Nöbetçi Muhabbetçi

SAGOLASIN CNM ALLAH hepimizin yardimcisi olsun.

hosgeldin cryptic
hoşbulduk canım

aslında ben eşimle gidince alışverişe o neders eonu alırım. onun yanıda duygularımı kaybediyom. çok ezmiş adam beni çokkk
ciddimisin vallahi benim eşimde çoğu şeye iyi olmuş diyo ondan kafam karışıyo..2 sene kullandığım saç rengine hep iyi diyodu değiştirdim..şimdide sanki o biraz doğal durmuyodu diyo..
ben ona çok yardımcı olurum alışverişte ama..

biz burada bir mağazada baktık iki tane gümüşsuyu yün halı 1700 fiyat verdi inmedi..
ben internette araştırdım birkaç gün 2 halıyı tıpa tıp aynı 1300 e buldum toptancıdan oradan aldım..

ay oda bi alemmiş. benim eşim benim tek başıma ne aldığımı beğenir ne yaptığımı. saçımı ilk gördü hiç beğenmedi mesela. ama ısrarla kendi protitipimi uygulamaya eşimin esartinden kurtulmaya çalışıyom

biz burada bir mağazada baktık iki tane gümüşsuyu yün halı 1700 fiyat verdi inmedi..
ben internette araştırdım birkaç gün 2 halıyı tıpa tıp aynı 1300 e buldum toptancıdan oradan aldım..

ben yazın atlantikten aldım. 350 ye iki tane 750 o kadar hazılıcı gezdik en sonunda içimize sinen halıyı orda bulduk. gören bayılıyo. koltuklarla acayip uyum sağladı

senin eşin anlıyo sanırım bu işlerden keşke benimkide anlasada karışsa..

iyi günlerde kullan canım..kazık yememekte önemli bu devirde tabii.

Son düzenleyen: Moderatör:
senin eşin anlıyo sanırım bu işlerden keşke benimkide anlasada karışsa..

iyi günlerde kullan canım..kazık yememekte önemli bu devirde tabii.

anlıyo galiba
ben halı işini gerçekten anlayamadım. bazı halıcı yün halı olmaz kesinlikle diyo bazı halıcıda olurmu öyle şey neden olmasın satıyoz ya diyo:26:

brukseli bilmemde ben buranin havasindan dogasindan memnunum, duzeni turkiyenin duzenine gore cok iyi parklari yollari tertemiz hic kimse kimseyi rahatsiz edecek sekilde bakmaz birbirlerine saygililar. trafikte yayalar oncelikte ve arbalarda hiz kurallarina uygun sekilde yol alirlar.polisiminde dedigi gibi tek sorun yalnizlik iste

evet cnm erken kalkanlardan biride benim esim saat 4 te ise gidiyor

hazalim pasamiz zeytin falan yiyormu yada neler yemiyor diyeyim

evet cnm ben kahvaltisini karistirip veriyorum ekmek, pekmez, peynir, biraz tereyagi, haslanmis yumurtayida koyuyorum icine cayla sulandirip veriyorum pek istahli yemiyor ama yedigi kadar veriyorum yemekerde ise en cok tavuk yemeklerin seviyor corbasini daha cok seviyor ama.

kiz ben benimkine zeytin pekmez yediremiyorum ya karistirincada yemiyor artik tek tek veriyorum herseyi yumurtayi peyniri bal yiyor bide.
meyvasuyu neyim icmiyor cok nadir bazen iciyor var yok su
yemek konusunda pek sikinti cekmiyorum bizim yediklerimizden yiyor ekmegi cok seviyor elinde ekmekle gün boyunca dolasir yani
masallah tavugu cok seviyor ha bide 4 saatte bir yemeye basladi acikmiyormu ne :26:

evet akşam 6 dan sonra sokaklar bomboşmuş ..ama bence o da ii değil ..ruhsuz bir şehir oluyor ..babam da almanyada kaldı mesela hiç sevmedi oraları ..ne komşuluk ne akraba ilişksi var ..varsa yoksa çalışma ,insanların sosyal ilişkileri sıfır diye geri döndü geldi ...temizmiş ama sadece o ,gerisi bomboş ,insan oralarda nasıl ömür geçer der hep hiç de sevmez almanyayı ..kimisi seviyor kimisine ters geliyor demekki ,karakterle de alakalı ..

bal vermeyin demis drlar turkiyede. ben vermiyorum hic bal pekmez daha faydali simdi.

cnm cocuklarimiz buyuyor ve zamanla onlarda bizim gibi gunde uc ogun yemeye aliscaklar surekli acikmazlarki.

bal vermeyin demis drlar turkiyede. ben vermiyorum hic bal pekmez daha faydali simdi.

cnm cocuklarimiz buyuyor ve zamanla onlarda bizim gibi gunde uc ogun yemeye aliscaklar surekli acikmazlarki.

1 yaşından sonra bal verilebiliyor canım.

niye demislerki:26:
herseyi veriyorum valla.
pekmez daha faydali evet bakayim nasil yedirecem
bende ha bire bisiler yedirmeye calisiyorum acikiyordur diye

size bi tarif vereyim.
yoğurdu tabağa koyun üstüne bol bal gezdirin onunda üzerine fındık serpin en üste üzüm taneleri.

offfffffffffffff offffffffffff offfffffffffffffff

ben de bi tarif veriyorummm :))
ekmeğin üzerine tereyağ üzerine de bal...:))
her sabah vazgeçilmezimdir ..
o kadar tereyağlı ballı ekmek yiyp böyle zayıf kalan bi ben varım galiba :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…