günaydın gacılar ,bacılar ,bilocanlar
ya kızlar ben rüyamda rahmetli babannemi gördüm yanımda oturuyodu koltukta bende elini alıp göbeğime götürüp dokunduruyodum. bak babanne ne güzel hareket ediyo sende sev diyordumçok tedirgin oldum ya.. birde boş bebek beşiği gördüm eve almıştık
hamilelikte bu tür rüyalar normal canım. endişlerini yansıtıyo. korkma allhın izniyle bişey olmaz.
paris psikolojik olarak etkilenmişsindir merak etme inş. bişey olmayackya kızlar ben rüyamda rahmetli babannemi gördüm yanımda oturuyodu koltukta bende elini alıp göbeğime götürüp dokunduruyodum. bak babanne ne güzel hareket ediyo sende sev diyordumçok tedirgin oldum ya.. birde boş bebek beşiği gördüm eve almıştık
günaydın deloşnasssın, iyimisin
ya kızlar ben rüyamda rahmetli babannemi gördüm yanımda oturuyodu koltukta bende elini alıp göbeğime götürüp dokunduruyodum. bak babanne ne güzel hareket ediyo sende sev diyordumçok tedirgin oldum ya.. birde boş bebek beşiği gördüm eve almıştık
inşallah biloo
yarın detaylı ultrasonumuz var dua edin bizee:18:
canım babannemparis psikolojik olarak etkilenmişsindir merak etme inş. bişey olmayack
belki babaannen sana dua ediyordur ondan görmüşsündür
iidir cadu ne olsun çay içiyorum çikolata yiyorum bi yandan da vip dükkanda şu çizmeye bakıyorum alsammı diye düşünüyorum :))
yine kafam dolu ula :))
altı kalın karda da giyilir hem de fiyatı 34,90 alsammı acep :))
Eki Görüntüle 299417
dularım seninle inş. hayırlısı ile girip çıkarsın
ii şeyler düşün güzel düşün güzel olur inş.
canım babannem
bacım hergün çikolata yersen tabi maç seanslarınız bitmez sizinbende bu kız enerjiyi nerden buluyo diyom
sağol canımmm Aminnnnnnn
ula ben tam bir çikolata delisiyim ..her gün bi kare çikolatayı bitiriyorum ..
ama mutluluk hormonu salgılıyormuşya ii geliyor bana ..
bi de böyle çiko yiyip kilo almayan bi ben varım sanırım :))
olsun ne yapalım paris bize enerji lazım ,velet için uğraşıyoruzya ,anasının inatçı veledi o kadar çikolataya rağmen gelmek istemiyor :))
sabah bizimki akşama hazır ol diyor kaş göz işareti yaparak :))
dedim neye hazır olacağım ,sen bilirsin neye hazır olacağını hiç kaçışın yok diyor :))
dedim bırak peşimi ula her gün her gün anam ağlıyo ,çok seviyorum seni ne yapayım akşama kadar zor dayanıyorum diyor ..
e ne dersin şimdi sen bu adama ,dayanamıyorum ben de herifime ne edeyim :))
üzülme paris büyüklerin duası ii gelir eminim
hassaslaştın bi de sen bu ara hamişlikten
ne güzel Allah muhebbetinizi arttırsın canım benimmmAllah sevenleri ayırmasın inşallah
ay hassaslaştım deloş ya.. felaket tellalcisi oldum çıktım. hep kötü senaryolar yazıyom hep
bi nisan geleydi hayırlısıyla
amin paris amin ALLAH herkesi yuvasında mutlu etsin inş.
paris bazen bende de oluyor öyle ,kabuslar görüyorum bazen ,tamamen psikolojik
geçen yine gördüm mesela ,sayıklıyormuşum deli gibi ,eşim uyandırdı sarıldı tamam sakin ol geçti diye
bende genelde regl dönemimde çok kabus olur ,o stres rüyaya yansıyor..
sende de aynısı vardır mutlaka ..
hiç kötü şeyler düşünme ,hep sürekli kendini güzel şeyler düşünmeye teşvik et ..
sürekli bebişi düşün,doğacak ,kucağına alacaksın ,emzireceksin,ilk anne deyişini ,ilk yürüyürüşünü filan düşün..
her geçen gün daha güzel olacak herşey inş.
ayyyy evet onları düşününce zaten bi ferahlama geliyoo
evet stres falan hemen etkiliyo insanı rüyalarına yansıyoo. stressiz günümüzmü var beyaaaaaaa
ben sabah stresimi attım ..bizimkine mailden resmimi telle çektim yolladım ..güne güzel başla diye gönderiyorum kuzum yazdım maile ..
gelen cevap harika ötesiydi ,mest oldum tabi ,akşama kadar zor dayanacağım galiba :)))))
ben adetliyken kasık ağrısından stres oluyorum onun dışında genel olarak gayet iiyim :26:
kitap okuyormusun paris,kitap oku ,hem çok rahatlatıyor hem de kafanı boşaltır
kitap okumak istiyorumda şuan okuyabileceğim bi kitap yok. ne önerirsin canım bana
valla benim okuduğum kitaplardan sen hoşlanmazsın
ben tarihi ,siyasi ,sosyal kitaplar okurum ,romanla işim olmaz ..
ama tarihi roman okurum dersen iskender palanın kitaplarını çok severim tavsiye ederim ..
mesela babilde ölüm istanbulda aşk ..
aşk romanı olsun bana mesela piraye gibiiiiii. çok severek su gibi içerek okumuştumm bi çırpıda
aşk romnımı
ay paris hiç sevmem aşk romanı , o yüzden aşk romanı okuyan varsa onlara sor istersen ben sana yardımcı olamayacağım :18:
karnım acıktıparis ya senin :))
ne yedin sabahtan beri say hele
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?