kızlarrrr
bilo ya sen doğumunu devlettemi yaptın özeldemi yaptınn
selam juliss naparsin nerelerdesin bacim sen ya nisanlandinmi ?
doğum anıma kadar özele gittim, doğum anında kazık yedim devlette yaptım. pazara denk geldi. sezeryan olabilir ve anastezi uzmanımız burda değil diye sevk ettiler. ama gayet iyiyidi.
bende devlet düşünüyom . özeller çok pahalı yaaa. bakalım Allah kısmet ederse tabi
http://www.kadinlarkulubu.com/odull...duk/484599-mavi-kapak-kampanyasi-yapalim.html oyumuzu kullanalımmı kızlar engelliler için..
selam millet diyecem ama kimse yok galiba:26:
bende devlet düşünüyom . özeller çok pahalı yaaa. bakalım Allah kısmet ederse tabi
selam canım markafonide roman kampanyasını millet silip süpürmüş ceketler 49 tl kaçırdım yine
dimi sadece artısı özel oda olması. devlettede varmış özel oda az bi rakamlacanım ben devlette yaptım...çok memnunum kız kardeşim medikana avcılarda yapmıştı benden önce öyle aman gidi bir ilgi falan yoktu sadece özel oda vardı..
inşallah neersi olursa olsun sorunsuz olur canım. ben devleti hiç düşünmüyodum . iki hastane karşı karşıya idi. o tarafa dönüp bakmıyodum bile. (develt hastanesinde bi kaç olay olmuştu. gözüm çok korkmuştu). kesinlikle gitmem diyodum ama orya kısmetmiş. büyük konuşmuşum. ama dediğim gibi o olaylardan sonra hastane kendine çeki düzen vermiş. çok ilgililerdi. doktor tek tek her hastayla ilgilendi. şansına o günde tüm şifacılar (özel hastane oluyo kendileri güya)oraya yollanmıştı ve çok kalabalıktı. kadın bi yandan söyleniyo (ki haklı) paraları oraya yedirin doğuma buraya gelim diye . ama işte nerden bileceksin demi. herşeye rağmen sorunsuz atlatıld.
canım benim gittiğim devlette özel 100 lira idi bir gün boş oda yoktu şimdiden git ayırt istersen araştır gerçi 3 kişi daha iyiydi sohbet falan ettiydik vakit geçmişti..dimi sadece artısı özel oda olması. devlettede varmış özel oda az bi rakamla
inşalah bilom sağ salim sağlıkla kucağıma alıyımda. bakalım bizim kısmetimiz nerde
canım benim gittiğim devlette özel 100 lira idi bir gün boş oda yoktu şimdiden git ayırt istersen araştır gerçi 3 kişi daha iyiydi sohbet falan ettiydik vakit geçmişti..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?