Nöbetçi Muhabbetçi

kızlarrrr

bilo ya sen doğumunu devlettemi yaptın özeldemi yaptınn

doğum anıma kadar özele gittim, doğum anında kazık yedim devlette yaptım. pazara denk geldi. sezeryan olabilir ve anastezi uzmanımız burda değil diye sevk ettiler. ama gayet iyiyidi.

doğum anıma kadar özele gittim, doğum anında kazık yedim devlette yaptım. pazara denk geldi. sezeryan olabilir ve anastezi uzmanımız burda değil diye sevk ettiler. ama gayet iyiyidi.

bende devlet düşünüyom . özeller çok pahalı yaaa. bakalım Allah kısmet ederse tabi

bende devlet düşünüyom . özeller çok pahalı yaaa. bakalım Allah kısmet ederse tabi

canım ben devlette yaptım...çok memnunum kız kardeşim medikana avcılarda yapmıştı benden önce öyle aman gidi bir ilgi falan yoktu sadece özel oda vardı..

inşallah neersi olursa olsun sorunsuz olur canım. ben devleti hiç düşünmüyodum . iki hastane karşı karşıya idi. o tarafa dönüp bakmıyodum bile. (develt hastanesinde bi kaç olay olmuştu. gözüm çok korkmuştu). kesinlikle gitmem diyodum ama orya kısmetmiş. büyük konuşmuşum. ama dediğim gibi o olaylardan sonra hastane kendine çeki düzen vermiş. çok ilgililerdi. doktor tek tek her hastayla ilgilendi. şansına o günde tüm şifacılar (özel hastane oluyo kendileri güya)oraya yollanmıştı ve çok kalabalıktı. kadın bi yandan söyleniyo (ki haklı) paraları oraya yedirin doğuma buraya gelim diye . ama işte nerden bileceksin demi. herşeye rağmen sorunsuz atlatıld.

benettonun iki yerde indirimi var. biri morhipo diğeri markafoni. ama morhipo daha ucuz geldi bana . yalnız aynı ürünler değil. farklı ürünler

ya bu arada dubayda ki benim mankeni göremiyom:26: şutaldılarmı ne yaptılar kızı

canım ben devlette yaptım...çok memnunum kız kardeşim medikana avcılarda yapmıştı benden önce öyle aman gidi bir ilgi falan yoktu sadece özel oda vardı..
dimi sadece artısı özel oda olması. devlettede varmış özel oda az bi rakamla

inşalah bilom sağ salim sağlıkla kucağıma alıyımda. bakalım bizim kısmetimiz nerde

dimi sadece artısı özel oda olması. devlettede varmış özel oda az bi rakamla

inşalah bilom sağ salim sağlıkla kucağıma alıyımda. bakalım bizim kısmetimiz nerde
canım benim gittiğim devlette özel 100 lira idi bir gün boş oda yoktu şimdiden git ayırt istersen araştır gerçi 3 kişi daha iyiydi sohbet falan ettiydik vakit geçmişti..

canım benim gittiğim devlette özel 100 lira idi bir gün boş oda yoktu şimdiden git ayırt istersen araştır gerçi 3 kişi daha iyiydi sohbet falan ettiydik vakit geçmişti..

bende iki kişilik odada kaldım. banyosu tuvalatei içinde iyi bi odaydı. eşimin bi tanıdığı varmış ayarladı bize ilk gün yalnzıdık ablam refakatçimdi oda rahat etti bende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…