ahh canim meraklandik valla cok sükür bi sorun yokmus
kiz nasil gidecen niye seni gönderiyorlarki hamile oldugunuda biliyorlar anlayissiz insanlar kizdim bak
allah saglik güc kuvvet versinde git gel saglicakla insallah
herkese selem bu arada.
dün esimle cok siddetli bi kavga ettik
adamin kiskanclik krizleri üstündeydi offff sinir oldum saat 10.30da uyudum
hayırdır poly ne oldu ki:26:
ay ben bu sayfayı hiç görmemişim.kiz dün aksam üst komsumun annesi ablasi gil gelmislerdi benide cagirdi gel diye almirayi cok seviyorlar biraz sevelim dedi esimde köpeklerin yemegini vermemisti ben gideyim dükkana yemeklerini vereyim sende git gel dedi tamam dedim neyse ciktik o gitti bende ciktim.benim komsumun erkek kardesi var bankada calisiyor esimle tanisiyorlar ama esim niyeyse gicik oluyor ona adamda annesi gili almaya geldi ben hic adami görmedim kapida bekledi annesi gili aldi gitti benimkide arabayi park ederken onlarin ciktigini görmüs geldi sordu o evdemiydi diye yok dedim kapidan aldi gittiler ben hic görmedim anam cildirdi adam ee bende sinirlendim onun bos yere sinirlenmesine bostan yere tartistik anlicagin iste. sabahta öpmedim camdanda el sallamadimher sabah öper camdan el sallardim.
geçmiş olsun hazal. :2:hosbulduk cnm nasilsiniz? bana yaklasmayin hastalik saciyorum :2::2::2::2:
ailecek hasta olduk
hazır pasta siparişi ver. beni üzdüğün için bununla yetineceksn dehic iste.
kiz bu günde dogum günü.
iyim canim gecmis olsun.
eh soguklar geldi artik dikkat edin.
ay ben bu sayfayı hiç görmemişim.
hakkaten çok sebepsiz bi kıskançlık olmuş. adamı görsen o seni görse neyse ama görmemşin etmemişin.
geçmiş olsun hazal. :2:
hazır pasta siparişi ver. beni üzdüğün için bununla yetineceksn de
eh iste sacmalikay ben bu sayfayı hiç görmemişim.
hakkaten çok sebepsiz bi kıskançlık olmuş. adamı görsen o seni görse neyse ama görmemşin etmemişin.
geçmiş olsun hazal. :2:
hazır pasta siparişi ver. beni üzdüğün için bununla yetineceksn de
sagol cadu.
poly senin kiz gece kac kere kalkiyor kalkdimi mama filan yiyormu?
kıksnaç erkeği de hiç sevmem hee
biz kıskansak çocuk gibi davranıyor oluruz ama onlar mis gibi kıskanıyorlar valla
durduk yere mevzu yaratacaklar
ben olsam pasta filan yapmaz kıskanç kocaya pasta yok bundan sonra derdim
kıksnaç erkeği de hiç sevmem hee
biz kıskansak çocuk gibi davranıyor oluruz ama onlar mis gibi kıskanıyorlar valla
durduk yere mevzu yaratacaklar
ben olsam pasta filan yapmaz kıskanç kocaya pasta yok bundan sonra derdim
eh iste sacmalik
kiz buzlukta hazir pastada var onumu cikarsam
valaa benim kizin ne yaptigini ben bile anlamiyorum gece 2-3 defa kalkiyor ya su veriyorum yada emiyor yatiyor bazende 1 kere uyaniyor.seninki cokmu uyaniyor nasil bide benimkinin yatagi bizimkiyle bitisik onu ayiricam ama nasil
ayy hepsi ayni minik sipalar.hahahha ayni benim oglum gibi desene bi gunu bi gununu tutmuyor. gece iki uc kere uyaniyor ya su yada mama iciyor bazen uyandigi zaman uyumaz salono gotururum oynar yoruldumu yine yatar. uyk uile arasi pek iyi degil olan yine bana oluyor tabi.evet bide yatak sorunu var ben ayirsam nereye koycam 1 oda 1 salon ev salona yatiriyim diyorum geceleri gunduz yine bizim odaya alirim yatagini :26:
bilge sen terndyoldan alisveris yapiyordun dimi?
Acaba yurtdisinada kargo geliyormuki nerden ogrencez bunu ben sitede gormedim yurtdisi yazdigini.
ayy hepsi ayni minik sipalar.
benimkinin oyuncaklarinin birazini odaya getiriyorum o oynuyor yoruldumu gelip yatiyor yanimizda yine
yok kiz odadan ayirmicam ben bence sende ayirma daha kücükler ya kiyamiyorum ben valla büyüyünce nasil olsa benim odam olsun diyip ayrilacak
hani yataklarin yanindaki parmakliklar cikiyor ya (bizim yataklar ayni seninle) zaten onu cikardik bizim yatakla birlestirdik öyle yariyoruz o parmakligi tekrar takip yatagini odanin baska kösesine koyayim diyorum ama nasil yapcam uyanip duruyor.
öyle deli yatiyorki ayaklari tepede yan anlayamiyorum valla bazen uyanip gelip ortamiza giriyor
bilemiyorum canım. Onu mail atıp sorabilirsin
poly duy hoca pasta yok diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?