Nöbetçi Muhabbetçi

ben mutfak dolaplarina kilit aldim yapiskanli acamiyor artik yoksa benimkininde büyük ilgi alaniydi simdi oynayacak bisi bulamayinca oyuncaklara kaliyor mecbur
indirdim kiz alt kata yoksa emekleme zamani kalkiyordu benimkide sarkiyordu simdi her yere inip cikiyor gerci.
yatakta kayboluyor desene

peki sen o parmakligi indirince cocugun yatagi sizin yatagin asagisinda olmuyormu?
gerci asagida olsa bile kalkar dimi kiz dikat et sizin aranizda yatarken yataktan dusmesin

:26:niye gulecen nen bisi sorduk hastayim zaten ustume gelme.

hadi yaaa offffff ordaki kislik botlari cok begendim ama ben neyse artik burdan alirim.

kendi yazdığıma gülecektim smiyle ekleyemedim.

evet güzel botlar var. ama olmuyomuş şimdilik maalsef.

ordan bakarsın artıkın. eşim geçenlerde almanyada idi. çok pahalı , herşey ateş pahası ülkemiz cennet bizim diyo.

esin cok hakli hem pahali hemde ben kapaliyim ve bana uygun kiyafet bulmakta zorlaniyorum. geldigimden beri burda adam gibi etek elbise bulamadim ya turkler cok ama burda hic kimse giyisi magazasi acmiyor. is yapmazmis ahhh canim ulkem ahhhh.

esin cok hakli hem pahali hemde ben kapaliyim ve bana uygun kiyafet bulmakta zorlaniyorum. geldigimden beri burda adam gibi etek elbise bulamadim ya turkler cok ama burda hic kimse giyisi magazasi acmiyor. is yapmazmis ahhh canim ulkem ahhhh.
sende burdan stok yapacan artık.

cok cok cok iyi yaaa bana yaramiyor maalesef

bakarsın ilerde açarlar. ama yurt sışına satış yapan internet mağzaları vardır bi araştır istersen. al kapıda diye bi yerin reklamı var. onlara falan baksana bi.

dayduybay diye bi sitedeki manken beni öldürecek ya. allahım o ne karizmatik haraketler. kadın yüzünden siteden soğudum
hareketlere bakın ya
boynu kopacak nerdeyse

Eklentiler

• $0256415_431.webp
    3,7 KB · Görüntüleme: 33
  • $0251921_431.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 23
  • $0251961_431.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 22
  • $0252005_431.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 25
  • $0252037_431.webp
    4,9 KB · Görüntüleme: 27
  • $0256413_431.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 25
valla bilom hic deme cok pahali burda evet türk parasina vurunca aldigim seye verdigim paraya aciyorum valla

hazalim ben acik oldugum halde adam gibi bisi bulamiyorum gögüsleri hep acikta seyler alttan badi yada atlet giymesen giyilmez ki kaldiki sen kapalisin.
kiz bide türk markali seyleri bile magazalar getittirip ucuk fiyatlara satiyorlar yine en iyisi türkiyeden alip alip gelcen.

sende burdan stok yapacan artık.

bakarsın ilerde açarlar. ama yurt sışına satış yapan internet mağzaları vardır bi araştır istersen. al kapıda diye bi yerin reklamı var. onlara falan baksana bi.
ins acarlar
dayduybay diye bi sitedeki manken beni öldürecek ya. allahım o ne karizmatik haraketler. kadın yüzünden siteden soğudum
hareketlere bakın ya
boynu kopacak nerdeyse

hakkat ya bu ne bole

bak hel ebak , tipe bak

Eklentiler

• $0257417_431.webp
    9,3 KB · Görüntüleme: 27
  • $0257433_431.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 21

evet cnm hem kiyafet hemde mobilyalar burda turkiyeden gelen hali ve mobilya satan yerler var bi haliya burda turk lirasi ile 900 lira veriyorsun turkiyedeki magazanoin sitesine baktim 300 lira iki katina bize satiyorlar gumruk parasinida ekliyorlar ustune .
ben evime koltuk ve hali alacaktim bu fiyatlarla nasil alacam bilemiyorum.

allah yardımcınız osun kızlar. tabi siz türk parasını düşünmeyeceğiniz orda yoksa temelli iyice fenalaşırsınız.

datlum aynı şeyi düşünmüşüz bende o mankene sinir olmuştum bir iki gün önce..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…