Nöbetçi Muhabbetçi

yapoo kızçen napıyo iyimi kıpırdıyomu artık hissediyomusun
mandiş yeni evine alışabildinmi kuşum yerleştinmi iyice
delikız

kıpırdıro dilo yaa bi bakıyorum sağda kıpırdıyo elimi götürüyorum oraya bi bakıyorum sola geçmiş hemen
iyice hissetmeye başladım hareketleri

sen napıyon canım nasılsınn

delikız

kıpırdıro dilo yaa bi bakıyorum sağda kıpırdıyo elimi götürüyorum oraya bi bakıyorum sola geçmiş hemen

ii haftaya yüklersin o zaman ..e herhalde sen yüklersen ben de yükleyeceğim merak etme
delikız

hg böcük ..şu mandişe laf yetiştireceğim diye sen araya karıştın
cadu sana bişey soracağım

delikız

yerleştim canım alıştımda ufak ufak eksikleri tamamlamaya çalışıyoruz işte birde şu prizlere alışamadım eski evde alçaktı buarada yüksekte :))

mandiş sen evine taşındınmı nihayet

taşındım dadlum albümlerde bunuda kaçırmışsın sen

yok
resmi dairelerde mescit olmuyor

bizde çakma mescit var

çakması nasıl oluyo ula

thanks ..

kazan dairesi azcık yağmur alınca su dolan odacık yer altında küçük bir yer doğalgaza geçince orasının altına iki adi halıfleks araya perde oldu sana mescit bayan tarafına beş kişi erkek tarafı yedi kişi sığıyor rutubetten hızlı kılıp kaçman gerek eee kışında zaten sular soğuk abdest alcak yer yok varda pis şartsız kılmasanda olur der gibi göl hep

kızlarrrrrr cmtesi kahvaltıya misafirim gelcek ne yapayım bana bişiler söleyin. değişik,pratik,..
bugün alışverişe çıkıcaz ona göre alıyım eksiklerii

hımm ..anladım ..ben ilk çalıştığım zaman çalıştığım yerde de yoktu ,arşiv odasında arkada minik bi boş yer vardı herkes orda kılıyordu sırayla çünkü tek kişilik yer vardı

kızlarrrrrr cmtesi kahvaltıya misafirim gelcek ne yapayım bana bişiler söleyin. değişik,pratik,..

acukalı ekmek :) menemen

hımm ..anladım ..ben ilk çalıştığım zaman çalıştığım yerde de yoktu ,arşiv odasında arkada minik bi boş yer vardı herkes orda kılıyordu sırayla çünkü tek kişilik yer vardı

diyorum bazen kilise talep edecem kurumdan bakalım onu yapacaklarmı

diyorum bazen kilise talep edecem kurumdan bakalım onu yapacaklarmı
kesin yaparlar ,anlı şanlı bir törenle de açarlar

minik pizzzalarım var benim herkes bayılır onlardan yapabilirsin hem de çok kolay

selam kizlar nasilsiniz gec kaldim bugun:26:
cumartesi misafirim var simdiden stressssssss yapiyorum menumde sunlar:
firinda tavuk
bamya corbasi
sebzeli firin mucver
pilav
hosaf
tatli olarakta sutlac
sonra meyve cerez
iyimi menu
yemek olarak kolay yemekleri sectim malum cocuklu halimle bu kadar oluyor

bacım sen acukalı ekmeğinn

bacım sende minik pizzaların tarifini verebilirmisinizzzzzzzzzzzz

tost ekmeklerini al üzerine salça sür üzerine pizzalık malzemeler olan sucuk sosis zeytin i ince ince doğra yay ekmeğin üzerine bolca ..en üstüne kaşar rendele ,sür fırına 15 dakikada kaşarlar eriyip sucuk sosis pişiyor ,kıtır kıtır kahvaltılık pizza dilimleri oluyor

bak aynı böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…