hg.seni diğer konundan biliyorum ..ALLAH sabır versin ..çok zor bir durum ..
hangi konu kiz
ay pardon polyanalar karışmış :)))
neyseki o olma zaten ALLAH KORUSUN ..
şu konuyla karıştırdım da
http://www.kadinlarkulubu.com/esi-esinin-ailesi/483883-caresi-bulunur.html
ahh canim meraklandik valla cok sükür bi sorun yokmus
kiz nasil gidecen niye seni gönderiyorlarki hamile oldugunuda biliyorlar anlayissiz insanlar kizdim bak
allah saglik güc kuvvet versinde git gel saglicakla insallah
herkese selem bu arada.
dün esimle cok siddetli bi kavga ettik
adamin kiskanclik krizleri üstündeydi offff sinir oldum saat 10.30da uyudum
mecbur tatlım ya gitmesem batarım kesin.inşallah hayırlısıyla gidip gelirizz bebişimle
hayırdır polişim niye kıskandı senün herüf kimden kıskandıı
hoşgeldin canımmmmmselammm ben geldim:87:
kiz dün aksam üst komsumun annesi ablasi gil gelmislerdi benide cagirdi gel diye almirayi cok seviyorlar biraz sevelim dedi esimde köpeklerin yemegini vermemisti ben gideyim dükkana yemeklerini vereyim sende git gel dedi tamam dedim neyse ciktik o gitti bende ciktim.benim komsumun erkek kardesi var bankada calisiyor esimle tanisiyorlar ama esim niyeyse gicik oluyor ona adamda annesi gili almaya geldi ben hic adami görmedim kapida bekledi annesi gili aldi gitti benimkide arabayi park ederken onlarin ciktigini görmüs geldi sordu o evdemiydi diye yok dedim kapidan aldi gittiler ben hic görmedim anam cildirdi adam ee bende sinirlendim onun bos yere sinirlenmesine bostan yere tartistik anlicagin iste. sabahta öpmedim camdanda el sallamadimher sabah öper camdan el sallardim.
hosgeldin canim
hoşgeldin canımmmmm
ne gereksiz bi kıskançlık olmuş yok yere seni üzmüş kırmış.adamı görsen ne olacakki yanianlamıyom bu erkekleri yafff.
hic iste.hoşgeldin canımmmmm
ne gereksiz bi kıskançlık olmuş yok yere seni üzmüş kırmış.adamı görsen ne olacakki yanianlamıyom bu erkekleri yafff.
hosbulduk cnm nasilsiniz? bana yaklasmayin hastalik saciyorum :2::2::2::2:
ailecek hasta olduk
iyiyiz tatlım bizde hasta olmuşuz ama hafif atlatıyoruz şükürhosbulduk cnm benim nasilsin minik prensesimiz nasil?
polyy esin tum erkekler gibi sebebsiz kiskanclik yapmis uzulme cnm.
ah su erkekler
hic iste.
kiz bu günde dogum günü.
iyim canim gecmis olsun.
eh soguklar geldi artik dikkat edin.
hosbulduk cnm benim nasilsin minik prensesimiz nasil?
polyy esin tum erkekler gibi sebebsiz kiskanclik yapmis uzulme cnm.
ah su erkekler
iyiyiz tatlım bizde hasta olmuşuz ama hafif atlatıyoruz şükür
sanada geçmiş olsun canımm
tamda zamanını bulmuş.. şimdi konuşsan bi türlü konuşamasan bi türlü
hic iste.
kiz bu günde dogum günü.
iyim canim gecmis olsun.
eh soguklar geldi artik dikkat edin.
sagolun kizlar yapom sizede gecmis olsun hamileyken grip olmak beter bisiy tecrubelerime dayanarak konusuyorum hap filanda icilmiyor zaten, neyseki seninki haifmis.iyiyiz tatlım bizde hasta olmuşuz ama hafif atlatıyoruz şükür
sanada geçmiş olsun canımm
tamda zamanını bulmuş.. şimdi konuşsan bi türlü konuşamasan bi türlü
sebebsizki ne sebebsiz komik yanibiliyorumki dayanamaz aksama dogru gelir özür diler
bugunde dogum günü pasta yapsammiki:26:
demi
napsamki:26:.........
sagolun kizlar yapom sizede gecmis olsun hamileyken grip olmak beter bisiy tecrubelerime dayanarak konusuyorum hap filanda icilmiyor zaten, neyseki seninki haifmis.
sen yap cnm senden ozur dleyecegine eminsen yap cnm. yok ozur dilemezse verme pastayi :26:
sagolun kizlar yapom sizede gecmis olsun hamileyken grip olmak beter bisiy tecrubelerime dayanarak konusuyorum hap filanda icilmiyor zaten, neyseki seninki haifmis.
sen yap cnm senden ozur dleyecegine eminsen yap cnm. yok ozur dilemezse verme pastayi :26:
sağol hazalcımm
bencede yap canım pasta hazır dursunn.özür dilerse kesersiniz. dilemezsede sen yine çıkarırsın buyur doğum günü kutlu olsun tripli bi şekilde oda hatasını anlar belkimmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?