter bisiy tecrubelerime dayanarak konusuyorum hap filanda icilmiyor zaten, neyseki seninki haifmis.
sebebsizki ne sebebsiz komik yani biliyorumki dayanamaz aksama dogru gelir özür diler
bugunde dogum günü pasta yapsammiki:26:

sen yap cnm senden ozur dleyecegine eminsen yap cnm. yok ozur dilemezse verme pastayi :26:

demi
napsamki:26:.........

sağol hazalcımm

bencede yap canım pasta hazır dursunn.özür dilerse kesersiniz. dilemezsede sen yine çıkarırsın buyur doğum günü kutlu olsun tripli bi şekilde oda hatasını anlar belkimmm

özür dilemezse pastayi suratina yapistirayim

ay bi kere ablam esine pasta yapmis bi elinde cocuk bi elinde pasta kapiyi acmaya calisiyormus pasta bi anda yere kapaklanmis ne üzülmüs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…