Nöbetçi Muhabbetçi

memleketten götürdüm dimi bamyaları yapıyon çorbasını ohh bol limonluu bayılırım bamya çorbasına

hg .iyi yapışsın yeter de artar bile ama bence hoşaf yerine salata ya da meze tarzı bişey de ekle yanına
zaten tatlı olarak sütlaç var hoşaf fazla olur bence

ayyyy süpermiş bunu yaparım kesin

kizlar turkiyede pizza sosu satilmiyomu?bizde burda normal buyuklukte pizza yapiyoruz her malzemesi var:26:

memleketten götürdüm dimi bamyaları yapıyon çorbasını ohh bol limonluu bayılırım bamya çorbasına
evet cnm memeleketten getirdim burdada varda tuzlu fiyati braz.gel cnm sende katil bize:)
hg .iyi yapışsın yeter de artar bile ama bence hoşaf yerine salata ya da meze tarzı bişey de ekle yanına
zaten tatlı olarak sütlaç var hoşaf fazla olur bence

salata var zaten cnm yazmayi unutmusum, bide meze olarak annemin domates sosu var acili annem gondermisti.
yeter bu kadar hosaf zaten altarnatif yapabilirsem yapacam yetisemezsem kalacak

topiğimize böyle becerikli hatunlar şart yavvv.. fikir veriyo ne gözelll

ayyyy yakın olaydık kesin gelirdim

selam kızlar... nasılsınız.. gelenden gidenden yazamadım.. ne habersiniz...

ben koşturdum bugün şimdi işler sakinledi...

sürekli koştursam ne olur sankii

bugün eski okul arkadaşımı gördüm ... evlenmiş şimdi iş için çalışıyor ... kilo almış benden çok zayıftı benden fazla kilosu var şimdi.. acep evlenince kilom alınıyor ...

sende yok mu dedi haklı olarak. yok ben bekarım dediim. yok mu çoluk çocuk dedi ya . yaş 28 olunca artık ... evde mi kaldım ne ((

selam kızlar nasılsınız yapo bebişin baya büyümüş kız polyanan hazal ceydoş böcüğüm tubiş biloo unuttuğum varsa affola hepinizi çok özledim nen

selam kızlar nasılsınız yapo bebişin baya büyümüş kız polyanan hazal ceydoş böcüğüm tubiş biloo unuttuğum varsa affola hepinizi çok özledim nen
selam nihanım. bizi iyiyiz şükür. sende iyisindir inşallah. bizde seni çok özledik. zamna zmana kulaklarını çınlatıyoz. çon çın ettimi isimleirmizi say yeter.

selam mandiş sana çok ihtiyacım var. sensiz olmuyor. analdım sensiz başedimiyom. kaç gündür yokluğunda direnmeye çalıştım ama olmadıen sonunda pes ettim. çok perişanım. çokkk. ne olur gel yanıma mandiş. ne olur. yeyim seni. rahatlayım. c vitamini ihtiyacımı karşıla . yoksa grip olacammmmm

:2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2:
mandalinaaaaaaaaaaaaaaa

Son düzenleme:

:2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2::2:
mandalinaaaaaaaaaaaaaaa

sendemi dadlum göz koydun benim inanılmaz cazibelrimden birinemi kapıldın

beni yersen sonra ne yapsan sen şu hain portakalı yesen olmadı limonu ve greyfurtu beni saklasan dadlum

sendemi dadlum göz koydun benim inanılmaz cazibelrimden birinemi kapıldın

beni yersen sonra ne yapsan sen şu hain portakalı yesen olmadı limonu ve greyfurtu beni saklasan dadlum

portakal ile greyfurtu aynı bardak içinde buluşturup hüpplettim ama sen ,
ah sen var ya sen onlara benzemiyon mandalina . insnaın içini soğutan , soğuturken tatlandıran bi yanın var senin. sen onlarla bir araya gelemeyecek kadar nazlı ama aynı zamnada onlardan kat be kat tatlısın manidişim.

höyttt ne oluyo nen bana :44::26:
hastalık başıma vurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…