kime mail atacam :26:
benimki oyuncakta oynamaz pek dogum gununde babasi bi dunya para verdi oyuncak aldi, cocuk 5 dakka oynayip birakiyor. genelde mutfak esyalarina ilgili dolaplari acim icindeki esyalari indiriyor asci olacak herhalde buyuyunce
sen yatagi alt kata indirmedinmi aldigimizda madras ust kisimdaydiya biz onu alta indirdik. emeklemeye basliyinca ayagada kalkiyordu ve yatakdan dusme riski vardi. senin kiz sarkmiyormu ole ALLAH korusun duser muser.
tum cocuklar ayni desene oglumda ayni ustunu acar sicagi hic sevmez ben duzgun yatiririm kontrol icin arada baktigimda yerinde bulamiyorum organin ustune gecmis ayaklari yatagin parmakliklarindan cikmis vaziyette
:26:niye gulecen nen bisi sorduk hastayim zaten ustume gelme.bana (gülecem gülemiyom yaa)
neyse dur ben senin yerine onlara atıp sorayım
yokmuş hazalcım maalsef
ben mutfak dolaplarina kilit aldim yapiskanli acamiyor artik yoksa benimkininde büyük ilgi alaniydi simdi oynayacak bisi bulamayinca oyuncaklara kaliyor mecbur
indirdim kiz alt kata yoksa emekleme zamani kalkiyordu benimkide sarkiyordu simdi her yere inip cikiyor gerci.
yatakta kayboluyor desene
:26:niye gulecen nen bisi sorduk hastayim zaten ustume gelme.
hadi yaaa offffff ordaki kislik botlari cok begendim ama ben neyse artik burdan alirim.
bilge birde kargo ucretini senmi oduyorsun onlarmi? oduyorsan ne kadar oduyorsun?
kendi yazdığıma gülecektim smiyle ekleyemedim.
evet güzel botlar var. ama olmuyomuş şimdilik maalsef.
ordan bakarsın artıkın. eşim geçenlerde almanyada idi. çok pahalı , herşey ateş pahası ülkemiz cennet bizim diyo.
kendin ödüyon ürün fiyatına ekliyolar. 5 tl
sende burdan stok yapacan artık.esin cok hakli hem pahali hemde ben kapaliyim ve bana uygun kiyafet bulmakta zorlaniyorum. geldigimden beri burda adam gibi etek elbise bulamadim ya turkler cok ama burda hic kimse giyisi magazasi acmiyor. is yapmazmisahhh canim ulkem ahhhh.
cok cok cok iyi yaaa bana yaramiyor maalesef
dayduybay diye bi sitedeki manken beni öldürecek ya. allahım o ne karizmatik haraketler. kadın yüzünden siteden soğudum
hareketlere bakın ya
boynu kopacak nerdeyse
ins acarlarsende burdan stok yapacan artık.
bakarsın ilerde açarlar. ama yurt sışına satış yapan internet mağzaları vardır bi araştır istersen. al kapıda diye bi yerin reklamı var. onlara falan baksana bi.
dayduybay diye bi sitedeki manken beni öldürecek ya. allahım o ne karizmatik haraketler. kadın yüzünden siteden soğudum
hareketlere bakın ya
boynu kopacak nerdeyse
belki bu sayede sitelerden sogursun
valla bilom hic deme cok pahali burda evet türk parasina vurunca aldigim seye verdigim paraya aciyorum valla
hazalim ben acik oldugum halde adam gibi bisi bulamiyorum gögüsleri hep acikta seyler alttan badi yada atlet giymesen giyilmez ki kaldiki sen kapalisin.
kiz bide türk markali seyleri bile magazalar getittirip ucuk fiyatlara satiyorlar yine en iyisi türkiyeden alip alip gelcen.
evet cnm hem kiyafet hemde mobilyalar burda turkiyeden gelen hali ve mobilya satan yerler var bi haliya burda turk lirasi ile 900 lira veriyorsun turkiyedeki magazanoin sitesine baktim 300 lira iki katina bize satiyorlar gumruk parasinida ekliyorlar ustune .
ben evime koltuk ve hali alacaktim bu fiyatlarla nasil alacam bilemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?