Nöbetçi Muhabbetçi

dün esim sürücü kursuna kayit ettirmis beni aksam 6.30 da basliyor 2 saat haftada 3 gün.
dün gitmem gerekiyormus ama gitmedim.beni gittim diye göstermis bugun gidicem bide persembe günü.

dün esim sürücü kursuna kayit ettirmis beni aksam 6.30 da basliyor 2 saat haftada 3 gün.
Dün gitmem gerekiyormus ama gitmedim.beni gittim diye göstermis Bugun gidicem bide persembe günü.
orda zordur ehliyet almak hazır fırsat varken al. Elden kalan elli gün kalır
selam millet
bilgecim gozluk cok sık cnm gule gule kullan.
teşekkür ederim canım . Daha güzeli senin olsun
gelirim cnm sen iste yeterki
Benim utum bozulmustu bugun yenisini almaya gitcez esimle tefal alacaz insaallah bu iyi cikar.

benimkide tefal 1 numara . Ama sana tavsiyem henüz almaya gitmediysen kireç rezidansı çıkarılanlar var onlardan al derim. Eşim bilememiş farklı ürün almış ama genede süper ütüyü mahveden kireç

he valla zor bakalim nasil yapcam.seneye dahada zorlasicakmis bu sene halledelim dedik insallah.

benimkide kirecleniyor yaaa bi kere pas gibi bisi akiyordu icinde su unutmusum ondan olmustu bende kirec sökücü döktüm iyice akti simdi tertemiz.

ben eski ütümü kireç dökücü dökerek kaybettim maalesef

valla bu alacagimin tabani cok guzel aldigimizda soracam cnm tum ozelliklerini.
ah canim kankitom
benimkiside tefal iyi memnunum ben kac kere yere cakildi hala sapasaglam
tefal cok iyi bir marka zaten birde bosh var onunda ozellilerine bakiim hangisi iyiyse onu aliriz.

ayy ben okudum bu konuyu hatta birine cevap verecektim tartisma olur diye yazmadim bisi. biri kaynana magdur hakim olsam kaynanayi hakli bulurdum yazmis. iyki hakim degilmis yazan kisi

:))))) sağol
gömdük bile
.......................

bak bebikim icine sineni al

he bende okudum o yazani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…