evet cnm hem kiyafet hemde mobilyalar burda turkiyeden gelen hali ve mobilya satan yerler var bi haliya burda turk lirasi ile 900 lira veriyorsun turkiyedeki magazanoin sitesine baktim 300 lira iki katina bize satiyorlar gumruk parasinida ekliyorlar ustune .
ben evime koltuk ve hali alacaktim bu fiyatlarla nasil alacam bilemiyorum.
allah yardımcınız osun kızlar. tabi siz türk parasını düşünmeyeceğiniz orda yoksa temelli iyice fenalaşırsınız.
ordan bakarsın artıkın. eşim geçenlerde almanyada idi. çok pahalı , herşey ateş pahası ülkemiz cennet bizim diyo.
merhaba kızlar..bu gün bana her şey yakışırda karı koca yarıştılar..ufak tefek atışmalar yaşadılar siz olsanız katılırmıydınız karı koca yarışmaya...
datlum aynı şeyi düşünmüşüz bende o mankene sinir olmuştum bir iki gün önce..
kesinlikle HAYIRRRRmerhaba kızlar..bu gün bana her şey yakışırda karı koca yarıştılar..ufak tefek atışmalar yaşadılar siz olsanız katılırmıydınız karı koca yarışmaya...
avrupada bi nane yok zaten ..dışardan davulun sesi hoş geliyor hepsi o ..eşim brüksele gidiyor arada ..
avrupa birliğinin merkezi orası ..
öyle olmasına rağmen daracık ve pis ayrıca varoş tarzı sokaklar ,ağır bir koku var diyor eşim..
heryerde herşey domuz etiyle yapılıyor onun da kokusu her yeri sarmış diyor..
hiç sandığımız gibi değil ,ruh yok hayat yok ,adam akıllı bir park bile yok diyor..
mankenler de çok vahşi canım :))))
merhaba kızlar..bu gün bana her şey yakışırda karı koca yarıştılar..ufak tefek atışmalar yaşadılar siz olsanız katılırmıydınız karı koca yarışmaya...
okadarda degil yaniavrupada bi nane yok zaten ..dışardan davulun sesi hoş geliyor hepsi o ..eşim brüksele gidiyor arada ..
avrupa birliğinin merkezi orası ..
öyle olmasına rağmen daracık ve pis ayrıca varoş tarzı sokaklar ,ağır bir koku var diyor eşim..
heryerde herşey domuz etiyle yapılıyor onun da kokusu her yeri sarmış diyor..
hiç sandığımız gibi değil ,ruh yok hayat yok ,adam akıllı bir park bile yok diyor..
mankenler de çok vahşi canım :))))
okadarda degil yani
brükseli bilmem ama bizim burasi gayet güzel yollarimiz parklarimiz cok güzel varos tarzi sokaklarda yok hem semtten semte degisiyo demekki.
insana ve sagliga,temizlige cok önemveriliyor bu konulari asla degisemem türkiyede bu yok malesef tek kötü olan sey yalnizlik
domuz etine gelincede hersey hicte domuz etiyle yapilmiyor yapilan seylerin üstüne yada yaninda icindekilerin hepsi ya yaziyor yada söylüyorlar.
çakkk [/QUOTEçekicimi olmaya çalışmış bilmiyom ama korku filmlerinde iyi oynar bu kadın..
çakkk [/QUOTEçekicimi olmaya çalışmış bilmiyom ama korku filmlerinde iyi oynar bu kadın..
aynen bende onu düşündüm kız. ilk resmi tam korku filmlik poz
SAGOLASIN CNM ALLAH hepimizin yardimcisi olsun.allah yardımcınız osun kızlar. tabi siz türk parasını düşünmeyeceğiniz orda yoksa temelli iyice fenalaşırsınız.
datlum aynı şeyi düşünmüşüz bende o mankene sinir olmuştum bir iki gün önce..
biz katılsak rezilmi olurduk acaba bilmiyomki benim koca kamera falan dinlemez sinirlenince:44:
önceki sen hollandaya gitmişti orası deli kızın dedği gibiymiş. nehirler berbat kokuyo gün ortasında fuhuş yerleri açık diye bahsetmişti.
sehirden sehirede semtten semte degisiyor demekki genelleme yapmayalim
fuhus muhus bilmem valla bizim burasi cok temiz düzenli yer cok sükür.
okadarda degil yani
brükseli bilmem ama bizim burasi gayet güzel yollarimiz parklarimiz cok güzel varos tarzi sokaklarda yok hem semtten semte degisiyo demekki.
insana ve sagliga,temizlige cok önemveriliyor bu konulari asla degisemem türkiyede bu yok malesef tek kötü olan sey yalnizlik
domuz etine gelincede hersey hicte domuz etiyle yapilmiyor yapilan seylerin üstüne yada yaninda icindekilerin hepsi ya yaziyor yada söylüyorlar.
önceki sen hollandaya gitmişti orası deli kızın dedği gibiymiş. nehirler berbat kokuyo gün ortasında fuhuş yerleri açık diye bahsetmişti.
değişmezmi kıss kocaaaaaaa avrupa.
heryer bir değil demekki ama genel olarak böyle yerler çokmuş..bi de brükselde olması çok ilginç ..avrupa birliğinin binası bile orada ..bize avrupa dersi veriyorlar kendi hallerine bakmıyorlar..
insanlar mesela kümes gibi evlerde yaşıyorlarmış..bizim evler gibi değilmiş..çok varoşmuş yaşadıkları yer ..
mesela eşim avrupa birliği binasında göreve gitti.
çalıştıkları yeri görsen şaşarsın diyor..dağınık ,pis..
bizim burdaki gibi temiz,klas ofis olayı yok diyor..
hayvan gibi yaşıyorlar bi nebze anlayacağınız..
hollandada zaten herşey serbest ..görümcem orda ..hiçbir yasak yokki o ülkede..üyuşturucu da normal bişey gibi alelade imiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?