Nöbetçi Muhabbetçi

canım benim gittiğim devlette özel 100 lira idi bir gün boş oda yoktu şimdiden git ayırt istersen araştır gerçi 3 kişi daha iyiydi sohbet falan ettiydik vakit geçmişti..
şimdiden ayırayımmı erken değilmii:44: off ya ne zor şeylermişş
bende iki kişilik odada kaldım. banyosu tuvalatei içinde iyi bi odaydı. eşimin bi tanıdığı varmış ayarladı bize ilk gün yalnzıdık ablam refakatçimdi oda rahat etti bende.

bilo kaç gün kalıyon hastanede max.
sezeryana veya normala göre değişiyomu

herifi boşveremem:)) ..çok şükür iileştim şimdi de regl başladı ..
mecburen herifi boşvereceğim :))

şimdiden ayırayımmı erken değilmii:44: off ya ne zor şeylermişş

sezeryana veya normala göre değişiyomu
bir doğum yaptığım gece kaldım birde ertesi gece..hiç öyle zor değil canım rahat ol..allah kuvvet veriyo insana...

:))) benimd elimit yok. öyle boş boş bakıyom. bugün harika indiirmler var oysaki
ben zaten yeni bir topik açmayı planlıyorum iki yakasını bir araya getiremeyen hatunlar topiği

selam millet .....
selam canım..

şimdiden ayırayımmı erken değilmii:44: Off ya ne zor şeylermişş

Sezeryana veya normala göre değişiyomu
1 gece yattım çıktım canım. Sezeryanda iki gün falan galiba tam bilmiyom

aç aç müdavimi çok olur. Cüvara içer efkar dağıtırız

günaydın bi türlü biraraya toplaşamayan özgür ruhlu bilocanlar :)))
aboo tanıma bak hizaya gel :)))
Bi bilocan ben varım

kız bugün trendyolda colins tam senlik bi butik açmıştı. Herşey 7-90-11 o civarda valla . 8 liraya bile kot pantolan vardı ama sen netten almam diyon

olsun sen bana yetersin biloooooooooooooo
hadi yaa..abooo hemen bakmam lazım ..bak yine baştan çıkarttın beni hee..bi bakayım ne varmış işe yarar bişey var mı bar i..
ben spor giyinmeyi seviyorum ..
tunik pantolon convers- yazları
dolgu topuk çizme kışları..
öyle tıkır mıkıt topuklu giyemem herşeyden önce rahatlık önemli

valla kaldıysa bak.millet silip süpürmüş. Ben yeni yeni başladım topukluyo ev yakın olduğu için giyiyom. çok dolaşmadığım için sorun olmuyo.

hımm hepsi çok güzel ve uygun. ama bitmiş işte . o kollu kot elbise büyük beden alınıp dış giyim olarak kullanilabilirdi aslında hemd eçok uygun fiyata . millet ucuz görmesin yumuluyo

hımm hepsi çok güzel ve uygun. ama bitmiş işte . o kollu kot elbise büyük beden alınıp dış giyim olarak kullanilabilirdi aslında hemd eçok uygun fiyata . millet ucuz görmesin yumuluyo

evet sadece onu giyebilirsin yazın filan ..kot elbise çok severim zaten ..hemen nasıl bitiyor yaa..
bence göz boyamak için yapıyor olabilirler

evet sadece onu giyebilirsin yazın filan ..kot elbise çok severim zaten ..hemen nasıl bitiyor yaa..
bence göz boyamak için yapıyor olabilirler

yok kızım gerçekten tükeniyo . dışardan nerden bulacan o fiyata kotu. takipçisi çok bu sitelerin

yok kızım gerçekten tükeniyo . dışardan nerden bulacan o fiyata kotu. takipçisi çok bu sitelerin

tamam da sabah namazına müteakipmi damlıyorlar siteye yaaww :)))
bi de üzerine olurmu olmazmı o var işte belli olmuyorki beden değişebiliyor..
yok yaaa ben yine kızılayımdan alırım :))
dün 5 tlye çizmeyle giyilecek etek buldum 3-5 tane vardı ama vaktim yoktu deneyemedim ,gayet de güzeldiler :)))

hım kızım senin angara var ya biz ne yapacaz . burda o kotları 25-30 dan aşağı bulamzssın belki daha fazla . çok kazık çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…