hoşbulduk canımSAGOLASIN CNM ALLAH hepimizin yardimcisi olsun.
hosgeldin cryptic
ciddimisin vallahi benim eşimde çoğu şeye iyi olmuş diyo ondan kafam karışıyo..2 sene kullandığım saç rengine hep iyi diyodu değiştirdim..şimdide sanki o biraz doğal durmuyodu diyo..aslında ben eşimle gidince alışverişe o neders eonu alırım. onun yanıda duygularımı kaybediyom. çok ezmiş adam beni çokkk
hoşbulduk canım
ciddimisin vallahi benim eşimde çoğu şeye iyi olmuş diyo ondan kafam karışıyo..2 sene kullandığım saç rengine hep iyi diyodu değiştirdim..şimdide sanki o biraz doğal durmuyodu diyo..
ben ona çok yardımcı olurum alışverişte ama..
biz burada bir mağazada baktık iki tane gümüşsuyu yün halı 1700 fiyat verdi inmedi..
ben internette araştırdım birkaç gün 2 halıyı tıpa tıp aynı 1300 e buldum toptancıdan oradan aldım..
senin eşin anlıyo sanırım bu işlerden keşke benimkide anlasada karışsa..ay oda bi alemmiş. benim eşim benim tek başıma ne aldığımı beğenir ne yaptığımı. saçımı ilk gördü hiç beğenmedi mesela. ama ısrarla kendi protitipimi uygulamaya eşimin esartinden kurtulmaya çalışıyom
ben yazın atlantikten aldım. 350 ye iki tane 750 o kadar hazılıcı gezdik en sonunda içimize sinen halıyı orda bulduk. gören bayılıyo. koltuklarla acayip uyum sağladı
senin eşin anlıyo sanırım bu işlerden keşke benimkide anlasada karışsa..
iyi günlerde kullan canım..kazık yememekte önemli bu devirde tabii.
brukseli bilmemde ben buranin havasindan dogasindan memnunum, duzeni turkiyenin duzenine gore cok iyi parklari yollari tertemiz hic kimse kimseyi rahatsiz edecek sekilde bakmaz birbirlerine saygililar. trafikte yayalar oncelikte ve arbalarda hiz kurallarina uygun sekilde yol alirlar.polisiminde dedigi gibi tek sorun yalnizlik isteavrupada bi nane yok zaten ..dışardan davulun sesi hoş geliyor hepsi o ..eşim brüksele gidiyor arada ..
avrupa birliğinin merkezi orası ..
öyle olmasına rağmen daracık ve pis ayrıca varoş tarzı sokaklar ,ağır bir koku var diyor eşim..
heryerde herşey domuz etiyle yapılıyor onun da kokusu her yeri sarmış diyor..
hiç sandığımız gibi değil ,ruh yok hayat yok ,adam akıllı bir park bile yok diyor..
mankenler de çok vahşi canım :))))
evet cnm erken kalkanlardan biride benim esim saat 4 te ise gidiyorkesinlikle HAYIRRRR
bi kesin tekme tokat girişişriz birbirimize
yok o açıdan bayılmış. yerde bi tane toz yok diyo. akşam 8 de sokakta kimsecikler olmuyo. ne bi yer açık ne bi insan var ama sabah olunca saat5 te kalkıyo millet işine gücüne gidiyo diyo. ben onun yalançısıyım. bizim burda çocuklar saat 11 de nerdeyse sokakta oluyolar. o yönü hoşuma gitmedi değil.
okadarda degil yani
brükseli bilmem ama bizim burasi gayet güzel yollarimiz parklarimiz cok güzel varos tarzi sokaklarda yok hem semtten semte degisiyo demekki.
insana ve sagliga,temizlige cok önemveriliyor bu konulari asla degisemem türkiyede bu yok malesef tek kötü olan sey yalnizlik
domuz etine gelincede hersey hicte domuz etiyle yapilmiyor yapilan seylerin üstüne yada yaninda icindekilerin hepsi ya yaziyor yada söylüyorlar.
hazalim pasamiz zeytin falan yiyormu yada neler yemiyor diyeyim
brukseli bilmemde ben buranin havasindan dogasindan memnunum, duzeni turkiyenin duzenine gore cok iyi parklari yollari tertemiz hic kimse kimseyi rahatsiz edecek sekilde bakmaz birbirlerine saygililar. trafikte yayalar oncelikte ve arbalarda hiz kurallarina uygun sekilde yol alirlar.polisiminde dedigi gibi tek sorun yalnizlik iste
evet cnm erken kalkanlardan biride benim esim saat 4 te ise gidiyor
evet cnm ben kahvaltisini karistirip veriyorum ekmek, pekmez, peynir, biraz tereyagi, haslanmis yumurtayida koyuyorum icine cayla sulandirip veriyorum pek istahli yemiyor ama yedigi kadar veriyorum yemekerde ise en cok tavuk yemeklerin seviyor corbasini daha cok seviyor ama.
kesinlikle HAYIRRRR
bi kesin tekme tokat girişişriz birbirimize
yok o açıdan bayılmış. yerde bi tane toz yok diyo. akşam 8 de sokakta kimsecikler olmuyo. ne bi yer açık ne bi insan var ama sabah olunca saat5 te kalkıyo millet işine gücüne gidiyo diyo. ben onun yalançısıyım. bizim burda çocuklar saat 11 de nerdeyse sokakta oluyolar. o yönü hoşuma gitmedi değil.
kiz ben benimkine zeytin pekmez yediremiyorum ya karistirincada yemiyor artik tek tek veriyorum herseyi yumurtayi peyniri bal yiyor bide.
meyvasuyu neyim icmiyor cok nadir bazen iciyor var yok su
yemek konusunda pek sikinti cekmiyorum bizim yediklerimizden yiyor ekmegi cok seviyor elinde ekmekle gün boyunca dolasir yani
masallah tavugu cok seviyor habide 4 saatte bir yemeye basladi acikmiyormu ne :26:
bal vermeyin demis drlar turkiyede. ben vermiyorum hic bal pekmez daha faydali simdi.
cnm cocuklarimiz buyuyor ve zamanla onlarda bizim gibi gunde uc ogun yemeye aliscaklar surekli acikmazlarki.
bal vermeyin demis drlar turkiyede. ben vermiyorum hic bal pekmez daha faydali simdi.
cnm cocuklarimiz buyuyor ve zamanla onlarda bizim gibi gunde uc ogun yemeye aliscaklar surekli acikmazlarki.
ayy ben balı çok severim yaa..pekmezi hiç sevmem bala bayılırım
size bi tarif vereyim.
yoğurdu tabağa koyun üstüne bol bal gezdirin onunda üzerine fındık serpin en üste üzüm taneleri.
offfffffffffffff offffffffffff offfffffffffffffff
ben de bi tarif veriyorummm :))
ekmeğin üzerine tereyağ üzerine de bal...:))
her sabah vazgeçilmezimdir ..
o kadar tereyağlı ballı ekmek yiyp böyle zayıf kalan bi ben varım galiba :)))
tereyağ güzeldir. yiyin yedirin.
hemi de bizim köyün
tatlım 2 muhabbet edelim estetik yaptrmayı düşünüyorum kızlrın foto albümleri yeni oldğm ve iletim olmadğı için açılmıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?