selam kızlar nasıl keyifler
ne olsun mandiş. ayaklarım şişti. anahtarlarım çanatnın arka gözündeymiş bende anahtar yok diye arabaya binmemiştim o kadar yolu yürüdüm.ayaklarım şişti
cadu ve mandiş hg ..ne var ne yok ..cadu senin net zaten bi sorun yaaww
cadu ve mandiş hg ..ne var ne yok ..cadu senin net zaten bi sorun yaaww
ne olsun mandiş. ayaklarım şişti. anahtarlarım çanatnın arka gözündeymiş bende anahtar yok diye arabaya binmemiştim o kadar yolu yürüdüm.ayaklarım şişti
yok . bozulduğum yanıma kaldı. deli gibi aramıştım eve bulunca bişey yapamadım:111:hoşbuldum
nasılsın küpeli
ne koyar insana bu durum varya o anahtarları fırlatmadınmı bir yere sinirden
geçmiş olsun..bazen bana da olyor öyle körlükler :))
mandiş misafirleri ne yaptın aklıma geldi
geçmiş olsun..bazen bana da olyor öyle körlükler :))
mandiş misafirleri ne yaptın aklıma geldi
eve geç kaldım hemen arkamdan geldiler yemek yerine aparatif birşeyler yaptım çayın yanına fırında baharatlı patates yaptım mantı yaptım kanepe yaptım hazır kekler yaptım fındık kavurdum çerezlikler filan böyle geçti
önce arkadaşım aradı akşam sana gelecem diye tamam dedim diğer arkadaşımı aramış akşam madalinaya gitcem diye sonrada oda aradı bende gelecem diye gel dedim mesai bitimine yakın eski ev arkadaşım aradı merkeze indik sana gelecez gelin dedim iş çıkışı eşimi bekledim bir saat anca geldi alışveriş yaptık eve gittik arından misafirler geldi :)))
yok . bozulduğum yanıma kaldı. deli gibi aramıştım eve bulunca bişey yapamadım:111:
körlükkü ne körlük
iyi kız atlatmışsın . bizde bu akşam arkadaşın annesi vefat etmiş baş sağlığına gidecez. bu ara hep kötü haberler alıyom diğer arkadaşımın ablasınada emes teşhisi konmuşeve geç kaldım hemen arkamdan geldiler yemek yerine aparatif birşeyler yaptım çayın yanına fırında baharatlı patates yaptım mantı yaptım kanepe yaptım hazır kekler yaptım fındık kavurdum çerezlikler filan böyle geçti
önce arkadaşım aradı akşam sana gelecem diye tamam dedim diğer arkadaşımı aramış akşam madalinaya gitcem diye sonrada oda aradı bende gelecem diye gel dedim mesai bitimine yakın eski ev arkadaşım aradı merkeze indik sana gelecez gelin dedim iş çıkışı eşimi bekledim bir saat anca geldi alışveriş yaptık eve gittik arından misafirler geldi :)))
ben genelde bu durumlarda fırlatırım bir yerlere :))
birde topuklu ayakkabıyla yürüdüm de tam olsun :)
amma da zor olmuş ama temiz olmuş
ii bari atlattın bi şekilde
sen nerede çalışıyorsun ve hangi ildesin mandiş
iyi kız atlatmışsın . bizde bu akşam arkadaşın annesi vefat etmiş baş sağlığına gidecez. bu ara hep kötü haberler alıyom diğer arkadaşımın ablasınada emes teşhisi konmuş
başınız sağolsun dadlum Allah şifa versin
evet atlattım ama akşaam süperdi hepside sevdiğim arkadaşlarımdı iyi eğlendik hele ev arkadaşımı en son düğünümde görmüştüm
sağol canım.
bide biz seni görsek. şu topicte bi seni görmedim hani
bence de görelim yani..sağol canım.
solundayım az daha çevir kafanı azcıkta yukarı bak el sallıyorum sana :))
başınız sağolsun dadlum Allah şifa versin
evet atlattım ama akşaam süperdi hepside sevdiğim arkadaşlarımdı iyi eğlendik hele ev arkadaşımı en son düğünümde görmüştüm
napiyonuz bacilar
esim hasta kirginlik var üstünde dün isten geldi yatti
sabaha kadarcanim askim
insallah gecer hemen
pazartesi günüde ameliyat olacak kocisim kulagindan ay günler yaklastikca icimi hüzün kapliyor yaa offf
bence de görelim yani..
dalga geçme uladevlettemisin sende bi de ankaradamısın nerdesin bi de kaç yıllık evlisin çocuk varmı yaş kaç :)))
ne güzel ii eğlenmişsiniz işte fenamı
cadu bazen böyle haberler üstüste gelir ama üzülme geçer inş.ALLAH rahmet eylesin ..başsağlığına gidince ben de kötü olurum çok üzülürüm ..babam çok rahatsızlıklar geçirdi o yüzden hastalara ve ölü evine karşı çok hassasiyetim vardır dayanamam hiç kendim gibi üzülürüm
napiyonuz bacilar
sabaha kadarcanim askim
insallah gecer hemen
pazartesi günüde ameliyat olacak kocisim kulagindan ay günler yaklastikca icimi hüzün kapliyor yaa offf
geçmiş olsun pol allah şifa versin kulaktan ne ameliyatı olacak eşin
yok valla görmedimsağol canım.
napiyonuz bacilar
sabaha kadarcanim askim
insallah gecer hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?