hee yozgatsın sen o zaman :)) e tabi oralarda çok zor bulmak ..arada ankaraya gel toptan doldur valizi git bari :)))
nen o kadar şifreledim niye deşifre ediyon
valal ankaraya çoluk çocukla gelip gezmek çok zor. zaten sınırlı kalıyoz .
DOĞRU SÖYLÜYORSUN valla..
neyse ben çıkıyorum .öğleden sonra izin alıp anneme gideceğim ..görüşürüz
naber hatunlar kimsede kalmamiski amaa
Kizim cook hastaaa
Dün cok atesi vardi gece basladi ilac verdim ama pek düsürmedi sankim sabah doktora gittik disi cikiyor ya ondan dedi yada virüs kapmis öldüm bittim sabahtan beri ne duruyor ne yiyor mizlayip aglayip duruyor.aksamda kursum var napcam bilmiyorum
geçmiş olsun canım. şu dişleride çıkardımmı tamam annesi hiç bişeyi kalmaz kızınızn. Bneim kzıım maşallah tuvalet eğitiminide halleti kendi kendine . Aman nazarım değmesin. çok korkuyom ger epecek diye . En çok düşündüğüm şeydi bu wc işi. şükür şimdilik çok iyi gidiyo.
offffff
MasallahhhDaha ne istersin kiz her isini kendi yapiyor artik büyümüs
Kendi kendine nasil halletti
epeydir söylüyodu ama ben üstünde duramıyodum. Sonra bi denedik. çok çabuk çabuk çıkıyodu. Kızım ne kadra çok geliyo senin çişin dedim.tekrar beze döndük. Sonra tekrar başladık. Kız ondan sonra tuttuşimdi gayet güzel gidiyo. Gecede bağlamıyom . Allahıma şükür. Bi geçen gece kaçırmış. Banyo yaptırmıştım çokta yorgundu o ara yapmış.
masallah masallah
Normal gece kacirmasida zaten
Kac sene bezle bagli yatip kalkiyorlar birden bire alisamazlar zaten
inşallah bi daha tekrar etmez canım. Senin kızında böyle kolay öğrenir seni yormaz. Valla kız çocukları başka onu bunu bilmem
test cözdüm geldim 32 sorudan 30 dogru yapmam lazimmis offff offf
sen kaç çözdün:26:
4 yanlis 2de bilmedigim soru var bu ilk testimdi.
32 adet 32 soruluk yaprak testim var
bunlarin icinden cikacak sorularda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?