geçmiş olsun poliiş üzülme Allah şifa versin canımm
ah saol mandisim esim 12 sene önce bi ameliyat gecirmis kulagi sürekli agri ve iltihap yapiyormus simdi yine ayni ameliyati gecirecek kulak zarindan kücük bi parca kesmisti doktor ameliyati yapabilmesi icin simdi ameliyati tekrarlayip kulak zarinida dikicek ay insallah kolaylikla atlatir kuzum bikti her 3 ayda bi antibiyotik kullanmaktan dusta kulagina su kacicak diye akli gidiyordu eger ameliyat basariyla tamamlanirsa hicbi sorun kalmicak insallah
yok valla görmedim
geçmiş olsun canım. hasta hsata ameliyat etmezler sanırım. ayrıca ne ameliyatı tam analamdım
inşallah pol bir an evvel iyileşirde rahat eder Allah şifa versin inşallah çabucak toplar kendini
ah saol mandisim esim 12 sene önce bi ameliyat gecirmis kulagi sürekli agri ve iltihap yapiyormus simdi yine ayni ameliyati gecirecek kulak zarindan kücük bi parca kesmisti doktor ameliyati yapabilmesi icin simdi ameliyati tekrarlayip kulak zarinida dikicek ay insallah kolaylikla atlatir kuzum bikti her 3 ayda bi antibiyotik kullanmaktan dusta kulagina su kacicak diye akli gidiyordu eger ameliyat basariyla tamamlanirsa hicbi sorun kalmicak insallah
yok valla görmedim
geçmiş olsun canım. hasta hsata ameliyat etmezler sanırım. ayrıca ne ameliyatı tam analamdım
ay insallah toparlar.kulak agrisida cok zor.
inşallah bir gün görürsün dadlum :)
inşallah canım evet kulak ağrısı çok kötüdür beyni insanın zonlar
amiin canim.kendide cok korkuyor.allah yardımcısı olsun. inşallah aşarıyla atlatır canım.
inşallah bir gün görürsün dadlum :)
inşallah canım evet kulak ağrısı çok kötüdür beyni insanın zonlar
slm kızlar
polyanan geçmiş olsun canım eşine hayırlısıyla atlatır inşallah
töbe töbe. allah esirgesin.amiin canim.kendide cok korkuyor.
genel anestezi olacak ya bana diyorki bana bisi olursa kizimizida al babanin evine git delimi ne sinir oldum
evet valla öyle beynim ugulduyor diyordu.
rabbim bizlere evlatlarimiza eslerimize saglik versin.
slm kızlar
polyanan geçmiş olsun canım eşine hayırlısıyla atlatır inşallah
töbe töbe. allah esirgesin.
hoşgeldin canım. nasılsın
ii tamam mandiş bi de döv barine dalgası canım al eline haritayı bak doğru söylüyorum ankarada değilim malesef ikibucuk yılım geçti sıhhıyede cebecide birbucuk yıllık evliyim bebişim yok malesef
evet çok güzel eğlendik süperdi
hadi hayırlısı ile atlatır inş..ah saol mandisim esim 12 sene önce bi ameliyat gecirmis kulagi sürekli agri ve iltihap yapiyormus simdi yine ayni ameliyati gecirecek kulak zarindan kücük bi parca kesmisti doktor ameliyati yapabilmesi icin simdi ameliyati tekrarlayip kulak zarinida dikicek ay insallah kolaylikla atlatir kuzum bikti her 3 ayda bi antibiyotik kullanmaktan dusta kulagina su kacicak diye akli gidiyordu eger ameliyat basariyla tamamlanirsa hicbi sorun kalmicak insallah
amiin canim.kendide cok korkuyor.
genel anestezi olacak ya bana diyorki bana bisi olursa kizimizida al babanin evine git delimi ne sinir oldum
amin rabbim korusun.
kizim uyuyorken camasir isimi halledeyim bari.
görüsürüz kankitolarim
inşallah en kısa zamanda görürüm canım canım
amiin canim.kendide cok korkuyor.
ii tamam mandiş bi de döv bari
hadi hayırlısı ile atlatır inş..
aslında bi açıdan haklı ama sen de bırakamazsın tabi eşini..
inş. sıkıntısız atlatırsınız..
geçen yıl benim eşim de ufak bi operasyon geçirdi ..bir gün hastanede kaldı ..eve git diye yalvardı nasılsa bi gün boşuna harap olma dedi ama bırakırmıyım başucunda bekledim..
ALLAH yardımcınız olsun dualarım seninle
cıks ne dövcem seni sonra mahkemelerde sürünsürürsün beni
töbe töbe. allah esirgesin.
hoşgeldin canım. nasılsın
evet süründürürümki ne süründürme :))
ula resmini göster artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?