selam kizlar nasilsiniz gec kaldim bugun:26:
cumartesi misafirim var simdiden stressssssss yapiyorum menumde sunlar:
firinda tavuk
bamya corbasi
sebzeli firin mucver
pilav
hosaf
tatli olarakta sutlac
sonra meyve cerez
iyimi menu
yemek olarak kolay yemekleri sectim malum cocuklu halimle bu kadar oluyor
selam kizlar nasilsiniz gec kaldim bugun:26:
cumartesi misafirim var simdiden stressssssss yapiyorum menumde sunlar:
firinda tavuk
bamya corbasi
sebzeli firin mucver
pilav
hosaf
tatli olarakta sutlac
sonra meyve cerez
iyimi menu
yemek olarak kolay yemekleri sectim malum cocuklu halimle bu kadar oluyor
tost ekmeklerini al üzerine salça sür üzerine pizzalık malzemeler olan sucuk sosis zeytin i ince ince doğra yay ekmeğin üzerine bolca ..en üstüne kaşar rendele ,sür fırına 15 dakikada kaşarlar eriyip sucuk sosis pişiyor ,kıtır kıtır kahvaltılık pizza dilimleri oluyor
bak aynı böyle
Eki Görüntüle 299603
ayyyy süpermiş bunu yaparım kesin
evet cnm memeleketten getirdim burdada varda tuzlu fiyati braz.gel cnm sende katil bize:)memleketten götürdüm dimi bamyaları yapıyon çorbasını ohh bol limonluu bayılırım bamya çorbasına
hg .iyi yapışsın yeter de artar bile ama bence hoşaf yerine salata ya da meze tarzı bişey de ekle yanına
zaten tatlı olarak sütlaç var hoşaf fazla olur bence
ben olmasam netcen biloo :)))))))))
şaka şaka yap tabi hem göbüşlü hem becerikli desinler
bi de kahvaltı davetinde ben portakallı kek de yaparım tatlı niyetine çok ii oluyor hem çok hafif hem tatlı ihtiyacını gideriyor
evet cnm memeleketten getirdim burdada varda tuzlu fiyati braz.gel cnm sende katil bize:)
salata var zaten cnm yazmayi unutmusum, bide meze olarak annemin domates sosu var acili annem gondermisti.
yeter bu kadar hosaf zaten altarnatif yapabilirsem yapacam yetisemezsem kalacak
topiğimize böyle becerikli hatunlar şart yavvv.. fikir veriyo ne gözelll
ayyyy yakın olaydık kesin gelirdim
takıl bana hayatını yaşa
ben çıkıyorum herkese ii akşamlar
selam nihanım. bizi iyiyiz şükür. sende iyisindir inşallah. bizde seni çok özledik. zamna zmana kulaklarını çınlatıyoz. çon çın ettimi isimleirmizi say yeter.selam kızlar nasılsınız yapo bebişin baya büyümüş kız polyanan hazal ceydoş böcüğüm tubiş biloo unuttuğum varsa affola hepinizi çok özledim nen
selam mandiş sana çok ihtiyacım var.sensiz olmuyor. analdım sensiz başedimiyom. kaç gündür yokluğunda direnmeye çalıştım ama olmadı en sonunda pes ettim. çok perişanım. çokkk. ne olur gel yanıma mandiş. ne olur. yeyim seni. rahatlayım. c vitamini ihtiyacımı karşıla . yoksa grip olacammmmm
:2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2:
mandalinaaaaaaaaaaaaaaa
sendemi dadlum göz koydun benim inanılmaz cazibelrimden birinemi kapıldın
beni yersen sonra ne yapsan sen şu hain portakalı yesen olmadı limonu ve greyfurtu beni saklasan dadlum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?