amin rabbim korusun.
kizim uyuyorken camasir isimi halledeyim bari.
görüsürüz kankitolarim
yapoo kızçen napıyo iyimi kıpırdıyomu artık hissediyomusun
mandiş yeni evine alışabildinmi kuşum yerleştinmi iyice
delikız
delikız
ii haftaya yüklersin o zaman ..e herhalde sen yüklersen ben de yükleyeceğim merak etmeküpeli işyerindeyim şimdi burada fotom yok en erken hafta sonu ekleyebilirim ondada siz yoksunuz raporlu olduğum dönem vardı evdeydim ozaman bol bol fotolarımı yükledim buraya kızlar gördükten sonra sildim ama şimdi işyerindeyim hem ben seni gördümmü ki
delikız
ii haftaya yüklersin o zaman ..e herhalde sen yüklersen ben de yükleyeceğim merak etme
hg böcük ..şu mandişe laf yetiştireceğim diye sen araya karıştın
cadu sana bişey soracağım
sor bakem
özel mesaj yazamıyorum da ordan burdan srayım dedim ..birine özel mesaj attım da 10 dakika beklemek gerkiyor ..
sizin kurumda mescit varmı merak ettim
delikız
mandiş sen evine taşındınmı nihayet
yok
resmi dairelerde mescit olmuyor
yooo heryerde var ..bizde var mesela ..bayan abdesthanemiz bile var ,sıcak suyu bile var
çok rahat çok şükür o açıdan eskisi gibi değil artık biçok yerde var
bu arada bi topiğe ekledim size de göstermek istedim ..
yeni aldım bu hırkayı
Eki Görüntüle 299576
çakması nasıl oluyo ulayerleştim canım alıştımda ufak ufak eksikleri tamamlamaya çalışıyoruz işte birde şu prizlere alışamadım eski evde alçaktı buarada yüksekte :))
taşındım dadlum albümlerde bunuda kaçırmışsın sen
bizde çakma mescit var
güle güle giy eskit
çakması nasıl oluyo ula
thanks ..
kazan dairesi azcık yağmur alınca su dolan odacık yer altında küçük bir yer doğalgaza geçince orasının altına iki adi halıfleks araya perde oldu sana mescit bayan tarafına beş kişi erkek tarafı yedi kişi sığıyor rutubetten hızlı kılıp kaçman gerek eee kışında zaten sular soğuk abdest alcak yer yok varda pis şartsız kılmasanda olur der gibi göl hep
kızlarrrrrr cmtesi kahvaltıya misafirim gelcek ne yapayım bana bişiler söleyin. değişik,pratik,..
bugün alışverişe çıkıcaz ona göre alıyım eksiklerii
hımm ..anladım ..ben ilk çalıştığım zaman çalıştığım yerde de yoktu ,arşiv odasında arkada minik bi boş yer vardı herkes orda kılıyordu sırayla çünkü tek kişilik yer vardı
kesin yaparlar ,anlı şanlı bir törenle de açarlardiyorum bazen kilise talep edecem kurumdan bakalım onu yapacaklarmı
kızlarrrrrr cmtesi kahvaltıya misafirim gelcek ne yapayım bana bişiler söleyin. değişik,pratik,..
bugün alışverişe çıkıcaz ona göre alıyım eksiklerii
bacım sen acukalı ekmeğinnacukalı ekmek :) menemen
minik pizzzalarım var benim herkes bayılır onlardan yapabilirsin hem de çok kolay
kıpırdıro dilo yaa bi bakıyorum sağda kıpırdıyo elimi götürüyorum oraya bi bakıyorum sola geçmiş hemen
iyice hissetmeye başladım hareketleri
sen napıyon canım nasılsınn
ii haftaya yüklersin o zaman ..e herhalde sen yüklersen ben de yükleyeceğim merak etme
hg böcük ..şu mandişe laf yetiştireceğim diye sen araya karıştın
çok şükür bende iyiyim kızlar
yerleştim canım alıştımda ufak ufak eksikleri tamamlamaya çalışıyoruz işte birde şu prizlere alışamadım eski evde alçaktı buarada yüksekte :))
bizdede tam tersi benim diğer evde yüksekteydi burda alçak priz arayıp duruyorum bide duvarı batırcam diye kızıyom kendimede
bacım sen acukalı ekmeğinn
bacım sende minik pizzaların tarifini verebilirmisinizzzzzzzzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?