Nöbetçi Muhabbetçi

cadu ve mandiş hg ..ne var ne yok ..cadu senin net zaten bi sorun yaaww

hoşbuldum
nasılsın küpeli

ne olsun mandiş. ayaklarım şişti. anahtarlarım çanatnın arka gözündeymiş bende anahtar yok diye arabaya binmemiştim o kadar yolu yürüdüm. ayaklarım şişti

ne koyar insana bu durum varya o anahtarları fırlatmadınmı bir yere sinirden

geçmiş olsun..bazen bana da olyor öyle körlükler :))
mandiş misafirleri ne yaptın aklıma geldi

eve geç kaldım hemen arkamdan geldiler yemek yerine aparatif birşeyler yaptım çayın yanına fırında baharatlı patates yaptım mantı yaptım kanepe yaptım hazır kekler yaptım fındık kavurdum çerezlikler filan böyle geçti

önce arkadaşım aradı akşam sana gelecem diye tamam dedim diğer arkadaşımı aramış akşam madalinaya gitcem diye sonrada oda aradı bende gelecem diye gel dedim mesai bitimine yakın eski ev arkadaşım aradı merkeze indik sana gelecez gelin dedim iş çıkışı eşimi bekledim bir saat anca geldi alışveriş yaptık eve gittik arından misafirler geldi :)))

amma da zor olmuş ama temiz olmuş
ii bari atlattın bi şekilde
sen nerede çalışıyorsun ve hangi ildesin mandiş

iyi kız atlatmışsın . bizde bu akşam arkadaşın annesi vefat etmiş baş sağlığına gidecez. bu ara hep kötü haberler alıyom diğer arkadaşımın ablasınada emes teşhisi konmuş

ben genelde bu durumlarda fırlatırım bir yerlere :))

birde topuklu ayakkabıyla yürüdüm de tam olsun :)

iyi kız atlatmışsın . bizde bu akşam arkadaşın annesi vefat etmiş baş sağlığına gidecez. bu ara hep kötü haberler alıyom diğer arkadaşımın ablasınada emes teşhisi konmuş

başınız sağolsun dadlum Allah şifa versin

evet atlattım ama akşaam süperdi hepside sevdiğim arkadaşlarımdı iyi eğlendik hele ev arkadaşımı en son düğünümde görmüştüm

evet atlattım ama akşaam süperdi hepside sevdiğim arkadaşlarımdı iyi eğlendik hele ev arkadaşımı en son düğünümde görmüştüm

sağol canım.
bide biz seni görsek. şu topicte bi seni görmedim hani

napiyonuz bacilar
esim hasta kirginlik var üstünde dün isten geldi yatti
sabaha kadar canim askim
insallah gecer hemen
pazartesi günüde ameliyat olacak kocisim kulagindan ay günler yaklastikca icimi hüzün kapliyor yaa offf

sağol canım.
bence de görelim yani..

solundayım az daha çevir kafanı azcıkta yukarı bak el sallıyorum sana :))

dalga geçme ula devlettemisin sende bi de ankaradamısın nerdesinbi de kaç yıllık evlisin çocuk varmı yaş kaç :)))

ne güzel ii eğlenmişsiniz işte fenamı

cadu bazen böyle haberler üstüste gelir ama üzülme geçer inş.ALLAH rahmet eylesin ..başsağlığına gidince ben de kötü olurum çok üzülürüm ..babam çok rahatsızlıklar geçirdi o yüzden hastalara ve ölü evine karşı çok hassasiyetim vardır dayanamam hiç kendim gibi üzülürüm

geçmiş olsun pol allah şifa versin kulaktan ne ameliyatı olacak eşin

ne dalgası canım al eline haritayı bak doğru söylüyorum ankarada değilim malesef ikibucuk yılım geçti sıhhıyede cebecide birbucuk yıllık evliyim bebişim yok malesef

evet çok güzel eğlendik süperdi

geçmiş olsun poliiş üzülme Allah şifa versin canımm

geçmiş olsun pol allah şifa versin kulaktan ne ameliyatı olacak eşin

ah saol mandisim esim 12 sene önce bi ameliyat gecirmis kulagi sürekli agri ve iltihap yapiyormus simdi yine ayni ameliyati gecirecek kulak zarindan kücük bi parca kesmisti doktor ameliyati yapabilmesi icin simdi ameliyati tekrarlayip kulak zarinida dikicek ay insallah kolaylikla atlatir kuzum bikti her 3 ayda bi antibiyotik kullanmaktan dusta kulagina su kacicak diye akli gidiyordu eger ameliyat basariyla tamamlanirsa hicbi sorun kalmicak insallah

sağol canım.
yok valla görmedim

geçmiş olsun canım. hasta hsata ameliyat etmezler sanırım. ayrıca ne ameliyatı tam analamdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…