Nöbetçi Muhabbetçi

yuh yani 900
bende gecen haliya baktim oturma odamin halisini degistiricem 160*230 türk halisi 200euro bide güzel olsa gam yemicem

merhaba kızlar..bu gün bana her şey yakışırda karı koca yarıştılar..ufak tefek atışmalar yaşadılar siz olsanız katılırmıydınız karı koca yarışmaya...

ordan bakarsın artıkın. eşim geçenlerde almanyada idi. çok pahalı , herşey ateş pahası ülkemiz cennet bizim diyo.

avrupada bi nane yok zaten ..dışardan davulun sesi hoş geliyor hepsi o ..eşim brüksele gidiyor arada ..
avrupa birliğinin merkezi orası ..
öyle olmasına rağmen daracık ve pis ayrıca varoş tarzı sokaklar ,ağır bir koku var diyor eşim..
heryerde herşey domuz etiyle yapılıyor onun da kokusu her yeri sarmış diyor..
hiç sandığımız gibi değil ,ruh yok hayat yok ,adam akıllı bir park bile yok diyor..
mankenler de çok vahşi canım :))))

merhaba kızlar..bu gün bana her şey yakışırda karı koca yarıştılar..ufak tefek atışmalar yaşadılar siz olsanız katılırmıydınız karı koca yarışmaya...

heee cok sacma olmus kesinlikle katilmazdim cokta igrenc olmuslardi
iyice bozdular bu yarismayida yok +3 yok bilmem ne

kesinlikle HAYIRRRR
bi kesin tekme tokat girişişriz birbirimize

yok o açıdan bayılmış. yerde bi tane toz yok diyo. akşam 8 de sokakta kimsecikler olmuyo. ne bi yer açık ne bi insan var ama sabah olunca saat5 te kalkıyo millet işine gücüne gidiyo diyo. ben onun yalançısıyım. bizim burda çocuklar saat 11 de nerdeyse sokakta oluyolar. o yönü hoşuma gitmedi değil.

okadarda degil yani
brükseli bilmem ama bizim burasi gayet güzel yollarimiz parklarimiz cok güzel varos tarzi sokaklarda yok hem semtten semte degisiyo demekki.
insana ve sagliga,temizlige cok önemveriliyor bu konulari asla degisemem türkiyede bu yok malesef tek kötü olan sey yalnizlik
domuz etine gelincede hersey hicte domuz etiyle yapilmiyor yapilan seylerin üstüne yada yaninda icindekilerin hepsi ya yaziyor yada söylüyorlar.

önceki sen hollandaya gitmişti orası deli kızın dedği gibiymiş. nehirler berbat kokuyo gün ortasında fuhuş yerleri açık diye bahsetmişti.

biz katılsak rezilmi olurduk acaba bilmiyomki benim koca kamera falan dinlemez sinirlenince:44:

biz katılsak rezilmi olurduk acaba bilmiyomki benim koca kamera falan dinlemez sinirlenince:44:

aslında ben eşimle gidince alışverişe o neders eonu alırım. onun yanıda duygularımı kaybediyom. çok ezmiş adam beni çokkk

önceki sen hollandaya gitmişti orası deli kızın dedği gibiymiş. nehirler berbat kokuyo gün ortasında fuhuş yerleri açık diye bahsetmişti.

sehirden sehirede semtten semte degisiyor demekki genelleme yapmayalim
fuhus muhus bilmem valla bizim burasi cok temiz düzenli yer cok sükür.

heryer bir değil demekki ama genel olarak böyle yerler çokmuş..bi de brükselde olması çok ilginç ..avrupa birliğinin binası bile orada ..bize avrupa dersi veriyorlar kendi hallerine bakmıyorlar..
insanlar mesela kümes gibi evlerde yaşıyorlarmış..bizim evler gibi değilmiş..çok varoşmuş yaşadıkları yer ..
mesela eşim avrupa birliği binasında göreve gitti.
çalıştıkları yeri görsen şaşarsın diyor..dağınık ,pis..
bizim burdaki gibi temiz,klas ofis olayı yok diyor..
hayvan gibi yaşıyorlar bi nebze anlayacağınız..
hollandada zaten herşey serbest ..görümcem orda ..hiçbir yasak yokki o ülkede..üyuşturucu da normal bişey gibi alelade imiş.

brükselin öyle olmasina bende sasirdim acikcasi.imkansiz cünkü okadar yer gezdim dedigin gibi bir yerle karsilasmadim.
insanlarin cok giden geleni olmadigi icin akrabalik olmadigi icin evleri kücük evet kendilerine yettigi kadar iste.
uyusturucu burdada serbest insanlar elden alip vermiyor ama uyusturucu yerleri var saglik ocagi gibi insanlar gidip oradan günlük dozlarini aliyorlar ve belli kisiler kafalaarina göre alipta krize girip etrafa saldirmiyorlar en azindan tedavi olmak isteyende gidip oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…