Yüzme derslerinde çocukları, "Eğer havuza işerseniz alarm çalar bakın" diye kandırdığımı sanıyordum. Ta ki 6 yaşındaki bacaksız Mert, "Öğretmenim sizin bu alarm iki haftadır bozuk galiba" diyene kadar...
Annem evimizdeki siklamen çiçeğine "Lamen çiçeği" diyor. Olmuyormuş elalemin yanında...
Karımla birlikte Trabzonspor maçını izlemeye karar veriyoruz. Maç başlıyor, karım da başlıyor ve ilk yarının tamamı boyunca, uzatmalar da dahil, tam 45 dakika aralıksız konuşuyor... Tabii ki de ikinci yarıyı izlemiyorum, ama seviyorum bu kadını...
:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
selam kızlar nasılsınız bakalım;
yoğun misafir trafiğim vardı uğrayamadım pek...
hepinizi öpüyorum...
ayyyyy bende çok acıktım gııı
sadece poça yedim bugün ayın 17 sinde istanbula gidicem otel ve bilet rezervasyonuyla uğraşıyorum bişi yiyemedim ama açlıktan midem yapıştı
saat 12 olsun hemmennnnnnn
sen ne yidin gı
selam kızlar nasılsınız bakalım;
yoğun misafir trafiğim vardı uğrayamadım pek...
hepinizi öpüyorum...
evet abur cuburum bitmiş öğlen bi market yapmam lazım :))ben her zaman sabah kavaltısı yaparım eşimle ..
sabaha kahvaltıyı beraber yaparak başlıyoruz biz
burda da sabahtan beri çay ,yeşil çay ve çikolata yedim o kadar :))
öğlen ben de zeytin peynir poğraça filan yiycem ,işyerinin yemekleri ağır geliyor yerimden kalkamıyorum yiyince ,genelde böyle atıştırıyorum meyve filan da yiyorum ..
sen arada atıştır aç kalma ula
yapom yarıladın hamişliği kuzumbamyamız nasıl
iyi bakalım az kaldı öğlen yemeğine güzelce doyurun karnınızı...Eki Görüntüle 299488
şimdilik bu tırtıl kurabiyeleri atıştırın açlığınızı bastırsın
poğaçalar soğumuştu kantinde ısttırdım sıcacık olmuşlar mis misss:)
benim sürekli ilginç taleplerimden dolayı kantindekiler telefona alo deyince buyurun deli hanım diyorlar hemen :)))
bi tek böyle uyuz talepleri olan benim de :))
devlet dairesindeyim suskunNerede çalışıyorsun delikız :)
yazıyordum gelenler oldu. yemeğe çıktım sonra... burda sayfa açık kalmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?